Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Selamlar bende varim kesemizi kalp atisimizi gördük cuma yine kontrolumuz var :) hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah

Bilmiyorum cnm kişiye göre değişiyor galiba ilaçlar sen clexcene iğneyidemi bıraktın cnm

Ne işe yarıyor ki? Hiç kullanmadım. Transfer günü ve bir hafta sonra şu düşük önleyici iğneden yaptırdım birer tane o kadar.

Merhabalar,
Ben de Bahçeci Fulya'da tedavi gördüm. Rabbime çok şükür 2. tedavimde ikizlerim tutundular =))) 10 gün sonra dandevum var kalp atışlarını duymaya gidicez heyecanla bekliyoruz =)

Sağlıkla gelsinler dünyaya bebeklerin, hoşgeldin..

İkisinden başka yere gitmiyor diye biliyorum. Özel sağlığın var mı? Şu yol olmasa gözümü karartıcam ben de ama...
Daha zaman var benim için, sen bi araştır bakalım...

Merhaba annişler.. öncelikle inşallah bebeklerimiZi sağlıkla kucağımıza alırız.bi sorum olacaktı.acaba kese test gününden kaç gün sonra görülebiliyo.randevumu ona göre almayı planlıyorun

Merhaba annişler.. öncelikle inşallah bebeklerimiZi sağlıkla kucağımıza alırız.bi sorum olacaktı.acaba kese test gününden kaç gün sonra görülebiliyo.randevumu ona göre almayı planlıyorun
Amin insallah, ben cuma gunu test yaptirdim sali gunu kese icin cagirmisti doktorum.

Evet goruluyor, o gun yine ilaclarla ilgili bilgi verdi suna devam bunu birak diye. Herhalde kesenin durumuna ilerleyisine gore degisiyor. Doktorun kim?
Canım gebelik takvimi niye yapıyorsun erbil beydi doktorun Bende haftaya cumartesi gidicem büyümüştü minigin maşallah jele devamı canım..hangi ilaçları biraktirdi..

Canım gebelik takvimi niye yapıyorsun erbil beydi doktorun Bende haftaya cumartesi gidicem büyümüştü minigin maşallah jele devamı canım..hangi ilaçları biraktirdi..
Telefonda bir suru aplikasyon kullaniyorum, baktim bir tanesi buradakinin aynisini yaziyor o yuzden yapmadim takvim. Buyumus :) cok steresle gidiyorum her seferinde. Jel devam herhangi bir ilac birakmadim suan.

Telefonda bir suru aplikasyon kullaniyorum, baktim bir tanesi buradakinin aynisini yaziyor o yuzden yapmadim takvim. Buyumus :) cok steresle gidiyorum her seferinde. Jel devam herhangi bir ilac birakmadim suan.
Telefondaki uygulama nedir canım sakıncası yoksa yazarmisin

Evet goruluyor, o gun yine ilaclarla ilgili bilgi verdi suna devam bunu birak diye. Herhalde kesenin durumuna ilerleyisine gore degisiyor. Doktorun kim?
Bahçeci bnm doktorum. Ya ben istanbul da oturmuyorum o yüzden oraya gidemicem, burdan bi doktora gidicem. Telefonla arar söylerim artık. Kese görünüyo peki bebeğin içinde olduğu da anlaşılıyo mu

Telefondaki uygulama nedir canım sakıncası yoksa yazarmisin
Bendekilerib isimlerini yaziyorum, hamilelik, hamileyim, guven gebelik takip, hamilelik rehberi. Hamilelik ismindeki uygulama gun gun neler oldugunu da yaziyor. Bir de sonraki donemler icin daha uygun olan sprout diye bir uygulama var, onda bebegi 3 boyutlu gosteriyor kalp atisini falan :)

Bahçeci bnm doktorum. Ya ben istanbul da oturmuyorum o yüzden oraya gidemicem, burdan bi doktora gidicem. Telefonla arar söylerim artık. Kese görünüyo peki bebeğin içinde olduğu da anlaşılıyo mu
Onu kalp atisini gormeye gittiginde soyluyorlar. Sen ne zaman test yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…