- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Bilmiyorum cnm kişiye göre değişiyor galiba ilaçlar sen clexcene iğneyidemi bıraktın cnmAllah allah özel bir durum mu vardı? Ben sadece elevit alıyorum..
canım geçmiş olsun bebeğin kilosu ne kadar biliyor musnYok Can'ım ya 4 gün oldu ara ara devam ediyor
Bilmiyorum cnm kişiye göre değişiyor galiba ilaçlar sen clexcene iğneyidemi bıraktın cnm
Selamlar bende varim kesemizi kalp atisimizi gördük cuma yine kontrolumuz var :) hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah
Bugun kontrolum var, dua edin lutfen, kalbim fena :)
Merhabalar,
Ben de Bahçeci Fulya'da tedavi gördüm. Rabbime çok şükür 2. tedavimde ikizlerim tutundular =))) 10 gün sonra dandevum var kalp atışlarını duymaya gidicez heyecanla bekliyoruz =)
Yok dogum için karar vermedim fiyat alcam ve doktorla görüşcem,ilk gün herşey normaldi,kanamanın tam nerden geldiği belli değil,plesanta kenarından olabilir Dedi,halen az az devam ediyo,pazartesi gitçem tekrar bakalım
Yolunda cok sukur hersey, 30 mayis tekrar gidecegim, nifty testi yaptiracagiz biz de. Siz ne kadar odedeniz test icin?Naptınız?
Amin insallah, ben cuma gunu test yaptirdim sali gunu kese icin cagirmisti doktorum.Merhaba annişler.. öncelikle inşallah bebeklerimiZi sağlıkla kucağımıza alırız.bi sorum olacaktı.acaba kese test gününden kaç gün sonra görülebiliyo.randevumu ona göre almayı planlıyorun
Teşekkür ederim hepimizin inşallah canim hosbuldumSağlıkla gelsin dünyaya inşallahhoşgeldin..
Hmm görebildin yani hemen ne güzel. Peki ilaçların ne zaman azaldı.keseyi görünce mi ayarlıyo doktorAmin insallah, ben cuma gunu test yaptirdim sali gunu kese icin cagirmisti doktorum.
Evet goruluyor, o gun yine ilaclarla ilgili bilgi verdi suna devam bunu birak diye. Herhalde kesenin durumuna ilerleyisine gore degisiyor. Doktorun kim?Hmm görebildin yani hemen ne güzel. Peki ilaçların ne zaman azaldı.keseyi görünce mi ayarlıyo doktor
Canım gebelik takvimi niye yapıyorsun erbil beydi doktorun Bende haftaya cumartesi gidicem büyümüştü minigin maşallah jele devamı canım..hangi ilaçları biraktirdi..Evet goruluyor, o gun yine ilaclarla ilgili bilgi verdi suna devam bunu birak diye. Herhalde kesenin durumuna ilerleyisine gore degisiyor. Doktorun kim?
Telefonda bir suru aplikasyon kullaniyorum, baktim bir tanesi buradakinin aynisini yaziyor o yuzden yapmadim takvim. Buyumus :) cok steresle gidiyorum her seferinde. Jel devam herhangi bir ilac birakmadim suan.Canım gebelik takvimi niye yapıyorsun erbil beydi doktorun Bende haftaya cumartesi gidicem büyümüştü minigin maşallah jele devamı canım..hangi ilaçları biraktirdi..
Telefondaki uygulama nedir canım sakıncası yoksa yazarmisinTelefonda bir suru aplikasyon kullaniyorum, baktim bir tanesi buradakinin aynisini yaziyor o yuzden yapmadim takvim. Buyumus :) cok steresle gidiyorum her seferinde. Jel devam herhangi bir ilac birakmadim suan.
Bahçeci bnm doktorum. Ya ben istanbul da oturmuyorum o yüzden oraya gidemicem, burdan bi doktora gidicem. Telefonla arar söylerim artık. Kese görünüyo peki bebeğin içinde olduğu da anlaşılıyo muEvet goruluyor, o gun yine ilaclarla ilgili bilgi verdi suna devam bunu birak diye. Herhalde kesenin durumuna ilerleyisine gore degisiyor. Doktorun kim?
Bendekilerib isimlerini yaziyorum, hamilelik, hamileyim, guven gebelik takip, hamilelik rehberi. Hamilelik ismindeki uygulama gun gun neler oldugunu da yaziyor. Bir de sonraki donemler icin daha uygun olan sprout diye bir uygulama var, onda bebegi 3 boyutlu gosteriyor kalp atisini falan :)Telefondaki uygulama nedir canım sakıncası yoksa yazarmisin
Onu kalp atisini gormeye gittiginde soyluyorlar. Sen ne zaman test yaptin?Bahçeci bnm doktorum. Ya ben istanbul da oturmuyorum o yüzden oraya gidemicem, burdan bi doktora gidicem. Telefonla arar söylerim artık. Kese görünüyo peki bebeğin içinde olduğu da anlaşılıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?