Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

bende hamileliğimin 10.ve 25 haftasında kanama geçirmiştim ,dinlenerek ve dr.gözteiminde atlattım çok şükür,sende hemşireni ve doktorunu dinle,yorma kendini,inşallah sende ben gibi sorunsuz atkatırsın,bana iğne vermişti kalçadan 1 kez.

Reactions: zkd
kızlar tup bebekle hamile kalıp kontrolüne gittiği doktora tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
soylemek zorunda miyiz , henüz sonucumu öğrenmedim ins pozitiftir

Mrh cnm artık pek sık görüşmiyoruz tlf elime alacak zama67 zamana
Mrh cnm bizde iyiyiz çok şükür oğluşum 4 günlükken sarılık olduk onla uğraştık baya şimdi iyiyiz uyku sorunu hepimizde var galiba giderek düzene giriyor oda kuzum için uykusuz kalmak bile güzel rabbim bizlere bu güzelliği yaşattı ya isteyen herkese yaşatsın

kızlar tup bebekle hamile kalıp kontrolüne gittiği doktora tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
soylemek zorunda miyiz , henüz sonucumu öğrenmedim ins pozitiftir

Neden söylemek istemiyorsun ki? Söylemek senin Lehine olur tabi ki.. tedavinin devamı için..
henüz pozitifi almadan bunu nasıl düşünebildin.. enteresan:)
Umarım sağlıkla gerçekleşir gebeliğin ve doğumun.. şansın bol olsun..

Aman maşallah.. benim de öyle bir fantazim vardı, saat kurar kalkarım gece diye ama şimdi bakıyorum da çok iyimsermişim.. :) kuş gibi Deniz'in uykuları. 1,5 saat kesintisiz uyuduysa her gece 1 ya da 2 kere çok şanslı hissediyorum kendimi
Huyu böyle, sevmio uykuyu... yine de bir kaç gündür daha iyi. Zamanla uzar belki süresi de..

bilmem düşündüm iste , 3. denemem ins olur
tsk ederim ins . kucuk bi yerde yasıyorum duyulsun istemiyorum esimle ben dışında kimse bilmiyor tedaviyi ins tutar ne biliyim oyle sorayım dedim :) umarım pozitiftir

bilmem düşündüm iste , 3. denemem ins olur

tsk ederim ins . kucuk bi yerde yasıyorum duyulsun istemiyorum esimle ben dışında kimse bilmiyor tedaviyi ins tutar ne biliyim oyle sorayım dedim :) umarım pozitiftir

Hasta sırrı diye birşey var doktor akraba vs değilse.. yine de rica edersin o halde.. bilemedim

Merhaba kızlar bende güvenç beyin hastasıyım 8+3 gebeyim çok şükür crinone jel kullanıyorum bugün açık pembemsi bi akıntı geldi çok korktum dra koştum bebeğimde çok şükürki hiç bişi yok herhangi bi kanama filan bu jelin yaptını soledi dr yinede insan çok geriliyo böyle bişey yaşayan varmı allah kimseye yaşatmasın bu durumu bide ara ara adet sancısı gibi bişi oluyo idrara çıkınca geciyo bu durumları yaşayan varmı

Hepimiz bu endişeleri yaşadık :) evet o jelden kaynaklı oluyor rahat ol, sancılar da normal. Biz 3.5 aylık olduk yeri gelio benimde kramp gibi ağrılarım oluyor. Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah.

Ay amin inş insan korkuyo zor sahip olduk ondan panik oluyo ya bu jeli nekadar kullancaz sinir oluyorum bu jele psikolojimizi bozuyo resmen allah bebişlerimizi sağlıkla kucamıza aldırsın inşallah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Canım o jel bebeğin maması şuan bana doktorum öyle demişti 12haftada bırakılıyor yalnıs hatırlanıyorsam..hafif adet ağrıları normal bebisin büyüyor annesi..

Canım o jel bebeğin maması şuan bana doktorum öyle demişti 12haftada bırakılıyor yalnıs hatırlanıyorsam..hafif adet ağrıları normal bebisin büyüyor annesi..
Kızlar iyki varsınız içimi rahatlattınız ya çok kafama takmıştım insanın aynı şeylerden geçmiş kişilere danışması çok iyi oluyo ya

Çok geçmiş olsun, benimde iki kez 8. haftada kalbi durdu, 3. tedavimde olumsuz oldu, bir sonraki tedavinizi oldunuz mu, yeni bir tedavi yapıldımı?

Çok geçmiş olsun, benimde iki kez 8. haftada kalbi durdu, 3. tedavimde olumsuz oldu, bir sonraki tedavinizi oldunuz mu, yeni bir tedavi yapıldımı?
BEyaz melek ilk denemenmiydi canım genetik testleriniz flan yapılmışmıydı çok geçmiş olsun canım inş tekrar hamile kalırsın

Merhaba arkadaslar, doktorla belirledigimiz dogum tarihimiz 19 aralikti, ancak oglumuz daha fazla beklemek istemedi ve bugun geldigimiz kontrolde doktor artik dogum tarihinin doldugunu soyleyip 16.00 da sezeryana aldi. Suan ikimiz de cok iyiyiz. Bekleyen annelere sabirlar ve saglikli dogumlar diliyorum.

Sevgiler

Gözünüzaydın,Allah güzel günlerde huzurla büyütmek nasip etsin;-))

Hadi gözünüz aydın... fazla fazla doldurmuş gününü zaten, daha çok stres olmadan gelivermiş be güzel...
Şansı açık, mutlu bir Bebek olsun dilerim..
İsmi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…