BAHÇECİ HABERLERDE

Arkadaşlar şimdi haberlerde gösterdi yanlış embriyo transferi yapmışlar ve altta imza olarak CEm Çelik dendi bende bahçeci hastası olarak çok tedirgin oldum şuan
Evet bende gördüm az önce kadının bi sıkıntısı olduğu halde bile bile embriyoyu transfer etmişler üstelik başka bi hastaya da yanlis embriyo transfer etmişler şok oldum

Bende çok şaşkınım ve tedirginim
Gerçekten çok zor bi durum ya güvenip o tedaviye başlıyorsun ve başına bunlar geliyor bu kadar hassas bi konuda nasıl bu şekilde davranılır aklım almıyor 😑

Bu aralar Bahçeci tüp bebek merkezi hakkında inanılmaz bir karalama kampanyası var. 🤔 Bugün gazetede bir hastaya yanlış tedavi uygulandığı ve annelik hakkını kaybettiği yazıyordu. Geçen doktorun birinin arabasının kurşunlandığı da yazıyordu.

Bu aralar Bahçeci tüp bebek merkezi hakkında inanılmaz bir karalama kampanyası var. 🤔 Bugün gazetede bir hastaya yanlış tedavi uygulandığı ve annelik hakkını kaybettiği yazıyordu. Geçen doktorun birinin arabasının kurşunlandığı da yazıyordu.
Evet bunları da duydum acaba birilerinin oyunumu gerçekten ihmaller zincirimi😕

Yanlis embriyo gecen senelerde yine yasanmisti bahcecide, haberlere cikmisti

Karalama kampanyasi ile ne alakasi var? Kimse kimsenin arabasini durduk yere kursunlamaz ki? Tabi ki doktorun arabasinin kursunlanmasi yanlis ama kim bilir insanlarin cani nasil yandi

Back
X