Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet öyleymiş kimsenin başına gelmemeli kesinlikle çünkü güven veren biryer ve ciddi maddi yatırımlar yapılıyor herşeyi geç söz konusu olan şey bir bebek
Karalama kampanyasi ile ne alakasi var? Kimse kimsenin arabasini durduk yere kursunlamaz ki? Tabi ki doktorun arabasinin kursunlanmasi yanlis ama kim bilir insanlarin cani nasil yandi
Karalama kampanyasi ile ne alakasi var? Kimse kimsenin arabasini durduk yere kursunlamaz ki? Tabi ki doktorun arabasinin kursunlanmasi yanlis ama kim bilir insanlarin cani nasil yandi
Burada kurşunlanan o dönem bahçecide çalışırken ayrılan bir doktor. Emri veren de Mustafa Bahçeci’ymiş. Tetikçinin parasını tam vermeyince o itiraf etmiş Mustafa bahçeci hakkında bu nedenle ceza kararı verildi. Embriyo karışıklığı mevzusu da doğru ve bu konuda açılan mahkeme de yeni sonuçlanmış
Neler dönüyor bilmediğimiz ben transfer sonrası acaba benim embriyommu bu diye mi düşünücem ve birçok kişi bu konu hakkında da hiçbir açıklama yapmadılar sanırım insanlar bu süreçi zaten çok streslı geçiriyor hakkımızda hayırlısı olsun
Neler dönüyor bilmediğimiz ben transfer sonrası acaba benim embriyommu bu diye mi düşünücem ve birçok kişi bu konu hakkında da hiçbir açıklama yapmadılar sanırım insanlar bu süreçi zaten çok streslı geçiriyor hakkımızda hayırlısı olsun
Tabii ki kötü bir durum. Ben Antalya’da yaşıyorum. Geçen kontrole gittiğim hastane hakkında doğum sırasında çocuğu sakatladılar diye haber var. Bir tane tanıdığımız, dişci anesteziyi damarına enjekte ettiği için yüzü felç oldu.
Bunun gibi vakaları bütün hastaneye mal etmek diğer doktorlara haksızlık olur diyorum. Bir çok ailenin de çocuk sahibi olmasına vesile oldular. Dünyanın en iyi 3 tüp merkezinden biri diye boşa tanıtıyor olamazlar.
Ay yok artık.
Tüp bebeğe zor ikna ettiğim eşim hep bunun şakasını yapardı yarı gerçek halde “bizim bebekleri karıştırmazlar dimi?” diye.
İnşallah haberi görmez.
Tabii ki kötü bir durum. Ben Antalya’da yaşıyorum. Geçen kontrole gittiğim hastane hakkında doğum sırasında çocuğu sakatladılar diye haber var. Bir tane tanıdığımız, dişci anesteziyi damarına enjekte ettiği için yüzü felç oldu.
Bunun gibi vakaları bütün hastaneye mal etmek diğer doktorlara haksızlık olur diyorum. Bir çok ailenin de çocuk sahibi olmasına vesile oldular. Dünyanın en iyi 3 tüp merkezinden biri diye boşa tanıtıyor olamazlar.
Bencede tabikide her hastanın karşılaşacağı durumlar söz konusu olabilir oluyordurda ama bu çok farklı bir konu söz konusu bir can ve sen başkasının evladını dünyay getiriyorsun zor bir durum Allah korusun bizlerde bu yoldayız bende bahçecideyim kalitesi tartışılmaz denildiği için ordayım ayrıca kendi doktorumdan da çok memnunum da ama bu tarz olaylar insanlar için şüphe verici oluyor hayırlısı olsun herkesin hakkında
Evet bende gördüm az önce kadının bi sıkıntısı olduğu halde bile bile embriyoyu transfer etmişler üstelik başka bi hastaya da yanlis embriyo transfer etmişler şok oldum
Bahçeci araştırması yaparken yorumunuzu gördüm zaten çok fazla olumsuz yorumlar okudum, ücretlendirmeden çok daha fazla şeyler çıkararak maddi anlamda zorladıklarını da okudum, siz yaşadınız mı acaba benzer şeyler? Ya da son durumunuz nedir? İnşallah güzel haberler almışsınızdır, sağlıklı bir şekilde