ben yaptırdım.şimdi ikizlerim var
ay ne güzel allah analı babalı büyütsün arkadaşım sorun neydi aşılamanı kim yaptı ve maliyeti ne kadar oldu bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkkürler...
işallah canım ben edirnede oturuyorum aşılama yaptıracagım işallah ama ilk önce edirnedemi yaptırsam diye düşünüyorum ama kararsızım burada yaptırırsam maliyeti daha az peki sana igneylemi yumurtalarını geliştirdi yoksa ilaçlamı birde benim fshhormonu 11.3 biraz yüksek yani aşılama tutarmı acaba sizin kaçtı bu hormon deyeriniz çok soru sordum ama yardıma ihtiyacım var
fsh hormonu stres yüzünden yükselebilen bir hormon, ben ilk yaptırdığmda 11 di,o dönem çok sıkıntılıydım 2-3 ay sonra sakin bir dönemde yaptırdığımda 4 çıktı. inanmadım gittim başka bir lab. da yaptırdım aynı gün orda da 3.5 çıktı. o dönem kloomen tedavilerine başladım 3 negatif aşilamam oldu, tedaviye ara verecektik uzun bir sore son son fsh a tekrar bakalm dedik o zamanda 5 çıktı. şimdi 2 seçenek kalıyor ya 11 çıkan lab. da hata vardı yada stres ten dolayı yüskek çıtkı.
arkadaşım bu hormon testini fakültede yaptırdım benim tedaviye başlamadan 4-5-7 civarı çıkıyordu sanırım sitrese baglı yükselti peki bana aşılamayı bu durumda önerirmisiniz yada beklemelimiyim testere dişli aslan pençesi düşürüyormuş onumu denesem acaba birde bu deyerde gebe kalmak çokmu zor bilgileriniz için teşekürler...
Sınırını tam bilmiyorum.ama yüksek olursa gebe kalamzsın demişti doktor.bu testi isteyen doktorun ne diyor ??
kızlar ben klomen tedavisi gördüm yumurtalar gelişti amasonuç alamadık sonrasında doktor rahim filmi istedi iki gün üstüste film çektiler ilk günü tüpler tıkalı çıktı ama tam emin olamadılar emin olmak için tekrar denediler ikinci güm açıldıgını söylediler şimdiki aşamamız aşılama yani kızlar aşılamayla hamile olan arkadaşım yumurta durmunuz nasıldı yani kaçtana yumurta gelişti büyüklüyü ne kadardı ?
amin canım benim ALLAH verince veriyor işte eşinizde herhengi bir poblem varmıydı? ne güzel sizden mutlusu yoktur ALLAH ikizlerinize saglık mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?