Aşılama bahçeci kliniginde aşılama yaptıran arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay ne güzel allah analı babalı büyütsün arkadaşım sorun neydi aşılamanı kim yaptı ve maliyeti ne kadar oldu bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkkürler...

Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.canım benim doktorum Mustafa bahceci idi.benim sorum yumurtanın gelişmemesiydi.Bundan önce başka bir yerde 4 ay yumurta takibi yapılmıştı.bazen yumurta olmuyordu yada gelişmeden kayboluyordu.adetlerimde çok düzensizdi.herzaman öyleydi.Aşılama yaklaşık 1300 civarı tutuyordu.1000 lira aşılama iğnelerde 300 falan dı.bu arada bu fiyatlar çok değişmemiş.bir arkadaşım için yeni sormuştum.benim 2. aşılamada tuttu.senin içinde hayırlısı, inşallah muradına erersin canım :)))

işallah canım ben edirnede oturuyorum aşılama yaptıracagım işallah ama ilk önce edirnedemi yaptırsam diye düşünüyorum ama kararsızım burada yaptırırsam maliyeti daha az peki sana igneylemi yumurtalarını geliştirdi yoksa ilaçlamı birde benim fshhormonu 11.3 biraz yüksek yani aşılama tutarmı acaba sizin kaçtı bu hormon deyeriniz çok soru sordum ama yardıma ihtiyacım var

ya fsh ı tam hatırlamıyorum 9 falan dı galiba.iğneyle yumurtayı geliştiriyorsun.göbekten kendin yapıyorsun iğneni.canım edirne oturuyorsan buralarda yaptırman senin için zor olmaz mı.tabi önemli olan önce iyi bir doktor bulmak.Mustafa bey en iyilerinden.onlar zaten ekip olarak çalışıyor.2. aşılamada oldu benim.Mustafa Bey yurtdışındaydı onun yerine Ali bey bakmıştı.İyi bir yer..

fsh hormonu stres yüzünden yükselebilen bir hormon, ben ilk yaptırdığmda 11 di,o dönem çok sıkıntılıydım 2-3 ay sonra sakin bir dönemde yaptırdığımda 4 çıktı. inanmadım gittim başka bir lab. da yaptırdım aynı gün orda da 3.5 çıktı. o dönem kloomen tedavilerine başladım 3 negatif aşilamam oldu, tedaviye ara verecektik uzun bir sore son son fsh a tekrar bakalm dedik o zamanda 5 çıktı. şimdi 2 seçenek kalıyor ya 11 çıkan lab. da hata vardı yada stres ten dolayı yüskek çıtkı.

arkadaşım bu hormon testini fakültede yaptırdım benim tedaviye başlamadan 4-5-7 civarı çıkıyordu sanırım sitrese baglı yükselti peki bana aşılamayı bu durumda önerirmisiniz yada beklemelimiyim testere dişli aslan pençesi düşürüyormuş onumu denesem acaba birde bu deyerde gebe kalmak çokmu zor bilgileriniz için teşekürler...

yine sen blirsin ama sırf fsh yüzünden hemen aşilama ve tüp bebeğe yönelme. Öncelikle yumurta takibi yaptır, gerekirse klomen kullanarak.. belki ilaçsız yumurtlaman oluyordur. Sonuç alınmazsa aşilamaya gec, tüp bebek en son aşama.

bende katılıyorum.bende önce rahim röntgeni çekilmişti.sonra klomen kullandım.sonra 4 ay kadar yumurta takibi yapıldı.tabi bunlar sabır gerektiren zor süreçler.Allah yardımcın olsun

kızlar ben klomen tedavisi gördüm yumurtalar gelişti amasonuç alamadık sonrasında doktor rahim filmi istedi iki gün üstüste film çektiler ilk günü tüpler tıkalı çıktı ama tam emin olamadılar emin olmak için tekrar denediler ikinci güm açıldıgını söylediler şimdiki aşamamız aşılama yani kızlar aşılamayla hamile olan arkadaşım yumurta durmunuz nasıldı yani kaçtana yumurta gelişti büyüklüyü ne kadardı ?

Sınırını tam bilmiyorum.ama yüksek olursa gebe kalamzsın demişti doktor.bu testi isteyen doktorun ne diyor ??

sınırda diyor igneyle aşılama daha iyi olur diyor ama doktorumu deyiştireceyim bakalım o ne diyecek daha gitmedim iki doktora gösterdim igne dediler

1.aşılamada 1 yumurta vardı.büyük demişlerdi tutmadı.2. aşımada 3 büyük 1 küçük yumurta vardı.4 üde tuttu.dördüzdü yani.sonra 2 sini reüksiyonla aldılar.bu durum çok zor Allah kimseye yaşatmasn

amin canım benim ALLAH verince veriyor işte eşinizde herhengi bir poblem varmıydı? ne güzel sizden mutlusu yoktur ALLAH ikizlerinize saglık mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…