Aşılama bahçeci kliniginde aşılama yaptıran arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevindim cnm benim de 4. Günün aşılama olalı bak artık hamissin bana da dua er tutsun :dua:
Hele bir kalp atislarini duyalim da o zaman derin bir nefes alacagim :) simdilik kucuk kucuk heyecan yasiyorum ama daha once kimyasal gebelik oldugu icin az korkum var. Insallah sen de guzel haberler alirsinnnn

Hele bir kalp atislarini duyalim da o zaman derin bir nefes alacagim :) simdilik kucuk kucuk heyecan yasiyorum ama daha once kimyasal gebelik oldugu icin az korkum var. Insallah sen de guzel haberler alirsinnnn
Sende haklısın cnm rabbim o günleride göstersin insalah

Merhaba arkadaşlar ben de 1,5 yıllık evliyim ve pco var ve birde insülin direnci var eşimle çocuk istiyoruz daha önce özel bi klinikte 3 ay tedavi gördüm klomen tedavisi fakat sonuç alamadım sonra ankarada zekai tahir burak hastanesine gittim ordada doktorlar aşılama olursa tutar dediler baktılar ve bu arada rahim filmi çektirdim tüplerim açıık dediler ve eşimden de semen örneği aldılar hareketi vs normal dediler öyle öyle gittik derken biraz ara verelim dedim malum yıpratıcı süreç maddi manevi bir süre bıraktık derken şimdi terkar tedaviye başlayacağız bu ay içinde fakat hastane konusunda karar veremedim bir de benim durumumda olan için acaba yumurtlama tedavisi yerine direk aşılama mı olsa iyi?

Back
X