bende bahçeciden aytun hanımla görüşmeye gitmiştim. şimdi ordan ayrılmış. benim tutunma sağlanıp 5. haftada kanama ile attığım için Era testine gerek yok demişti. Era yı hiç tutunma olmayanlarda yapıyoruz demişti. sende tutunma olmuyor mu?
canım ilk muayeneyi Mustafa bey yapıyor ilaç dozunu falan o ayarlıyor sonra Kübra hanım var yardımcı doktoru o yapıyor ama benim opu ve transferimde Mustafa bey vardıArkadaslar mustafa beyle görüşebilmek için yada tedaviye onun devam etmesi için ne gerekiyor. Zira mustafa bey çok yoğun olduğu için hasta takibi yapamıyor. Diğer ekip doktorlarina bırakıyormus . İlk görüşme 600 tl dediler. Hadi onu verdik sonrasında mustafa bey mi devam ediyor
Ben asistaniyla telde konuştum. Mustafa bey ile görüşmek için 600 tl dediler. Ya kübra hanim yada başka bir doktora yönlendiriyor. Daha martta görüşmeye gidecemcanım ilk muayeneyi Mustafa bey yapıyor ilaç dozunu falan o ayarlıyor sonra Kübra hanım var yardımcı doktoru o yapıyor ama benim opu ve transferimde Mustafa bey vardı
canım benim bende süper gelişmeler oldu. dün süperrrrrr bi haber aldıkkkkkkkk... Rabbime binlerce kez şükürler olsunkiiii hamileyimmmmm... tedavi süresince değil nete girmek doğru düzgün dışarıya bile çıkmadım. aslında engelin yok rahat et dediler ama içim rahat etmedi hep dinlendim bi de insanların yorumlarını sorularını duymak başka şeyler duyup üzülmek istemedim. evde dünden beri bi bayram havası var :))))) Allah Mustafa Bahçeciyi korusun ondan binlerce kez razı olsunnnn...
sende durum nedir? haberleer nasıll??? diğer arkadaşlardan haberin var mı???
Canım benim transfer işlemime hoca girdi denk gelirse opuya da giriyor zatenMustafa bey takipleri geçtim transfere girsin
Transfer işlemini de hep kendisi yapıyor zatenCanım benim transfer işlemime hoca girdi denk gelirse opuya da giriyor zaten
Canım sen muayene anında söyle ben hoca yapsın istiyorum transferimi diye planlamayı yapsınlar ona göreUmarım öyle olur mustafa bey için randevu aldım özellikle ama her defasında mustafa beyin hastasiyimmi demeliyim transfere girmesi için yada tedavi sürecini konuşmak için (mustafa beyin hastası olduğumu pc ekranında görüyorlar zaten ) diğer hastaların n ayrıcalığı var.
canım hocayla öyle telde konuşamazsın ama onun birlikte çalıştığı doktoru Kübra hanımla görüşebilirsin kliniği ararsan hastalara birlikte bakıyolar zatenmerhaba arkadaşlar ben daha önce 2 başarısız deneme yaşadım. mustafa hocayı önerdiler. birde şehir dışından geleceğiz. sizler memnun kaldınız mı? fiyat ne kadar tuttu. birde hocanın numarası varmı sizde nette bulamadım. yüz yüze konuşmak yaşadıklarımı analtmak istedim randevu alıp hemen gelemem kayserideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?