Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

aminn çok saol güzel dilekleriniz için teşekkür ederim güzel pozitif haberler almak insana moral oluyor... bende ikisinin bu konuda en başarılı olduğunu duydum o yüzden aralarında kararsız kaldım ama inşallah Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eder.

aminn insallahhh. iki merkezlede görüş mutlaka bı taraf daha agır basıcaktır ozaman karar vermen daha kolay olur :)

mustafa hocanın adını görünce yazmadan geçemedim
harıka bı ınsan ,mukemmel bir doktor o benim şirin babam
4. tedavime onunla başladım,süreci çok güzel geçirdik
akşamın 8.30 unda benı aramıslığı vardır ıcı rahat etmeyıp
yazın tedavı suresinde tatilde oldugu için erbil beyle devam ettim
oda cok çok iyi mukemmel bir dr benım çekeceğim acıya kadar herseyi dusundu..
ve bahcecıdekı ılk denememızde olmus oldu cok şükür
benım açtığım topıklerı yazdığım konuları okursanız ne kadar acı çektiğimi
neler yaşadığımı çok daha iyianlarsınız arkadaşlar
sağlıcakla kucağıma alınca hikayemızı uzunca yazıcam açtığım topıklere
şimdilik burayı es geçemedimm
rabbim kimseyi yarım bırakmasn,kımseyı kimsenin diline eline düşürmesin,
kadının kadından başka düşmanı yoktur
cok canımı yaktılar benım de olmadığını bile bile sordular laf soktular
suan hiçbiri sormuo bile bılıomusunuz,anlamak güç psıkolojilerini..
yani şuan sız ne yasıosanız hepsını 3.5 yıl bende yaşamadım
artık evlatlık alsak nasıl olur acaba die dusunmeye başlamıstım
asla kendımı hamıle dusunemıodum..sankı benım karnım hiç çıkmaz
sankı bebek asla benım rahmıme yerleşemez gibi..
ama bu korkularımın hepsının ustesınden gelmemeı sağladı mustafa hoca ve erbil bey

eğer şartlarınız uygunsa mutlaka orda deneyın derim
allah ol denemeden uzaydada denesenız olmaz ama
doktorlarıda vesıle kılmıstır rabbım..en ıyısnı secmek de bızım elımızde
benım gıbı hatada ısrar etmeyın,negatıfı aldıgınız merkezde deneyıp durmayın
ben aynı merkzde 3 kez denedım süreç kısmı berbat olmasına ragmen
denedıkce bırınden bırı tutar demeyın,ozellıkle kalıtelı olmuosa embryolarınız
kacın ordan arkladaslar ..paranıza emeğınıze,sağlığınıza yazıkk..ozellıkle 2 ve daha fazla negatıfı olan arkadaslar,denediğiniz yerde bı turlu olmuosa demkkı daha ıyı teknolojıye
ıhtıyacınız var..istanbulda memorıal ve bahcecı lab. konusunda ııdir..paranızmı yetısmıo
bekleyın bırıktırın,ıkı kez uyduruk bı yerde yapacağınıza bı kez adam gibi bi merkezde deneyın..ben cok cektım,hata ettım sız etmeyın..
gerısı sadece "kun fe yekun" "ol der ve olur"..
sağlıcakla ve umutla kalın..

canım benim Allah mutluluğunu daim etsin...

herkese sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum. Bu yıl dileyen isteyen herkese Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder İNŞALLAH...

herkese sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum. Bu yıl dileyen isteyen herkese Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder İNŞALLAH...

amin canım benim amin. 2012nin son zamanında şükürler olsunki yüzümüz güldü. Mustafa bahçeci ve ekibinden Allah bin kere razı olsun onları korusun. 2013te Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. dileyen herkese bu mutluluğu yaşasın.

kızlar bende hepinize iyi seneler dilerim. 2012 uğurlu geldi bize :))) darısı dileyen herkesin başına. Allah kimseye bu özlemi sonsuza dek yaşatmasınnn...

Hmmmmmmmmm Mustafa hoca bebeğimizin mimarisi , şirin babamız , kahramanımız ... bu böyle daha çok akıp gider :))
Yazdıklarımdan anlaşıldığı gibi benimde hikayem Mustafa hocam sayesinde mutlu sonla bitenlerden çok şükür :))

Topiklerde arkadaşlarım patır patır hamile kaldıklarını ve kucaklarına aldıklarını yazdıkça bir yandan umut bir yandan karamsarlık sarıyordu içimi .
Sanki yıllarca hamile kalamayacak bu sayfayı kapatacağız gibi geliyordu .
Ama tersi oldu prensimi kucağıma aldım .
Lütfen inanın ama inanırkende iyi merkeze ve iyi doktorlara teslim edin kendinizi iyi merkeze vereceğim 7 bin ile 2 hatta 3 tedavi yaptırırım şansımı arttırırım diye sakın düşünmeyin .
Siz şansınızı arttırdığınızı düşünürken hayatlarınızdan gidenlerin kaybı çok büyük oluyor.
Gerçi bebeğinizide kucağınıza aldığınızda çekmiş olduğunuz onca acı , üzüntü unutuluyor gidiyor .
İğneden korkan ben 3 tedavi boyunca yemiş olduğum sayısız iğneleri düşünce oğlum için değmiş diyorum :)
Umarım sizlerde mutlu sona ulaşıp hikayelerinizi yazarsınız .

Sevgiyle kalın

Hmmmmmmmmm Mustafa hoca bebeğimizin mimarisi , şirin babamız , kahramanımız ... bu böyle daha çok akıp gider :))
Yazdıklarımdan anlaşıldığı gibi benimde hikayem Mustafa hocam sayesinde mutlu sonla bitenlerden çok şükür :))

Topiklerde arkadaşlarım patır patır hamile kaldıklarını ve kucaklarına aldıklarını yazdıkça bir yandan umut bir yandan karamsarlık sarıyordu içimi .
Lütfen inanın ama inanırkende iyi merkeze ve iyi doktorlara teslim edin kendinizi iyi merkeze vereceğim 7 bin ile 2 hatta 3 tedavi yaptırırım şansımı arttırırım diye sakın düşünmeyin .
Siz şansınızı arttırdığınızı düşünürken hayatlarınızdan gidenlerin kaybı çok büyük oluyor.
Gerçi bebeğinizide kucağınıza aldığınızda çekmiş olduğunuz onca acı , üzüntü unutuluyor gidiyor .
İğneden korkan ben 3 tedavi boyunca yemiş olduğum sayısız iğneleri düşünce oğlum için değmiş diyorum :)

Sevgiyle kalın

canım benim çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Rabbim bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. heyecanlı heyecanlı bekliyoruz ama zaman hiç geçmiyor sanki :(

Sevgiyle kalın

:))) Mustafa Bahçeci gerçekten tam bi şirin baba çok tatlıııı :) çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık.... O bizim de kahramanımız :)

kızlar size bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.bahçeci kliniğinde ilaçlar nasıl temin ediliyor bir arkadaşım merkezde eczane var ordan alıyorsun bayağı indirimli oluyor demişti.ama merkezi aradığımda burda eczane yok dışarıdan eczaneden getiren bir arkadaşımız var ama indirimli değil normal fiyatlı dedi kafam karıştı yardım lütfennnn....

bir eczaneden kendine yakın olanda olabilir pazarlık yap gonal f 450 mesela normal 340 tl fiyatı doktorum 300 e veriyordu bir eczaneden 250 ye aldım am abaşka arkadaş 230 a almış cetrotide 60 tı doktorda eczaneye 50 den verdedim başka arkadaş daahda uyguna almış buna göre git bir eczaneyle anlaş derim.

canım benim çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Rabbim bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. heyecanlı heyecanlı bekliyoruz ama zaman hiç geçmiyor sanki :(

İnan bana zaman hızla geçiyor ama biz tedavi süresince biraz sabırsız davrandığımızdan sanki yerimizde sayiyormusuz gibi geliyor :))
Benim ilk hamileligimde 2 ' li test icin doktora gittiğimizde bana bebekte sorunlar olduğunu söyledi ve hamileliği eger ben istersem sonlandirmamizin en doğru karar olduğunu söylemişti o günle ilgili hatırladığım böğüre böğüre ağladığım anlar olmuştur . Ertesi gün ben suni sanciyla normal dogum yaptım ; yan odalardan yeni dogan bebek sesleri ve ailelerin mutluluk sesleri esligiyle yaptım bunu :( 1 gece hastanede kaldım ve o bebeklerin sesleri canımı cok acıtti ( yanlislik olmuş normalde benim o bölümde yatmamam gerekiyormuş )
2. Tup bebek denemem oldu demişken biranda bebeğimden ayrılmak :( umutsuzluk , çaresizlik , üzüntü ama hiç bir zaman isyan değil .
2011 Nisan ayında bebeğinden ayrıldım 2011 Eylül ayında tedaviye başladık Ekim ayında da olumlu sonucumuzu aldık simdi minigim karşımda yatıyor :)
Yani demem o ki benim icin zaman gectiyse ve oğlumu kucağıma aldıysam İnan senin icinde zaman hızla geçecek :) ve birgun sana zaman hiç geçmiyor diye yazdıklarında sende onlara hikayeni anlatırsın :))

Kızlar hürriyet gazetesi alın :)) artık Hergün " ah bir bebegim olsa " yazisi dizisi yayinlanacakmis
bizler gibi bebeklerine zor sahip olan annelerin hikayeleri yazacakmış :) Mustafa Bey'inde röportajı var :))

kızlar size bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.bahçeci kliniğinde ilaçlar nasıl temin ediliyor bir arkadaşım merkezde eczane var ordan alıyorsun bayağı indirimli oluyor demişti.ama merkezi aradığımda burda eczane yok dışarıdan eczaneden getiren bir arkadaşımız var ama indirimli değil normal fiyatlı dedi kafam karıştı yardım lütfennnn....
ısılay sağol cevabın için ama başka yokmu yaa konuya dair bilgisi olan daha net bir açıklama yapabilecek.....koskoca forumda bahçeci hastaları nerdee.

ısılay sağol cevabın için ama başka yokmu yaa konuya dair bilgisi olan daha net bir açıklama yapabilecek.....koskoca forumda bahçeci hastaları nerdee.

merhaba canım. bahçecinin içinde eczane yok ama eczaneden getiren bi arkadaş var. İlaçlar dışarıya göre %15 kadar indirimli oluyor.

evet canım eczaneden getiren bir arkadaş %10-15 indirim oluyor.

kimsecikler yok mu ?
Ben varım mustafa beyin hastasıyım 2 ay önce tüp bebek denedik olumsuz oldu mustafa bey olmadığından erbil bey transfer yaptı.. memnun kaldığımı söyleyemem bir çok şikayte var bu yıl bahçeci kliniğiyle ilgili bende olumlu referans veremem açıkcası... ama dondurulmuş bebeklerimiz orda olduğundan boynumuz kıldan ince beklyoruz... kasımda 2. dondurumuşlarla deneme yapıcaz... sadece transfer ücreti 3000 TL her yerden daha pahalı inşaallah bu kez negatif olmaz...

Ben varım mustafa beyin hastasıyım 2 ay önce tüp bebek denedik olumsuz oldu mustafa bey olmadığından erbil bey transfer yaptı.. memnun kaldığımı söyleyemem bir çok şikayte var bu yıl bahçeci kliniğiyle ilgili bende olumlu referans veremem açıkcası... ama dondurulmuş bebeklerimiz orda olduğundan boynumuz kıldan ince beklyoruz... kasımda 2. dondurumuşlarla deneme yapıcaz... sadece transfer ücreti 3000 TL her yerden daha pahalı inşaallah bu kez negatif olmaz...

Senin adina uzuldum bende ilk deneememi raporla umutta yaptirdim negatif malesef
o yüzden suan raporsuz Mustafa beye gidiyoruz ama yazdiklarindan acikcasi urktum :(
inşallah bu denemede her ikimizde olumlu sonuçlanır

Back
X