Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

Senin adina uzuldum bende ilk deneememi raporla umutta yaptirdim negatif malesef
o yüzden suan raporsuz Mustafa beye gidiyoruz ama yazdiklarindan acikcasi urktum :KK43:
inşallah bu denemede her ikimizde olumlu sonuçlanır

Ürkecek bişey yok çok fazla olumlu yanıt alanlar var merkez kötü değil yada doktor. Sadece aşırı derecede ilgisizlik var bide yazın mustafa bey izinliydi o döneme denk geldim:.. aslında mustafa beyi sadece ilk gün gördüm..
benden tavsiye mustafa beyin olmadığı hiçbir güne randevu alma rahim kalınlığına bakılcaksa bile o olsun... ben çok pişmanım ... kendisiyle konuşup herşeyi söyledim siz yokken burası devlet hastanesi gibiydi dedim şikayetleri değerlendirdiğini söyledi kusura bakmayın dedi.. Yazın yapılan çoğu kişiden olumsuz diye haber aldım daha doğrusu tanıdığım herkes negatif sonuç aldı.... sen kışın gel kasımda yapalım dedi mustafa hoca ben kasımda hep burdayım dedi ..

Ürkecek bişey yok çok fazla olumlu yanıt alanlar var merkez kötü değil yada doktor. Sadece aşırı derecede ilgisizlik var bide yazın mustafa bey izinliydi o döneme denk geldim:.. aslında mustafa beyi sadece ilk gün gördüm..
benden tavsiye mustafa beyin olmadığı hiçbir güne randevu alma rahim kalınlığına bakılcaksa bile o olsun... ben çok pişmanım ... kendisiyle konuşup herşeyi söyledim siz yokken burası devlet hastanesi gibiydi dedim şikayetleri değerlendirdiğini söyledi kusura bakmayın dedi.. Yazın yapılan çoğu kişiden olumsuz diye haber aldım daha doğrusu tanıdığım herkes negatif sonuç aldı.... sen kışın gel kasımda yapalım dedi mustafa hoca ben kasımda hep burdayım dedi ..

anladim teşekkür ederim benimde adetim bugun yârin ama evreleri bayrama geliyor Mustafa bey bir ay daha erteleyelim demişti
bende en iyisi ekim adetimi bekliyim teşekkür ederim yardimin için

anladim teşekkür ederim benimde adetim bugun yârin ama evreleri bayrama geliyor Mustafa bey bir ay daha erteleyelim demişti
bende en iyisi ekim adetimi bekliyim teşekkür ederim yardimin için

Mustafa bbeyin dediğini harfiyen yapki benim gibi pişmanlık yaşama...
Bana 2 emb. transfer edelimd edi ben ikiz istemem dedim... sanki kesin tutcakmış gibi bi tane bile olmadı sonucunda hep dedim keşke koysaydı diye

Mustafa bbeyin dediğini harfiyen yapki benim gibi pişmanlık yaşama...
Bana 2 emb. transfer edelimd edi ben ikiz istemem dedim... sanki kesin tutcakmış gibi bi tane bile olmadı sonucunda hep dedim keşke koysaydı diye

aynen dediğin gibi ne derse ne zaaman derse o zaman yapicam
dondurulmuslarin kalitesi ne peki bilgin varmi ?

Bir kac gun icinde bahcecide mustafa beyle 5, denememe basliyorum diger 4 denemeyi baska merkezde yapmistim mustafa beyde tedavi gorènler fikrinizi alabilirmiyim nasil bir dr

Bir kac gun icinde bahcecide mustafa beyle 5, denememe basliyorum diger 4 denemeyi baska merkezde yapmistim mustafa beyde tedavi gorènler fikrinizi alabilirmiyim nasil bir dr

kendisi profoser zaten isinin ehli yani o konuda suphen olmasin
ilk muayenede gordum kendisini on görüşmede diyelim o muayene etti
tedaviye basladigimda da ara ara denk geldik yardimcisi Kubra hanim ilgileniyor hep
yumurta toplama işlemini de kendisi yapti

kendisi profoser zaten isinin ehli yani o konuda suphen olmasin
ilk muayenede gordum kendisini on görüşmede diyelim o muayene etti
tedaviye basladigimda da ara ara denk geldik yardimcisi Kubra hanim ilgileniyor hep
yumurta toplama işlemini de kendisi yapti
Benimde on gorusmeme mustafa beyde vardi yani benim tedavimi kubra hanimmi yapacak ne anlami var mustafa beyi tercih etmenin o zaman kafam karisti simdi sen memnun kaldinmi peki

Benimde on gorusmeme mustafa beyde vardi yani benim tedavimi kubra hanimmi yapacak ne anlami var mustafa beyi tercih etmenin o zaman kafam karisti simdi sen memnun kaldinmi peki

yani acikcasi her evremde Mustafa bey olsun istiyordum aama kendisi cok yogunn
Kubra hanimi daha cok goruceksin yumurta takibinde ama o da iyi bir doktor herhalde yoksa Mustafa bey yanina
alirmiydi bilemiyorummm
Memnunum suan embriyolarin 4. gunu yârin haber verilecek sonra pgt ye gidecek saglikli ciktigi takdirde
transfer olucakk
Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah

yani acikcasi her evremde Mustafa bey olsun istiyordum aama kendisi cok yogunn
Kubra hanimi daha cok goruceksin yumurta takibinde ama o da iyi bir doktor herhalde yoksa Mustafa bey yanina
alirmiydi bilemiyorummm
Memnunum suan embriyolarin 4. gunu yârin haber verilecek sonra pgt ye gidecek saglikli ciktigi takdirde
transfer olucakk

Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah
transferin oldumu merak ettim nasilsin

Gece catlatma ignemei olacagim ve Cuma gunu opu olacak cok heyecanliyim kubra hanim yapacakmis mustafa bey yokmus hayirlisi olsun insallah bol bol kaliteli yumurtam olur

ilgin icin tesekkur ederimm
cok sukur cgh den saglikli embriyo cikti bir kac gune adet olucam histeroskopi yapilacak
ocak ayinda sanirim transfer
sende durumlar nasil ??
Benimde 4 embryo donduruldu adet oldum ama tsh tahlilim yuksek oldugu icin bi dahaki adet zamanimi bekliyorum eger tsh istenilen degerde olursa transfer olacak bakalim bende beklemedeyim hakimizda hayirlisi

Benimde 4 embryo donduruldu adet oldum ama tsh tahlilim yuksek oldugu icin bi dahaki adet zamanimi bekliyorum eger tsh istenilen degerde olursa transfer olacak bakalim bende beklemedeyim hakimizda hayirlisi

amin canimm
bende oyle bir sorun vardi bir oncekinde ilac vermislerdi dusurmuslerdi

Bende ilac kullaniyodum tahlulde gene dusmeyince ilacin dozunu arttirdi bakalim 15 gun sonra tekrar tahlil yaptircam

Back
X