Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

daşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Canim tek yumurtayla mucizelee yaratan insanlar var uzulme aglamada hic insallah guzel sonuclanir hersey boyle olup hamile kalan cok anne var uzme canini

o tek yumurta ile mucize yaşayan insanlardan biri olur muyum acaba? bu durumda moralini yüksek tutmak çok zor birşey.

slm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Moralini bozma rabbim nasip edicekse sadece 1 yumurtadan da olacaktır düşünsene hepimiz sadece 1 yumurtadan dünyaya geldik .. ağlayıp kendini yıpratma canım bahçeci elinden gelen herseyi yapıcaktır sen sadece güven ve herşeyi tüm aşamaları pozitif geçir olacaktır sadece inan canım ..

Moralini bozma rabbim nasip edicekse sadece 1 yumurtadan da olacaktır düşünsene hepimiz sadece 1 yumurtadan dünyaya geldik .. ağlayıp kendini yıpratma canım bahçeci elinden gelen herseyi yapıcaktır sen sadece güven ve herşeyi tüm aşamaları pozitif geçir olacaktır sadece inan canım ..
Sağol canim. Rabbim insallah kulağımızı boş bırakmaz. Ama dr da o kadar ümitsiz konuşunca insanın moralmen çökmemesi mümkün değil.

Sağol canim. Rabbim insallah kulağımızı boş bırakmaz. Ama dr da o kadar ümitsiz konuşunca insanın moralmen çökmemesi mümkün değil.
Haklısın canım insallah hersey yolunda gider rabbim emeklerini boş çıkarmasın yüzünüzü güldürsün

o tek yumurta ile mucize yaşayan insanlardan biri olur muyum acaba? bu durumda moralini yüksek tutmak çok zor birşey.
Olursun canim neden olmayasin uzme kendini hersey olacagina varir ne diyelim dua edip hakkimizda hayirlisini dilemekten baska ne gelir elden

Olursun canim neden olmayasin uzme kendini hersey olacagina varir ne diyelim dua edip hakkimizda hayirlisini dilemekten baska ne gelir elden
Sağol canım. İnşallah rabbim ben ve benim durumumda olan herkesin yüzünü güldürür.

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim bende adet olmayi bekliyorum Mustafa bahcecide tedaviye basliycam benimle ayni zamanda baslayan varmi

Gülbil10 allahtan hicbir zaman umudunu kesme lüften daha önce kac defa tüp bebek denedin yada hic denedinmi bilmiyorum ama okadar cok hikaye okudumki ve sonu mutlu sonla biten insallah seninde benimde ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin hikayesi mutlu sonla bitsin

Bir "Altın" Yumurta Hikayesi
Ergenliğe adım attıktan birkaç sene sonra başlayan adet düzensizliklerim için doktora gittiğimde bir sebep bulunamamış ve olduğu gibi geri dönmüştüm. Daha sonra bu düzensizlikler artınca 1 sene sonra yapılan tahlillerim gösterdi ki belirsiz bir sebeple yaşımın getirmesi gereken orana göre yumurta sayım azalmış. Sebep olarak ise doktorum son yıların gözde sorunu ‘stres’i gösterdi. Çünkü başka herhangi bir sorun gözükmüyordu. Sebebi ne olursa olsun ben 20 yaşımda menopoza girmiştim; durumum ‘erken menopoz’du. O zamanki jinekoloğum ileride çocuk yapmamın zor olacağını, erken doğurmamın tek şansım olduğunu söylemişti. O yaşta tabii ki evlenmek bir yana çocuk sahibi olmak benim için çok uzak bir düşünceydi. Dolayısıyla ilaç kullanarak menopoz semptomlarımı azalttım. Daha sonra evlendiğimde tekrar tahliller yaptırdım ve bu sefer sonuç daha da düşük yumurta sayımın olduğu ve normal yolla çocuk yapma şansımın olmadığı idi. Bu sırada Ankara’da tanıdık bir kadın doğum uzmanına gözüktüğümde durumumun onun alanına girmediğini söyledi ve çok fazla ümit vermeyerek tüp bebek denemem için beni Bahçeci Kliniği’ne yönlendirdi. Bahçeci’ye gitmeden önce İstanbul’daki doktorumun önerdiği başka bir ünlü kliniğe gittim. Orada da durumu kesinleştirmek için birçok tahlil yapıldı ve sonuçta doktor ‘Deneyelim ama çok umutlu değilim’ deyince güvenemeyerek oradan da ayrıldım. Her yerden aynı şeyleri duymaktan o kadar bıkmıştım ki artık daha fazla görüşmek istemedim ve tabii ki bu arada herkes bana Kıbrıs’a gitmemi ve yumurta donasyonu ile hamile kalmamın benim için tek şans olduğunu da söylemeyi ihmal etmiyordu. Ne yazık ki bu seçenek ne kadar düşünsem de bir türlü içime sindiremediğim bir seçenekti. Her ne kadar düşünmek istemesem de Kıbrıs’a giden bir yakınımdan Kıbrıs’a gittiğinde bu merkezlerle ilgili bilgi alması için gitmesini de rica ettim. Ya tek şansım gerçekten o kalırsa diye korkmadan da edemiyordum. O sırada Bahçeci Kliniği’nden de randevu aldım ve muayeneye gittim. Tabii ki benim için değişmeyen cümleler burada daha gerçekçi bir şekilde sunuldu önüme. Doktorum Erbil Bey eşim ve bana tüp bebek için gereken yegane şeyin ‘yumurta hücresi’nin bende olmadığını söyledi. Yani benim için tüp bebek neredeyse imkansız bir seçenekti. Denemek maddi ve manevi açıdan hüsran olabilirdi ve şansımın olmadığını düşündüğünü belirtti. Nedense beklediğim cümleler bana en açık şekliyle söylenince hem rahatlamış hem de korkmuştum. Allah’tan ümit kesilmez ya Erbil Bey’e sorduğum tek soru ‘Ya oluşursa?’ idi. Umutlarımı o kadar da parçalamamak için kendisi de ‘Ayın belli günlerinde gel, kontrol edelim ama obsesif bir davranışa dönüştürmemen gerekir bunu’ dedi J. Bense o saatten sonra bu işin peşini bıraktım. Ben bıraktım ama annem bırakmadı. Onun zoruyla başka bir doktora daha gözüktüm. Doktor benim tahlillerime baktı ve direkt olarak tek şansımın Kıbrıs olduğunu ve uğraşmanın benim hiçbir işime yaramayacağını söyledi ve bana o yolla hamile kalan hastalarından örnekler verdi. Oradan çıkınca da hiçbir şey değişmedi yani. Kıbrıs düşüncesini eşim her ne kadar desteklese de benim içime sinmiyordu ve diğer türlüsünün de benim için imkansız olduğunu idrak etmiştim. Yavaş yavaş telkinlere başlamıştım kendimi. Kabullenmeye çalışıyordum ama gün içerisinde boş kaldığım her an, her akşam yatarken aklıma geliyordu. Artık düşünmek her ne kadar bir şeyi değiştirmese de insanın elinden başka hiçbir şey gelmiyor. Birkaç ay sonra bir arkadaşımın isteği üzerine birlikte doktora gittik ve gitmişken ben de genel kontrolümü yaptırdım. Bir de ne desin doktor bana; bir tane gelişmiş yumurtam gözüküyormuş. Aklıma hemen Erbil Bey’e gitmek ve kontrol ettirmek geldi ve doktordan çıkar çıkmaz kendimi Bahçeci’de buldum. Hemen kontrol edildi ve bir tanecik ümidimin üzerine gideceğimizin kararını verdik. Sonuçta şu an bu satırları yazarken 24 haftalık bebeğim büyümeye devam ediyor. Adına şans, kısmet ne dersek diyelim hayırlısıyla bir kızım olacak. Heyecanlıyım, korkuyorum ama aynı zamanda mutluyum. Bu duyguları yaşamak o kadar güzel ki… Bu süreç boyunca umudunu hiç kesmeyen, beni hep motive eden, bazen fazla iyimserliğiyle beni kızdıran annem ağzından hiç düşürmedi ‘Allah büyük’ kelimesini. Keza eşim de benim her mutsuzluğumda aynı şekilde beni teselli etti. “İnanmak” ve “inanmamak” tabii ki herkesin kendi tercihi ama “kendinize inancınızı kaybetmemek”, en güzel şeyleri yaşamak için ön koşul olabiliyor. Zorlukların hayatta hiç yaşanmaması herkesin temennisi ama arkasından gelen mutluluklar çok daha kıymetli ve keyifli olabiliyor. Son olarak söylemek istediğim şey ÜMİDİNİZİ KESMEYİN. Hayat sürprizlerle dolu.

Gülbil10 allahtan hicbir zaman umudunu kesme lüften daha önce kac defa tüp bebek denedin yada hic denedinmi bilmiyorum ama okadar cok hikaye okudumki ve sonu mutlu sonla biten insallah seninde benimde ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin hikayesi mutlu sonla bitsin
Ben hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.

gulbil10 .!.:
Ben hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.
Canim daha yasin gencmis hemen umutsuzluga kapilmayin o hikayeyi okurken gozyaslarima engel olamadim neden sende olmayasin

Yaşım genç ama menapoza girmek üzereyim. İnşallah rabbim öyle bir mutluluğu ben ve benim durumumda olan herkese yaşatır.

gulben post: 43147426 .!.:
Yaşım genç ama menapoza girmek üzereyim. İnşallah rabbim öyle bir mutluluğu ben ve benim durumumda olan herkese yaşatır.
Canim halen menopoza girmediysen bir umut var demektir. Allahim ol derse hersey olur sen icini ferah tut ve mustafa beyin sihirli ellerine güven

gülbil10 ben 2 asilama 4 tüp bebek denememde maalesef pozitif sonuc alamadim karamsarliga düstümmü tabiki her seferinde ama umudumu asla yitirmedim allahim bizlere saglik versin insallah gücüm yettigince deniycem taki melegim bana gelene kadar lütfen sende umutsuzluga kapilma ve hem kendin icin hemde seninle ayni yolda olanlar icin dua et dua her kapiyi acar buna inan ha bu arada yarin istanbula gidiyorum mustafa bahceciye lütfen arkadaslar bana dua edin

gülbil10 ben 2 asilama 4 tüp bebek denememde maalesef pozitif sonuc alamadim karamsarliga düstümmü tabiki her seferinde ama umudumu asla yitirmedim allahim bizlere saglik versin insallah gücüm yettigince deniycem taki melegim bana gelene kadar lütfen sende umutsuzluga kapilma ve hem kendin icin hemde seninle ayni yolda olanlar icin dua et dua her kapiyi acar buna inan ha bu arada yarin istanbula gidiyorum mustafa bahceciye lütfen arkadaslar bana dua edin
Dualarım seninle E-M-İ-N-E-M. Rabbim inşallah seni meleğine kavuşturur.

canim cok sagol Rabbim insallah sadece beni degil hepimizi meleklerimize kavusturur

Canım bugün bahçecinin sitesinde bi haber gördüm tam9 kez deneyip sonunda pozitif sonucu alan bi annenin hiyaesini anlatıyordu evet yaşadıklarımız zr ama asla pes etme allahım emeklerimizi görüyor ve mutlaka karsiligini verir unutma

canim ben inaniyorumki allahim hepimizin dilegini kabul edecek sadece dogru yer ve dogru zaman .Bu 9 defanin hepsini bahcecidemi denemis bir bilgin varmi akaleli

kasim 2015 de fulya bahcecide baslayacak arkadaslar varmi lütfen yazin birbirimize destek olalim

Back
X