dkus merhaba çok tşk.ederim,
benimde içimden bahçeci geçiyor ama bugünlerde kafam biraz karıştı.sen nerede tedavi görüyorsun?
ben memorialde yaptırdım çokda memnun kaldım. ilgili ve çok bilgili bir merkez. tüp bebekle ilgili pekçok ilke imza atmışlar.
burda tedavi olanlar????????
Benimde doktorum Semra hanım ,, ama benim transferim oldu sonuç bekliyorum cuma test günüm ,, hayırlısı olsun hepimiz için ...
Teşekkür ederim canım. daha önce Bahçeci kliniğinde 2 deneme yaptım. Fakat yaşım 40 Semra Hanıma daha önce gelen arkadaşım çok memnun kaldı. ve 39 yaşında 1 denemesinde bebeği oldu.İhşallah hesrşey istediğimiz gibi olur.
Arkadaşlar dün yücel karaman'a gittim gerçekten harika bir doktor.kafamdaki soru işaretlerini tamamen kaldırdı.ayrıca belçika 'da çalışması büyük bir artı.çünkü teknoloji anlamında yenilikleri getirmesi eşim ve benim çok dikkatimi çekti.ayrıca çok babacan bir yapısı var.ticari düşünmüyor.bunlar bizim için çok önemli.tedaviye adetimin 2. Günü başlayacağız.içim çok rahat kesinlikle tavsiye ederim... İnternet sitelerindeki hasta konuşmalarını mutlaka izleyin bir sürü gebe kalan hastası var.www.brukseltupbebek.com - ANASAYFA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?