Fulum merhaba
Ben kesinlikle bahceci derim.Dünyada referans merkez olarak biliniyor.Bu şu demek yaptığı işlemler ve gebelik oranları dünya çapında takdir görüyor.Ve muhteşem bir ekip beslenme uzmanı alternetif tıp uzmanı psikoloğu vbb...hertürlü durumdan yaralanabiliyorsun.Yeni duydum tedavide akupunktura başlamışlar 5 seans yapıyorlarmış bence muhteşem ana bol şans
Semra kahraman diye tavsiye edildi Bilen Varmı
bende memorialde yaptırdım güzel ve ilgili bir merkez öneririm ama Allah ne derse o olur bence bunlar sadece bir sebep
selam kızlar,
ben de iki negatif denemenin ardından memorial hastanesine gitmeye karar verdim ve ankara'dan gideceğim...erkek infertilitesi olanlar için daha çok memorial öneriliyor.geçtiğimiz hafta ön gürüşme için gittim,hale hanımla görüştüm.inşallah kasım gibi başlamak istiyorum.
ücret için görüştüğümüz bayan,sanırım ayşegül hanımdı,heyet raporunun olması halinde 450 euro indirim yaptıklarını söyledi.eğer raporunuz varsa belirtin ve kampanyanın devam edip etmediğini sorun...
hepinize sevgiler...
yalnız duyduğuma göre ssk ve bağkurlularla anlaşmaları var.. emekli sandığı olduğunuzda rapor bir işe yaramıyormuş.. bu konuda net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?