Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci mi Mamorıal mı ??

Arkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız😥:KK200:
İkisinde de deneyimim oldu
memorial kızıma vesile oldu yaşım 30du
Bahçecide yeni denedim transferim oldu sonuç bekliyorum yaşım 38 oldu :)

Karar verebildin iz mi acaba bende Ankaradayım memorial ya da bahçeci düşünüyorum henüz karar veremedim. Araştırdıkça da daha da karışıyor kafam
Ben istanbulda memorial de başlıycam inşallah çok övülüyor bi yakınım da oradan yapmış çok memnun kalmış 💯

ücretleri nedir canım bir sizin sorun ne sorması ayıptır
Ücret için görüşmedim ama araştırmalarıma göre tedavi 12 bin ilaçlar 4 5 bin tabi ek şeyler de eşin ve sendeki rahatsızlıklara sıkıntılara göre çıkıyor embririyo genetik araştırmalar felan oluyor küçük operasyonlar amelyatlar felan olura ek ücret💥

Bizim sıkıntımız ben polikistik over sendromluyum eşimde şuan tedavi öncesinde bildiğimiz bi sıkıntısı yok aşılama felan denedik olmadı şimdi tüp istiyoruz nasipse 🙏🏻🌼🌼

Ücret için görüşmedim ama araştırmalarıma göre tedavi 12 bin ilaçlar 4 5 bin tabi ek şeyler de eşin ve sendeki rahatsızlıklara sıkıntılara göre çıkıyor embririyo genetik araştırmalar felan oluyor küçük operasyonlar amelyatlar felan olura ek ücret💥

Bizim sıkıntımız ben polikistik over sendromluyum eşimde şuan tedavi öncesinde bildiğimiz bi sıkıntısı yok aşılama felan denedik olmadı şimdi tüp istiyoruz nasipse 🙏🏻🌼🌼
İnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun canım bizde erkek faktörlü sorun yaşıyoruz aşılama deniyeceğiz ümitli değilim ama rapor alabilmek adına eylül ekim gibi bizde tüp bebeğe başlıycaz

İnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun canım bizde erkek faktörlü sorun yaşıyoruz aşılama deniyeceğiz ümitli değilim ama rapor alabilmek adına eylül ekim gibi bizde tüp bebeğe başlıycaz
Öyle deme içini hiç karartma nerden ne geleceği hiç belli olmaz Allah bu yoldaki herkese hepimize yardım etsin işimizi koyalaştırsın inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🙏🏻😍

Öyle deme içini hiç karartma nerden ne geleceği hiç belli olmaz Allah bu yoldaki herkese hepimize yardım etsin işimizi koyalaştırsın inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🙏🏻😍
İnşallah canım rabbim seninde yar ve yardımsın olsun polistiktikoverde çok yumurta oluşacağı için şanslısın yumurta kaliteni arttıracak vitaminler kullan prowomen mesela

Bence memoriel . Çok ilgililer . Semra Hanım muayeneye girmiyor ön görüşmeye katılıyor ama her kontrolden sonra sizin dosya ve ilaç dozunıza o karar veriyor. Çok ilgili hemşireleri var . Titizlikle takip ediyorlar beni yumurta toplamadan 5 gün önce her gün çağırıp yumurta büyümelerine baktılar .

Back
X