Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semra kahraman kendi girmiyor muayeneyeBen memorial ile tercih ederdim...İstanbul Şişli Semra kahraman kesinlikle başka adrese gitme
Bahçeci benim listemde de var ama kararsızım.Ankaradayim ve burda seçenek çok.Arkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız
İkisinde de deneyimim olduArkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Maşallah inşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsınİkisinde de deneyimim oldu
memorial kızıma vesile oldu yaşım 30du
Bahçecide yeni denedim transferim oldu sonuç bekliyorum yaşım 38 oldu :)
Karar verebildin iz mi acaba bende Ankaradayım memorial ya da bahçeci düşünüyorum henüz karar veremedim. Araştırdıkça da daha da karışıyor kafamBahçeci benim listemde de var ama kararsızım.Ankaradayim ve burda seçenek çok.
Arkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız![]()
Ben de henüz başlayamadım ama memorial de kararlıyız bakalım nasipse bayramdan sonraHangisine başladınız? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimbende aynı kararsızlık durumundayım
Ben istanbulda memorial de başlıycam inşallah çok övülüyor bi yakınım da oradan yapmış çok memnun kalmışKarar verebildin iz mi acaba bende Ankaradayım memorial ya da bahçeci düşünüyorum henüz karar veremedim. Araştırdıkça da daha da karışıyor kafam
Herşey gönlünüzce olsunBen de henüz başlayamadım ama memorial de kararlıyız bakalım nasipse bayramdan sonra![]()
ücretleri nedir canım bir sizin sorun ne sorması ayıptırBen istanbulda memorial de başlıycam inşallah çok övülüyor bi yakınım da oradan yapmış çok memnun kalmış![]()
Ücret için görüşmedim ama araştırmalarıma göre tedavi 12 bin ilaçlar 4 5 bin tabi ek şeyler de eşin ve sendeki rahatsızlıklara sıkıntılara göre çıkıyor embririyo genetik araştırmalar felan oluyor küçük operasyonlar amelyatlar felan olura ek ücretücretleri nedir canım bir sizin sorun ne sorması ayıptır
İnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun canım bizde erkek faktörlü sorun yaşıyoruz aşılama deniyeceğiz ümitli değilim ama rapor alabilmek adına eylül ekim gibi bizde tüp bebeğe başlıycazÜcret için görüşmedim ama araştırmalarıma göre tedavi 12 bin ilaçlar 4 5 bin tabi ek şeyler de eşin ve sendeki rahatsızlıklara sıkıntılara göre çıkıyor embririyo genetik araştırmalar felan oluyor küçük operasyonlar amelyatlar felan olura ek ücret
Bizim sıkıntımız ben polikistik over sendromluyum eşimde şuan tedavi öncesinde bildiğimiz bi sıkıntısı yok aşılama felan denedik olmadı şimdi tüp istiyoruz nasipse![]()
Öyle deme içini hiç karartma nerden ne geleceği hiç belli olmaz Allah bu yoldaki herkese hepimize yardım etsin işimizi koyalaştırsın inşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun canım bizde erkek faktörlü sorun yaşıyoruz aşılama deniyeceğiz ümitli değilim ama rapor alabilmek adına eylül ekim gibi bizde tüp bebeğe başlıycaz
İnşallah canım rabbim seninde yar ve yardımsın olsun polistiktikoverde çok yumurta oluşacağı için şanslısın yumurta kaliteni arttıracak vitaminler kullan prowomen meselaÖyle deme içini hiç karartma nerden ne geleceği hiç belli olmaz Allah bu yoldaki herkese hepimize yardım etsin işimizi koyalaştırsın inşallah güzel haberler veririz birbirimize![]()
Amin canım rabbim inşallah senin de gönlüne göre versinİnşallah canım rabbim seninde yar ve yardımsın olsun polistiktikoverde çok yumurta oluşacağı için şanslısın yumurta kaliteni arttıracak vitaminler kullan prowomen mesela
yumurta kalitesini arttırmak için takviye vitamınAmin canım rabbim inşallah senin de gönlüne göre versinprowomen ne dir ilk defa duydum