Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci mi Mamorıal mı ??

sabri hoca hangi merkezde canım sen memnun kaldın mı? bende yeni başlayacağım da tedaviye doktor seçmeye çalışıyorum

sabri hoca hangi merkezde canım sen memnun kaldın mı? bende yeni başlayacağım da tedaviye doktor seçmeye çalışıyorum
Bahçeci Altunizade de canım. Benim ilk denememde güzel haberi aldım Allah'a Şükür 🤰 O Instagram sayfasında bende vardım 🥰 Bugün saat 20 de canlı yayın yapacak canım. İzle mutlaka.

canım izledim yayını ama adım görünecek diye çekinip soru soramadım en iyisi sanırım ön görüşmeye gitmek bahçecide ücretsiz ön görüşme var sanırım

kızlar bahçeciyle ön görüşmeye gittim ücretsizdi özkan beyle görüştüm yarım saat sürdü görüşmem sıcak samimi ilgili geldi bana baya kalabalıktı klinik bu arada ama henüz karar vermedik

Bizim doktorumuz cem çelik ve biz 3 kişi gittik ve şuanda çok şükür üçümüzde ilk denemede pozitif haberi aldık darısı sizlerin başına inşallah
Hayırlı olsun peki bu 3 kişinin yaşları kaç acaba bahçeçi lab ileri yaşta başarılı mı bi de acaba bu hastsnelerin illere göre lablar değişiyor mu yoksa hepsi aynı standartta mı mesela bi Ankara’daki bahçeci ile İstanbul’daki bahçeçi gibi

Hayırlı olsun peki bu 3 kişinin yaşları kaç acaba bahçeçi lab ileri yaşta başarılı mı bi de acaba bu hastsnelerin illere göre lablar değişiyor mu yoksa hepsi aynı standartta mı mesela bi Ankara’daki bahçeci ile İstanbul’daki bahçeçi gibi
Bunu ben de mrk ediyorum, o standart neyle ölçülüyor kontrol edebilceğimiz bir uygunluk belgeleri var mı acaba

Bu sayfada memorial’dan arkadaşları da görüyorum😍
Olmaz olur mu bizdeki problemler say say bitmez🥺
Ben de kan pıhtılaşma söz konusu..
Eşimde ;
-Genetik Translokasyon
-Sayı 1,5 milyon Morfoloji:2 Hareketlilik:15
-Varikosel 2.derece
-DNA hasarı %23
Siz eşiniz ameliyat olduktan sonra mı başladınız acaba sürece ? Bizde çok büyük fark yaratmaz varikosel dendi, direkt tüp bebeğe başladık

Siz eşiniz ameliyat olduktan sonra mı başladınız acaba sürece ? Bizde çok büyük fark yaratmaz varikosel dendi, direkt tüp bebeğe başladık
Aynen bizde direk Tüp Bebeğe geçtik .İleriki zamanlarda eşim kendi sağlığı için ameliyat istiyor ama

Aynen bizde direk Tüp Bebeğe geçtik .İleriki zamanlarda eşim kendi sağlığı için ameliyat istiyor ama
Gördüğüm kadarıyla başarılı geçmiş transferiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🌺 Bana da umut oldunuz, varikosel yüzünden embriyolar kalitesizse diğer denemelerimde de başarısız olurum diye endişe ediyorum bazen

Gördüğüm kadarıyla başarılı geçmiş transferiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🌺 Bana da umut oldunuz, varikosel yüzünden embriyolar kalitesizse diğer denemelerimde de başarısız olurum diye endişe ediyorum bazen
Varikosel ileri derecedeyse zaten ilk etapta üroloji muayenesinde mutlaka izlenecek yol değişiyor . Ek olarak embriyo kalitesini zaten açık ara farkla yumurta daha belirleyici oluyor. Bizde ki en büyük problem genetikti ve şükür ki bulundu … Hiçbirşeyin garantisi yok biliyorsunuz ama iyi beslenme bu tedavinin görünmez ilk aşaması …
Peki siz ne durumdasınız ?

Varikosel ileri derecedeyse zaten ilk etapta üroloji muayenesinde mutlaka izlenecek yol değişiyor . Ek olarak embriyo kalitesini zaten açık ara farkla yumurta daha belirleyici oluyor. Bizde ki en büyük problem genetikti ve şükür ki bulundu … Hiçbirşeyin garantisi yok biliyorsunuz ama iyi beslenme bu tedavinin görünmez ilk aşaması …
Peki siz ne durumdasınız ?
Benim yaş 34, amh değerim hormonlarım fln sıkıntısız. Eşimde varikosel problemi dolayısıyla sperm değerleri kötü. Doktorumuza normal yolla gebelikten ztn umudumuzu kaybettk ameliyat olup gelelim tüp bebek tedavisi garanti olsun dedik ama sadece zaman kaybı yaşarsınız diyince ekim ayında başladık tedavimize. 16 yumurta toplandı , 11 i döllendi. 2 tanesi 5. Güne gitti. 2 tane de 6. Güne giden oldu, bekleyip karar vereceğimiz var dediler. 6. Gündekiler de sağlıklı olarak kalmış. 1 tane 5. Gün embriyosu taze transfer oldum ilk denemem başarısız oldu. Şimdi kalan 3 embriyomdan 2 sini şubatta değerlendircem inşallah. Çift embriyo transferimi istiyorum bu kez. Arada rahme çizik atıldı histeroskopi işlemi oldum. Şimdi adetle doğum kontrol hapına başlıcaz şubata kadar onu kullancam. Bakalım hayırlısı 2. Denememizde ne olacak …

Ben 28 yaşındayım diğer iki kişide 33 yaşında biz tedavimizi İstanbul da gördük ama bildiğim kadarıyla ankarada iyi diye duydum zaten bahçeci hastanelerinin laboratuvarları çok iyi ve ekipleri çok iyi

Back
X