Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci mi Mamorıal mı ??

peki kaç ebriyo oluşturabildiler canım malum sperm sıkıntılı olunca embriyo oluşup 5.güne gitmiyor
spermlerde şekil bozukkluğu var dediler sayı ve morf kötü
Tüp Bebekle ilgili şöyle bir durum söz konusu..
Elbette sperm önemli fakat kadın yumurtası daha ağır basıyor tedavide ..
Kaç embriyodan ziyade , kaç yumurtanın olgun ve sağlıklı olması önemli.
Toplanan 3/4 tane kaliteli yumurtanız varsa , geriye yaslanıp bekleyin derim.
Açık ara farkla yumurtanın spermi arka planda bırakması beklenir -ki hep böyle olmuş.
Eğer azosperm gibi bir durum yoksa , yaşın ideal ve başka ağır bi problemin yoksa boş yere Bahçeciye paranı kaptırma ..
Övmek için söylemiyorum ,ben aylarca araştırdım uykusuz kaldım ve buna rağmen güvenle gittim Memorial ‘a
Üstelik , Memorial ‘da tek bi doktora bağlı kalmıyorsun . Eğer hoca izinliyle , farklı bi durumu varsa hemen dosyan müsait olan diğer doktora gidiyor . Bana OPU’ya kadar Yücel Bey eşlik etti. Eğer aralarda başka doktotlarda olsaydı , hiç sıkıntı değildi çünkü başka gözlemci her zaman ışık oluyor…Keza kararı da zaten o vermiyor ..Gün sonunda dosyan kurula gidiyor ve ilaç dozuna vereceğin kan tahliline kadar onlar karar veriyor ..

Tüp Bebekle ilgili şöyle bir durum söz konusu..
Elbette sperm önemli fakat kadın yumurtası daha ağır basıyor tedavide ..
Kaç embriyodan ziyade , kaç yumurtanın olgun ve sağlıklı olması önemli.
Toplanan 3/4 tane kaliteli yumurtanız varsa , geriye yaslanıp bekleyin derim.
Açık ara farkla yumurtanın spermi arka planda bırakması beklenir -ki hep böyle olmuş.
Eğer azosperm gibi bir durum yoksa , yaşın ideal ve başka ağır bi problemin yoksa boş yere Bahçeciye paranı kaptırma ..
Övmek için söylemiyorum ,ben aylarca araştırdım uykusuz kaldım ve buna rağmen güvenle gittim Memorial ‘a
Üstelik , Memorial ‘da tek bi doktora bağlı kalmıyorsun . Eğer hoca izinliyle , farklı bi durumu varsa hemen dosyan müsait olan diğer doktora gidiyor . Bana OPU’ya kadar Yücel Bey eşlik etti. Eğer aralarda başka doktotlarda olsaydı , hiç sıkıntı değildi çünkü başka gözlemci her zaman ışık oluyor…Keza kararı da zaten o vermiyor ..Gün sonunda dosyan kurula gidiyor ve ilaç dozuna vereceğin kan tahliline kadar onlar karar veriyor ..
3/4 kaliteli yumurta derken e2 değerini mi kastediyorsun canım yoksa toplanıp döllenebilen yumurtayı mı

Bahçeci bana hep reklam kuşağı geliyor ..
Memorial’ın paylaşımları bile kısıtlı , vakit yok .. Çünkü ihtiyaçları yok ve ciddi derecede başarı oranları var. Bende şuan negatif haberi alsam , yine Memorial tercih ederim ..

Bahçeci bana hep reklam kuşağı geliyor ..
Memorial’ın paylaşımları bile kısıtlı , vakit yok .. Çünkü ihtiyaçları yok ve ciddi derecede başarı oranları var. Bende şuan negatif haberi alsam , yine Memorial tercih ederim ..
kesinlikle haklısın hiç doğru düzgün ilgi de yok

Eklentiler

• 665FFBB7-37A9-46A7-8420-3B9FCD9DC149.webp
    665FFBB7-37A9-46A7-8420-3B9FCD9DC149.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 145
Bende bahcecide denedim çok memnun kaldım fiyatlar memorialdan daha uygun suan

ilgi alaka sıfır sadece para odaklı parayı alıyor ama açıklama yapmıyor doktoru göremiyorsunuz bile
Ben böyle konularda fena çarlıyorum. Hatta ben bilerek sürekli soru sorup konuşturuyor. İlgisiz ya da memnun kalmadığım her hastaneyi doktoru da şikayet ederim. Sizde edin, yazık o kadar para veriyorsunuz. Şuan başka merkez demi devam ediyorsunuz

Back
X