Allah razı olsun canım:)Çok güzel bi haber çok sevindim adınıza. :)Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin.
Yerlesmede olabilir canim ya illa o kirmizi yoksa durduk yere neden kan damlasi olsun ki ama sen bunlari dusunme test gunune kadar biliyorum beklemek cok zor zira ben 5.gunde yaptim :) ama kafani meşgul edecek seyler bul takilma boylr seylere her insanin vucudunun tepki bicimi farklidir6. Gun embriyosu
Kanda oldu kahverengi tortu da olduOndan sonra jelin disinda hic leke kan vs oldu mi sende
5. Gunde cikmis miydi seninYerlesmede olabilir canim ya illa o kirmizi yoksa durduk yere neden kan damlasi olsun ki ama sen bunlari dusunme test gunune kadar biliyorum beklemek cok zor zira ben 5.gunde yaptim :) ama kafani meşgul edecek seyler bul takilma boylr seylere her insanin vucudunun tepki bicimi farklidir
Amin canım .sizlerinde inşaAllah:)Ay canim benim ya masallah cok ssvindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
5. Gunde cikmis miydi senin
Evet benimki 5.gun 3bc embriyoydu 5.gunde silik cizgi idrarda vardi hemen gidip kan verdim 10.58 gibi bi rakam cikti5. Gunde cikmis miydi senin
İnşaAllah canım:)Ahh kuzu ya inşallahhh. Valla çok mutlu oluyorum sizin haberlerinizle. İnşallah hepimiz bu sene anne oluruz
Sen kacinci gundeydin bide embriyo kalitesi neydi a b cKorkuyorum korkular bastı
Bence 2a da guzel bi embriyo sanirim orta kalite bir embriyo zaten 6.gune gelmis embriyo her zaman 1- 0 ondedir tibbi olarak. Ama olani da var olmayanı da nasip kismet. Ben dua ediyorum Allahim olmayan isteyen bu ugurda emek harcayan herkesin su mubarek gunde muradini versinBi tek şey vardi ben transfere giderken adımın karşısında tahtada 2A yaziyordu
Öyle canım bugünümüze şükür. Ailemiz yanımızda onlar için iyi olmalıyız.Once saglik sonrasi geliyor aynen dalmaya gerek yok fazla zira cikamayiz icinden hayatta daha ne acilar var bugunumuze sukur diyip yasamaya devam edecez :) hayat herseye ragmen guzel
Yarin kliniği arayıp sorcam kalitesini merak ettim. Amin canim amin insallahhhhh bakalim.vesvese oldum iste neuzubillahBence 2a da guzel bi embriyo sanirim orta kalite bir embriyo zaten 6.gune gelmis embriyo her zaman 1- 0 ondedir tibbi olarak. Ama olani da var olmayanı da nasip kismet. Ben dua ediyorum Allahim olmayan isteyen bu ugurda emek harcayan herkesin su mubarek gunde muradini versin
Biraz daha sabret canım. 2-3 gün kendini oyalayacak bişiler bulsan.. insan düşünmeden edemiyordur eminim.Yarin kliniği arayıp sorcam kalitesini merak ettim. Amin canim amin insallahhhhh bakalim.vesvese oldum iste neuzubillah
Bence stres yapma. İyi olmasa iyi demezlerdi. Hamilelik vaat etmeyen embriyoları açıkça söylüyorlar.Yarin kliniği arayıp sorcam kalitesini merak ettim. Amin canim amin insallahhhhh bakalim.vesvese oldum iste neuzubillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?