Ondan sonra jelin disinda hic leke kan vs oldu mi sende

6. Gun embriyosu
Yerlesmede olabilir canim ya illa o kirmizi yoksa durduk yere neden kan damlasi olsun ki ama sen bunlari dusunme test gunune kadar biliyorum beklemek cok zor zira ben 5.gunde yaptim :) ama kafani meşgul edecek seyler bul takilma boylr seylere her insanin vucudunun tepki bicimi farklidir

5. Gunde cikmis miydi senin

Tam bilmiyorum.ama.iyi kalitesi dedi rahim kalınlığı da iyi demişti yani hem dr embriyolog söylemişti. Benim test yaptim çıkmadı erken Gerci daha. Ama belirti de yok.leke kanama vs korktum .

Bi tek şey vardi ben transfere giderken adımın karşısında tahtada 2A yaziyordu

Her embriyo ayni gun yerlesecek diye bisi yok test icin gununu bekle bence en azindan surekli kan vermek zorunda kalmazsin negatif çıkınca stres olmazsin gunun geldiginde 1 kere ver olduysa oldu olmadiysa onunuzdeki maclara bakacaksiniz Allahin günü bitmedi ya

Bi tek şey vardi ben transfere giderken adımın karşısında tahtada 2A yaziyordu
Bence 2a da guzel bi embriyo sanirim orta kalite bir embriyo zaten 6.gune gelmis embriyo her zaman 1- 0 ondedir tibbi olarak. Ama olani da var olmayanı da nasip kismet. Ben dua ediyorum Allahim olmayan isteyen bu ugurda emek harcayan herkesin su mubarek gunde muradini versin

Yarin kliniği arayıp sorcam kalitesini merak ettim. Amin canim amin insallahhhhh bakalim.vesvese oldum iste neuzubillah

kızlar merhabalar bana da çarşamba günü embriyo transferi yapıldı beklemedeyim ilk gün kasık ağrısı oldu sonra geçti:)kan sulandırıcı iğneleri kan testini yaptırana kadar mı kullanacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…