Bizde burada ki yorumlar doğrultusunda bahçeci tüp bebek merkezini aradık. İlk ve son görüşmemiz telefonla oldu.tel den görüştüğümüz kişi konuşmasına ilk önce tüp merkezini överek başladı. Dünya 3. Sü olduğu felan işte. Sonra fiyat konusuna geldik.bize bir paket kampanyaları olduğunu söyledi.paket fiyatı 8.000 tl.bize makul geldi.sonra artı olarak 500 tl muayene ücreti .tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri......Bende fiyat uygun ama 500 tl muayene ücreti çok fazla sonra tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri yanı bu nasıl bir paket diye sordum.bu konuda net bir fiyat vermelerini birazda yardımcı olmalarını söyledim.tel deki bayan biz sadece sağlık çalışanlarına yüzer 5 indirim yapıyoruz düşünürseniz bizi tekrar arayın dedi ve kapattı. Bir kere paket fiyat denildiğinde bütün herşey dahil fiyat anlaşılmaktadır.ayrıca 500 tl bir muayene ücreti makul bir fiyat mı. Sonuçta herkes çok zor şartlarda bu paraları kazanıyor.ayrıca tahlil ve ek hizmetlerin ne kadar tuttuğu belli değil ucu açık.benim edindiğim izlenim herkes kendi cebini düşünüyor.Ben bu konularda çiğ biri değilim yıllardır bir umut hastane hastane geziyorum.Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.bu paylaşımı kimseyi tesir altında bırakmak için yapmıyorum.Herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah