- 20 Ağustos 2021
- 1.955
- 742
- 73
Bende şuan bahceciyi araştırıyorum ama orada da hangi doktor daha iyi bilmiyorum ki illa daha çok önerilen bir doktor vardır ama ben bu bilgiye ulaşamıyorumBende cok arastirdim bunu.ben bir sene boyunca pendik de özel bir hastanede tedavi gördüm fakat ne çare hiç bir faydasını görmedim o yüzden bu önemli iyice araştırmak gerek ben bahçeci tüp bebek merkezini bir tanıdıktan duymuştum bizzat tedavi görmüş orda ve olumlu sonuç almış
Ah bilmem mi benim annem bile bilmiyor anlatmadım içinde olduğumuz durumu. Çevremde soran olunaca da ya maddiyat diyorum ya da biraz daha evliliğin tadını çıkaralım dedik diyoruz2 yıl 2 ay oldu canım evleneli. Hiçbir sebep yok ben 3-4 kere tüm tahlilleri yaptırdım. Eşim 3 kere spermiyogram verdi hormon kan testleri herşey yapıldı. Hsg çekildim. Ultrason , yumurta takibi onları saymıyorum bile. Benimde psikolojim bozuldu bu süreçte. Herkese eşim istemiyor maddiyatı bahane ediyor diyorum halbuki olsun diye yapmadıgımız kalmadı. Arkadaşlarım dogum yapıyor. Hamile arkadaşlarımın profillerini sessize alıyorum instadan görmeyeyim diye. Ben 29 yaşındayım eşim 31. Anlamadım gitti neden olmuyor.
Tam olarak sizin gibi düşünüyorum. Eşime diyorum ya olmazsa diyor arabayı satarız olana kadar deneriz. Olmadı aileme ben kısırım derim deri.dedim asla söyleme onların soruları sanki dünyanın sonuymuş gibi tavırları beni daha da strese sokar. Kendi içimizde çözmeye calısıyoruz bizde. Şuan karın ağrısıyla uyandım hafif adet olucam sanırım sabaha bu düşünce bile yetiyor bana. İnşallah daha fazla üzülmedem kavuşuruz bebeklerimizeAh bilmem mi benim annem bile bilmiyor anlatmadım içinde olduğumuz durumu. Çevremde soran olunaca da ya maddiyat diyorum ya da biraz daha evliliğin tadını çıkaralım dedik diyoruzBende bebeleri olan ya da hamile arkadaşlarımın profillerine bakıp imreniyorum üzülüyorum benim neden olmuyor diye. Rabbim bütün benimle sağlık versin bakmaya doyamıyor insan ne kadar üzülsem de. Tek dayanağım bana hep yanımda olan bir eşim var. Aramızda sadece bu çektiklerim kimseye söylemeyi düşünmüyorum. İnsanların sürekli soru sormalarını ya da acır gibi bakmalarını kaldıramam çünkü
Bahçeci sayesinde kızıma kavuşmuş biri olarak yazıyorum ve İstanbul,Bursa ve Ankara bu konuda alanında meşhur alti profesorle konuştuktan sonra buraya karar verdim.. inanın doğru yerdesiniz ve tüm doktorları müthiş başka bir yerde olumsuz 2 denemem oldu bahçeci de 2. Kez denemede kızıma kavuştum.. bahcecideki ilki olumsuz olduğunda bile eşimle dedikki olacaksa burada olcak .. evet çok yogunlar bazen ilgisiz gibi geliyorlar ama bunlara takılmayın tedavinin her aşamasında profesyoneller .. sizi çok iyi anlıyorum 5 yıl bebek sahibi olmak için bekledim çok yoruldum Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin..Bende şuan bahceciyi araştırıyorum ama orada da hangi doktor daha iyi bilmiyorum ki illa daha çok önerilen bir doktor vardır ama ben bu bilgiye ulaşamıyorum
Sakın umudunu kaybetme Rabbim ol der olur o yüzden herseyin bir zamanı var ve Allah bir şeyi geçiktiriyorsa emin ol daha güzelini vermek içindir. hepimiz bu konuyla ilgili muzdaribiz fakat elden ne gelir sadece dua etmek gerekir bizde burada birbirimize yardımcı olacazBende şuan bahceciyi araştırıyorum ama orada da hangi doktor daha iyi bilmiyorum ki illa daha çok önerilen bir doktor vardır ama ben bu bilgiye ulaşamıyorum
Sizin eşiniz de çok iyi kalpliymiş şanslısınız arkanızdaTam olarak sizin gibi düşünüyorum. Eşime diyorum ya olmazsa diyor arabayı satarız olana kadar deneriz. Olmadı aileme ben kısırım derim deri.dedim asla söyleme onların soruları sanki dünyanın sonuymuş gibi tavırları beni daha da strese sokar. Kendi içimizde çözmeye calısıyoruz bizde. Şuan karın ağrısıyla uyandım hafif adet olucam sanırım sabaha bu düşünce bile yetiyor bana. İnşallah daha fazla üzülmedem kavuşuruz bebeklerimize
Teşekkür ederim paylaşım İçin. Önereceğiniz doktor var mı İstanbul da bahçecideBahçeci sayesinde kızıma kavuşmuş biri olarak yazıyorum ve İstanbul,Bursa ve Ankara bu konuda alanında meşhur alti profesorle konuştuktan sonra buraya karar verdim.. inanın doğru yerdesiniz ve tüm doktorları müthiş başka bir yerde olumsuz 2 denemem oldu bahçeci de 2. Kez denemede kızıma kavuştum.. bahcecideki ilki olumsuz olduğunda bile eşimle dedikki olacaksa burada olcak .. evet çok yogunlar bazen ilgisiz gibi geliyorlar ama bunlara takılmayın tedavinin her aşamasında profesyoneller .. sizi çok iyi anlıyorum 5 yıl bebek sahibi olmak için bekledim çok yoruldum Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin..
Hiç pes etmeyi düşünmüyorum canım. Çok yoruldum ve yıprandım ama asla peşini bırakmayacağım. Tüp bebekte fiyatlarında artış var. Allahım herkese yardım etsin maddi olarakta çok zor. Biz gerekirse kredi çekicez. Bakalım şu ikinci aşılamayı atlatayım biran önce de tüp bebeğe geçeyim artıkSakın umudunu kaybetme Rabbim ol der olur o yüzden herseyin bir zamanı var ve Allah bir şeyi geçiktiriyorsa emin ol daha güzelini vermek içindir. hepimiz bu konuyla ilgili muzdaribiz fakat elden ne gelir sadece dua etmek gerekir bizde burada birbirimize yardımcı olacaz
Sizin eşiniz de çok iyi kalpliymiş şanslısınız arkanızdaen önemli eşlerin desteği zaten. Ben eşime eğer hiç çocuğumuz olmazsa ne yapacağız dedim Olmazsada çocuksuz yaşlanırız napalım diyor, bütün tedavileri deniycez diyor sonuna kadar. ama çocuklara hayran. Çok istiyorum onunda babalık duygusu yaşamasını. Çok iyi baba olacağından adım gibi eminim. Çocuklarına sahip çıkmayan aileleri görünce kan beynime sıçrıyor. Bizim bebeğimiz olmamasına rağmen odası yeri bile haZır boş bekliyor, alacaklarımın eşya listesi bile hazır Çok zor gerçekten. Bebeğim olduğu zaman yinede hep yazıcam burdan moral olsun diye. İnsanlar gerçekten zor durumda hem psikolojik hem maddi
Çok şanslıyız dediğin gibi böyle eşlerimiz var. Mart ayında çekicem 30.000 krediyi ilk ve son şansımla yaptırıcam tüp bebeği . Çünkü cok pahalı herşey, insallah gerek kalmaz ikimizde hamile kalırız.Sizin eşiniz de çok iyi kalpliymiş şanslısınız arkanızdaen önemli eşlerin desteği zaten. Ben eşime eğer hiç çocuğumuz olmazsa ne yapacağız dedim Olmazsada çocuksuz yaşlanırız napalım diyor, bütün tedavileri deniycez diyor sonuna kadar. ama çocuklara hayran. Çok istiyorum onunda babalık duygusu yaşamasını. Çok iyi baba olacağından adım gibi eminim. Çocuklarına sahip çıkmayan aileleri görünce kan beynime sıçrıyor. Bizim bebeğimiz olmamasına rağmen odası yeri bile haZır boş bekliyor, alacaklarımın eşya listesi bile hazır Çok zor gerçekten. Bebeğim olduğu zaman yinede hep yazıcam burdan moral olsun diye. İnsanlar gerçekten zor durumda hem psikolojik hem maddi.
Bu konu Hem maddi hem manevi insanı çok yıpratıyor bunlar yetmiyormuş gibi insanların boş boğazlık yapmaları da ayrı çabası Bende aynı sıkıntılar içindeyim tabiki ama Elden ne gelir kimse böyle bir durumu yaşamak istemez fakat insanlar bunu anlamaz senin düştüğün yerden vururlar Allah Yardımcımız olsun CanimHiç pes etmeyi düşünmüyorum canım. Çok yoruldum ve yıprandım ama asla peşini bırakmayacağım. Tüp bebekte fiyatlarında artış var. Allahım herkese yardım etsin maddi olarakta çok zor. Biz gerekirse kredi çekicez. Bakalım şu ikinci aşılamayı atlatayım biran önce de tüp bebeğe geçeyim artıkDesteğin için teşekkür ederim canım Kimse soru sormasın diye ailemden ve çevreden kendini bayağı soyutladım. Başka carem kalmadı. Bakışlarından bile anlıyorum insanları çok üzülüyor ve geriyor beni
İnşallah canım rabbim duysun sesimizi. Çok amin. Devlette tüp bebek yaptıramaz mısın canım ücretsiz yapıyorlar orda da. Benim aklımda bu da varÇok şanslıyız dediğin gibi böyle eşlerimiz var. Mart ayında çekicem 30.000 krediyi ilk ve son şansımla yaptırıcam tüp bebeği . Çünkü cok pahalı herşey, insallah gerek kalmaz ikimizde hamile kalırız.
Amin canım bu yüzden çektim kendimi kendi kabuğuma.Bu konu Hem maddi hem manevi insanı çok yıpratıyor bunlar yetmiyormuş gibi insanların boş boğazlık yapmaları da ayrı çabası Bende aynı sıkıntılar içindeyim tabiki ama Elden ne gelir kimse böyle bir durumu yaşamak istemez fakat insanlar bunu anlamaz senin düştüğün yerden vururlar Allah Yardımcımız olsun Canim
Canım devlette olmak için 3 yıl evlilik şartı var sanırım. 10 ay onu doldurmak için beklemem gerek. Birde üstüne 2 mi 3 mü aşılama gerek onuda koy kafadan 1.5 sene beklemek gerek. Birde sorun yok sebepsiz diyorlar, 29 yaşındayım devletteki süreci beklersem nerden baksam 31 olucam. Bugün adet oldum işte bilmiyorum kafam o kadar karışık kiİnşallah canım rabbim duysun sesimizi. Çok amin. Devlette tüp bebek yaptıramaz mısın canım ücretsiz yapıyorlar orda da. Benim aklımda bu da var
Mustafa Bahceciydi doktorum ama takiplerimi Kübra hanım ve Lale Hanım yaptı ikisindende çok memnundumTeşekkür ederim paylaşım İçin. Önereceğiniz doktor var mı İstanbul da bahçecide
Canım bende 31 yaşındayım. 35 yaşından sonra yumurtalık rezervi düşüyor biliyorum. Sen tüp bebeğini yap. İnşallah tutar. Eğer tutmazsa da biraz ara verip doğal akışında kalırsın 3 yılınız dolana kadar. O zaman kadar üç yılın dolar. Hemen iki tane aşılamanı yaparsın ardından tüp bebek işlemlerini tekrar denersin. O guZden özelde yapacağın tüp bebeği son şanla olarak görmeCanım devlette olmak için 3 yıl evlilik şartı var sanırım. 10 ay onu doldurmak için beklemem gerek. Birde üstüne 2 mi 3 mü aşılama gerek onuda koy kafadan 1.5 sene beklemek gerek. Birde sorun yok sebepsiz diyorlar, 29 yaşındayım devletteki süreci beklersem nerden baksam 31 olucam. Bugün adet oldum işte bilmiyorum kafam o kadar karışık ki
Bende lale hanımla ön görüşme yaptım çok sempatikti devam edersem onunla edicem. Haftaya perşembe istediği tahlilleri götürücem birde muayne olmuş olucam ona ilk defa. Ben tiroid hastasıyım bu tüp bebek ilaçları tiroidleri ucuruyor çok korkuyorum, fiyat olarakta 30.000 i bulur diye düşünüyorum, bahçeçeci de tedaviniz ne kadar sürdü acabaMustafa Bahceciydi doktorum ama takiplerimi Kübra hanım ve Lale Hanım yaptı ikisindende çok memnundum
Sonucunuz ne oldu acaba bende cem çelikde tedavi görüyorumAgustos sonuna dogru cok arastirdim en sonunda Fulya Bahcecide 1.tedaviye basladik. Negatif sonuclandi 2.yi denedik. Transfer edecek embriyo kalmadi. Bu ay 3.yu denedik insallah Rabbim yuzumuze guler. Bu aksam test verecegim insallah pozitif sonuc aliriz. Merkezi ve doktorumu (Ozkan Ozdamar) degismedim. Hem merkeze ekibe hem de doktoruma guveniyorum. 5.se olsa 15.de olsa sanirim bu sekilde devam ederm ama insallah gerek kalmaz.
Pozitif sonuc aldik sukurler olsun ki insalah siz de alirsinizSonucunuz ne oldu acaba bende cem çelikde tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?