Merhabalar ben dicle üniversitesi tup bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorum prof. Dr. Mehmet Sıddık Evsen ama bahçeci hakkinda da bir bilgim yok malesef yardimci olamayacagimArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Umut bahceci de cem celik ilk tedavimde ondaydi. 1 kizim var.pazartesi de dondurulmus embriyo transeferimi yapti.Arkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Umut bahceci de cem celik ilk tedavimde ondaydi. 1 kizim var.pazartesi de dondurulmus embriyo transeferimi ya
İlk kızınız tüp bebekmiydiUmut bahceci de cem celik ilk tedavimde ondaydi. 1 kizim var.pazartesi de dondurulmus embriyo transeferimi yapti.
Kuzenim sabri cavkaytarin hastasıydı. 41 yaşında hamile şu anArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Peki teşekkür ederim ebru Öztürk nasıldır acaba ?Kuzenim sabri cavkaytarin hastasıydı. 41 yaşında hamile şu an
Onu bilmiyorum. Ama hakkında biri başlık açmıştı. Sanırım bir hastanın rahmini delmiş opuda. Bunu da hastadan gizlemiş. Fenalasinca acilde öğrenmiş durumu. Basari durumu nedir bilmiyorumPeki teşekkür ederim ebru Öztürk nasıldır acaba ?
Herkes genelde cem beyi öneriyorOnu bilmiyorum. Ama hakkında biri başlık açmıştı. Sanırım bir hastanın rahmini delmiş opuda. Bunu da hastadan gizlemiş. Fenalasinca acilde öğrenmiş durumu. Basari durumu nedir bilmiyorum
Evet. Kendine özgü tedavi stili var sanırım. Cem beyi tercih edebilirsinizHerkes genelde cem beyi öneriyor
Anladım teşekkür ederimEvet. Kendine özgü tedavi stili var sanırım. Cem beyi tercih edebilirsiniz
Evet caniim oda cem hocadaydi o zamandan kalma dondurulmus embryoyu dun transefer ettiİlk kızınız tüp bebekmiydi
Prof dr ebru ozturk canimmmm doktorummm siddetle tavsiye ederim once allahin sonra ebru hocamin sayesinde suan 33 haftalik hamileyimArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Ebru hocamiOnu bilmiyorum. Ama hakkında biri başlık açmıştı. Sanırım bir hastanın rahmini delmiş opuda. Bunu da hastadan gizlemiş. Fenalasinca acilde öğrenmiş durumu. Basari durumu nedir bilmiyorum
Merhaba biz de merkez araştırıyoruz hangisine karar verdiniz maddi olarak ne kadar tutuyor var mı bilginizArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Canım merhaba inşallah rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlısını versin inşallah eltim dört yıl önce yaptı umut bahçeci tüp merkezinde cem hoca ve. Tutu çok şükür şimdi ikinci çocuğu kendiliğinden oldu ama maalesef engeli ilk çocuğu değil ikinci çocuğu kendiliğinden oldu ama işte nasip yüce Allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin bende çok çektim halen çekiyorumArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Biz geçen konuştuk 24.500 fiyat verdiler rahim dinlendirme ilaç 30 bini rahat geçiyorMerhaba biz de merkez araştırıyoruz hangisine karar verdiniz maddi olarak ne kadar tutuyor var mı bilginiz
Abla ilk cocukmu engelli oldu yoksa kendiliğinden olanmiCanım merhaba inşallah rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlısını versin inşallah eltim dört yıl önce yaptı umut bahçeci tüp merkezinde cem hoca ve. Tutu çok şükür şimdi ikinci çocuğu kendiliğinden oldu ama maalesef engeli ilk çocuğu değil ikinci çocuğu kendiliğinden oldu ama işte nasip yüce Allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin bende çok çektim halen çekiyorum
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah bizde tıbbi genetik sonucu bekliyoruz bakalım o çıkınca tekrar bahceciye gidicezProf dr ebru ozturk canimmmm doktorummm siddetle tavsiye ederim once allahin sonra ebru hocamin sayesinde suan 33 haftalik hamileyim
Hadi hayırlısı olsunEvet caniim oda cem hocadaydi o zamandan kalma dondurulmus embryoyu dun transefer etti
Rabbim sizede nasip etsin en hayirli zamanda insallahHayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah bizde tıbbi genetik sonucu bekliyoruz bakalım o çıkınca tekrar bahceciye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?