O kadar kafa karismiski 12 aya girmisiz bende yazdığım tarihi yeni goruyorumHayır şuan bizde transferi bekliyoruz 12.07.2022 tarihinde kontrolüm var o gün transfer günü kesinlesicek
Yaa ne kadar güzel inşallah bende benim gibi bekleyenlerinde sağlıkla sihhatle kucakları dolsun ablanizin problemi neydi acaba bende pcos var adet olmayı bekliyorum sonra transferim olacakHayırlısı olsun. Benim ablamda 10 sene sonra berfu hoca sayesinde kızını kucağına aldı şuan 1 yaşında ablam şimdi kendiliğinden hamile kaldı
Ankara bahçeci de hangi prof Dr daha iyi acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum kararsızımUmut bahceci de cem celik ilk tedavimde ondaydi. 1 kizim var.pazartesi de dondurulmus embriyo transeferimi yapti.
nasıl berfu hocadan memnun musunuz şuana kadar ne kadar ödeme yaptınız acabaMerhaba bir sorum olacak ama bilen cevap yazabilir mi benim icin oldukca onemlide. Ben bahceci berfu hanimda tedavi goruyorum bu hafta opu yapacak insallah. Ama ondan once oxotide diye bir igne verdi carsamba gunu de dahil o igneyi vuracagim. Sizce carsamba gunu gecesi mi catlatma ignesini yaptirir yoksa persembe gecesi mi ?
rapor çıkartıp bahçecide kullanan oldu mu ne kadar fark oldu yaptırdıysanız eğer..
Bahçeci İstanbul şubesinde SGK geçmiyor artık bilginizenasıl berfu hocadan memnun musunuz şuana kadar ne kadar ödeme yaptınız acaba
Bildiğim kadarıyla 350€Embriyolari genetik test e gönderme ücreti ni de söylediler mi
Berfu hanim melek gibi bir insan, dunyanin en naif doktoru, ben bir onceki denememi de kendisinde yaptim diş gebelikle sonuclanmisti ne yazikki. Suan yine kendisinde tedavi oluyorum. Toplama yaptik 4.gundeyim. ve her sureci kendisi takip ediyor. Bizi. 2.nci denememiz o yuzden indirim yaptilar deneme sayin arttikca biraz indirim yapiliyor. Ama denemeyi dusunuyorsaniz eger vakit kaybetmeyin ilaclar vs asiri pahali cunku bizim 12 bine falan geldi yanlis hatirlamiosam ilaclar.nasıl berfu hocadan memnun musunuz şuana kadar ne kadar ödeme yaptınız acaba
Bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz. Rahatça soru sorabileceğim samimi ve işinde iyi bir doktor arayışı içindeyim. Bu ikinci denemem olacak. Olumsuz sonuç çok zorBende bahçecide Fulya da prof. Remzi Abalı ya gidiyorum. 11 ocakta toplamam olacak. Mart ayında transfer inşallah. Dış merkezde 3 negatif denememiz var. Şuanlık yolunda gidiyor herşey. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Ben şuanlık çok memnunum doktorumdan. Bugün embriyoların 5.günü 2 tanesinden biyopsi aşınıp donduruldu. Geri kalan 3 tane için yarın beklenecek. Bende kafamda çok soruyla gittim 4.denemem olduğu için ama herşeyi ben sormadan söyleyen her söylediğime cevap alabildiğim bir doktor kendisi.Bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz. Rahatça soru sorabileceğim samimi ve işinde iyi bir doktor arayışı içindeyim. Bu ikinci denemem olacak. Olumsuz sonuç çok zor
Gıttınız mı acaba bende ıkısı arasında terdutteyım medıstate kavacık kenan sofuogluna gıttım basarısız oldu psıkolojık olarak yıkıldım tabıMerhaba bizde orayı düşünüyoruz ilk başta Dr Cem çelik dedik ama şimdi Dr Remzi abalı ya döndük Dr Özkan özdamar da var
Şuan gitmedim yurtdışında yaşıyorum burda tedavi sürecimi sigorta karşılayabiliyomuş tabi eğer olumsuz bişey olursa Remzi abalıya gitmeyi düşünüyorum başta Dr cem çelikti ama bazı kişiler bişeyler anlattı hoşuma gitmedi ama Dr.Remzi abalı öyle kaba bir insan değil beni aradı konuştuk Dr.Remzi abalıda bence gönül rahatlığıyla Tedavi olabilirsiniz Telefonda bile ilgisi felan çok hoşdu gerçektenGıttınız mı acaba bende ıkısı arasında terdutteyım medıstate kavacık kenan sofuogluna gıttım basarısız oldu psıkolojık olarak yıkıldım tabı
Gerçekten çok doğru söylediniz. Remzi bey benimde doktorum cuma günü transferim var herşeyle ilgili ve kendi arayıp bilgi veriyor hep.Şuan gitmedim yurtdışında yaşıyorum burda tedavi sürecimi sigorta karşılayabiliyomuş tabi eğer olumsuz bişey olursa Remzi abalıya gitmeyi düşünüyorum başta Dr cem çelikti ama bazı kişiler bişeyler anlattı hoşuma gitmedi ama Dr.Remzi abalı öyle kaba bir insan değil beni aradı konuştuk Dr.Remzi abalıda bence gönül rahatlığıyla Tedavi olabilirsiniz Telefonda bile ilgisi felan çok hoşdu gerçekten
Aa çok sevindiim ay herşey gönlünce olsunGerçekten çok doğru söylediniz. Remzi bey benimde doktorum cuma günü transferim var herşeyle ilgili ve kendi arayıp bilgi veriyor hep.
Remzi hocam çok iyi biridirAa çok sevindiim ay herşey gönlünce olsungerçekten ilgili doktor değil mi? inşallah birgün bana da nasip olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?