Bahçeci tüp bebek merkezi

Hayırlısı olsun. Benim ablamda 10 sene sonra berfu hoca sayesinde kızını kucağına aldı şuan 1 yaşında ablam şimdi kendiliğinden hamile kaldı
Yaa ne kadar güzel inşallah bende benim gibi bekleyenlerinde sağlıkla sihhatle kucakları dolsun ablanizin problemi neydi acaba bende pcos var adet olmayı bekliyorum sonra transferim olacak

rapor çıkartıp bahçecide kullanan oldu mu ne kadar fark oldu yaptırdıysanız eğer..

merhaba 3 senedir tüp bebek tedavısı görüyordum.ilk 3 denememi fertijinde oldum bağışıklık aşısından pgtye herşey yapıldı sonuç hüsran. sonra bahçeci cem çelik gittim. emınım memnun olmayanda var ancak bızım enerjımız uydu. İşlemi yapan doktorun embriyoyu bıraktıgı yer bıle önemliymiş. Doktorumun önerısıyle bazı testlerı yaptırdık meğersem insülin direncim ve haşimatom varmış.öncelıkle bunun ıcın 6 ay diyet ve spor yapıp değerlerimi düzelttim vitamın takvıyelerı kullandım kendımı yenı tedavıye hazırladım.sonra bahçecide ilk transferımde hamıle kaldım. şuan 35 haftalık hamıleyım. hem doktor hem merkezin labaratuarı hemde doktorla enerjınızın tutması çok önemlı ona göre seçiminizi yapın derım ben.

Merhaba bir sorum olacak ama bilen cevap yazabilir mi benim icin oldukca onemlide. Ben bahceci berfu hanimda tedavi goruyorum bu hafta opu yapacak insallah. Ama ondan once oxotide diye bir igne verdi carsamba gunu de dahil o igneyi vuracagim. Sizce carsamba gunu gecesi mi catlatma ignesini yaptirir yoksa persembe gecesi mi ?

nasıl berfu hocadan memnun musunuz şuana kadar ne kadar ödeme yaptınız acaba

Mehmet reşit asoglu gözünüzü kapatın güvenin ve akışına bırakın bahceci maddi olarak her yerden daha uçuk bir fiyat veriyor evet ama ilgi alaka bilgilendirmeler sorduğunuz her soruya cevap verip sizi rahatlatmalari cok guzel. 17 kasimda tedaviye basladim 22 aralikta transfer oldum Rabbim tum dileyenin isteyenin kucagini saglikli evlatlarla doldursun

nasıl berfu hocadan memnun musunuz şuana kadar ne kadar ödeme yaptınız acaba
Berfu hanim melek gibi bir insan, dunyanin en naif doktoru, ben bir onceki denememi de kendisinde yaptim diş gebelikle sonuclanmisti ne yazikki. Suan yine kendisinde tedavi oluyorum. Toplama yaptik 4.gundeyim. ve her sureci kendisi takip ediyor. Bizi. 2.nci denememiz o yuzden indirim yaptilar deneme sayin arttikca biraz indirim yapiliyor. Ama denemeyi dusunuyorsaniz eger vakit kaybetmeyin ilaclar vs asiri pahali cunku bizim 12 bine falan geldi yanlis hatirlamiosam ilaclar.

Bende bahçecide Fulya da prof. Remzi Abalı ya gidiyorum. 11 ocakta toplamam olacak. Mart ayında transfer inşallah. Dış merkezde 3 negatif denememiz var. Şuanlık yolunda gidiyor herşey. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz. Rahatça soru sorabileceğim samimi ve işinde iyi bir doktor arayışı içindeyim. Bu ikinci denemem olacak. Olumsuz sonuç çok zor

Bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz. Rahatça soru sorabileceğim samimi ve işinde iyi bir doktor arayışı içindeyim. Bu ikinci denemem olacak. Olumsuz sonuç çok zor
Ben şuanlık çok memnunum doktorumdan. Bugün embriyoların 5.günü 2 tanesinden biyopsi aşınıp donduruldu. Geri kalan 3 tane için yarın beklenecek. Bende kafamda çok soruyla gittim 4.denemem olduğu için ama herşeyi ben sormadan söyleyen her söylediğime cevap alabildiğim bir doktor kendisi.

Merhaba kızlar benim yarın yumurta toplama işlemim var ve çok heyecanlıyım nasıl oluyor bu süreç biraz bilgi verirmisiniz nolur

Merhaba bizde orayı düşünüyoruz ilk başta Dr Cem çelik dedik ama şimdi Dr Remzi abalı ya döndük Dr Özkan özdamar da var
Gıttınız mı acaba bende ıkısı arasında terdutteyım medıstate kavacık kenan sofuogluna gıttım basarısız oldu psıkolojık olarak yıkıldım tabı

Gıttınız mı acaba bende ıkısı arasında terdutteyım medıstate kavacık kenan sofuogluna gıttım basarısız oldu psıkolojık olarak yıkıldım tabı
Şuan gitmedim yurtdışında yaşıyorum burda tedavi sürecimi sigorta karşılayabiliyomuş tabi eğer olumsuz bişey olursa Remzi abalıya gitmeyi düşünüyorum başta Dr cem çelikti ama bazı kişiler bişeyler anlattı hoşuma gitmedi ama Dr.Remzi abalı öyle kaba bir insan değil beni aradı konuştuk Dr.Remzi abalıda bence gönül rahatlığıyla Tedavi olabilirsiniz Telefonda bile ilgisi felan çok hoşdu gerçekten

Gerçekten çok doğru söylediniz. Remzi bey benimde doktorum cuma günü transferim var herşeyle ilgili ve kendi arayıp bilgi veriyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…