- 20 Şubat 2022
- 4.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.918
- 83
Ben bahceci umuta cem celik hocama gidiyorum canim hocam dun negatif sonuc aldim aradi beni guzelce teselli etti cok iyi bi insanArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Hayırlısı olsun kardeşim nasip inşallah Allah hayırlı evlat verir isteyen herkeseBen bahceci umuta cem celik hocama gidiyorum canim hocam dun negatif sonuc aldim aradi beni guzelce teselli etti cok iyi bi insan
Amin kardsim benimRabbim sizede nasip etsin en hayirli zamanda insallah
Aminnn insaAllahhhh bu yolda emek veren butun kardeslerimin Rabbim yar ve yardimcisi olsunHayırlısı olsun kardeşim nasip inşallah Allah hayırlı evlat verir isteyen herkese
Yok kendiliğinden olan engeli akraba evliliği ve genetikmis canım kızı sağlıklı zaten tüp Bebek de sağlıklı yumurta transfer oluyor rabbim şifa versin inşallahAbla ilk cocukmu engelli oldu yoksa kendiliğinden olanmi
Bizimde bi sonraki adetimde gitmemizi soyledi bulent hoca esim tedavideydi bende kadim dogumcu merak ediyorum o yonlendircekmis ama aklimda mehmet hoca var hep bakalimArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Amin herşeyin hayırlısını Allah nasip etsinYok kendiliğinden olan engeli akraba evliliği ve genetikmis canım kızı sağlıklı zaten tüp Bebek de sağlıklı yumurta transfer oluyor rabbim şifa versin inşallah
Amin Allah razı olsunRabbim sizede nasip etsin en hayirli zamanda insallah
Anladım teşekkür ederimBiz geçen konuştuk 24.500 fiyat verdiler rahim dinlendirme ilaç 30 bini rahat geçiyor
Mehmet Reşit Asoğlun dan bahsediyorsanız şuan kızıma 14 haftalık gebeyim yaşım da 41Bizde basliyoruz bende doktor merak ediyorum mehmet hocayi istiyorum ama bakalım
Masallah allah kucaginiza almayı nasip etsin insallahMehmet Reşit Asoğlun dan bahsediyorsanız şuan kızıma 14 haftalık gebeyim yaşım da 41
Amin çok teşekkür ederim .Evet 2 veya 3 günü de olabilir.Masallah allah kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Bende mehmet hocaya randevu alicam adetin 2. Gunu gidiliyor degilmi hatirliyormusunuz?
Ya bende Diyarbakır a yeni taşındım Dicle üniversitesi tup bebek hakkında bilgi alacaktım mesaj atma kısmını bulamadım bana ulaşabilir misinMerhabalar ben dicle üniversitesi tup bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorum prof. Dr. Mehmet Sıddık Evsen ama bahçeci hakkinda da bir bilgim yok malesef yardimci olamayacagim
0412 248 80 01 divle üniversitesi tup bebek merkezinin numarasi dahili numara 4748 tiklayinca bilgi alabilirsinizYa bende Diyarbakır a yeni taşındım Dicle üniversitesi tup bebek hakkında bilgi alacaktım mesaj atma kısmını bulamadım bana ulaşabilir misin
Bende çikolata kistleri mevcut diyarbakir askeri hastaneye gittim onlar bana sevk verdiler ve ben dicle üniversitesi tup bebek merkezine gittim cikolata kistlerim icin odogum kontrol hapi verdi 21 gun kullanacagimi soyledi doktor. Adetin 2. Gunu de gel dedi rahim filmime amh degerime hemogram testime ve esimin sperm testine bakip bu ay içinde bir tedavi uygulayacakYa bende Diyarbakır a yeni taşındım Dicle üniversitesi tup bebek hakkında bilgi alacaktım mesaj atma kısmını bulamadım bana ulaşabilir misin
İnşallah güzel bir süreç sizi bekliyordur Rabbim gönlünüze göre versinBende çikolata kistleri mevcut diyarbakir askeri hastaneye gittim onlar bana sevk verdiler ve ben dicle üniversitesi tup bebek merkezine gittim cikolata kistlerim icin odogum kontrol hapi verdi 21 gun kullanacagimi soyledi doktor. Adetin 2. Gunu de gel dedi rahim filmime amh degerime hemogram testime ve esimin sperm testine bakip bu ay içinde bir tedavi uygulayacak
Merhaba bizde orayı düşünüyoruz ilk başta Dr Cem çelik dedik ama şimdi Dr Remzi abalı ya döndük Dr Özkan özdamar da varArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Merhaba. Ben Eylülde başladım, 3 kasımda tek yumurtam oluştu ve alındı , sonuç negatifle sonuçlandı maalesef. Düşük amh ve ileri yaş problemim var. Tedavinize göre değişebilir.Merhaba biz de merkez araştırıyoruz hangisine karar verdiniz maddi olarak ne kadar tutuyor var mı bilginiz
Bahçeci AltunizadeMerhaba. Ben Eylülde başladım, 3 kasımda tek yumurtam oluştu ve alındı , sonuç negatifle sonuçlandı maalesef. Düşük amh ve ileri yaş problemim var. Tedavinize göre değişebilir.
başladığımdan beri maliyeti yazayım.
Muayene :1350 (eylül fiyatı, 6 ay geçerli)
Vitaminler 1850 (eşime ve bana 1 aylık)
Rahim filmi :1400 dü sanırım
Spermiyogram 440 TL
5 hazırlık 1 çatlatma iğnesi 2000 tuttu
Tüp bebek 24.500 +
Rahim dinlendirme 4400 (yumurta toplama günü ödeniyor)
İlk görüşme sonrası doktor güncel tahliller istiyor eşinize ve size, sgk hastanesinde yaptırın. Sağlık ocağı hepsini yapmıyor. Biz vakitsizlik nedeni ile bazılarını dışarıda yaptırmak zorunda kaldık +2600 civarı tuttu.
Ben bu aşamaya kadar gelebildim. doktorun planladığı tedaviye göre artı ücretler oluyor (yumurta /sperm dondurma, havuz işlemi, genetik analiz vs) İlk görüşmeye geldiğinizde koordinatör detaylı bilgi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?