Bahçeci tüp bebek merkezi

Ben bahceci umuta cem celik hocama gidiyorum canim hocam dun negatif sonuc aldim aradi beni guzelce teselli etti cok iyi bi insan

Abla ilk cocukmu engelli oldu yoksa kendiliğinden olanmi
Yok kendiliğinden olan engeli akraba evliliği ve genetikmis canım kızı sağlıklı zaten tüp Bebek de sağlıklı yumurta transfer oluyor rabbim şifa versin inşallah

Bizimde bi sonraki adetimde gitmemizi soyledi bulent hoca esim tedavideydi bende kadim dogumcu merak ediyorum o yonlendircekmis ama aklimda mehmet hoca var hep bakalim

Merhabalar ben dicle üniversitesi tup bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorum prof. Dr. Mehmet Sıddık Evsen ama bahçeci hakkinda da bir bilgim yok malesef yardimci olamayacagim
Ya bende Diyarbakır a yeni taşındım Dicle üniversitesi tup bebek hakkında bilgi alacaktım mesaj atma kısmını bulamadım bana ulaşabilir misin

Ya bende Diyarbakır a yeni taşındım Dicle üniversitesi tup bebek hakkında bilgi alacaktım mesaj atma kısmını bulamadım bana ulaşabilir misin
0412 248 80 01 divle üniversitesi tup bebek merkezinin numarasi dahili numara 4748 tiklayinca bilgi alabilirsiniz

Bende çikolata kistleri mevcut diyarbakir askeri hastaneye gittim onlar bana sevk verdiler ve ben dicle üniversitesi tup bebek merkezine gittim cikolata kistlerim icin odogum kontrol hapi verdi 21 gun kullanacagimi soyledi doktor. Adetin 2. Gunu de gel dedi rahim filmime amh degerime hemogram testime ve esimin sperm testine bakip bu ay içinde bir tedavi uygulayacak

İnşallah güzel bir süreç sizi bekliyordur Rabbim gönlünüze göre versin
Ben Kayseri de Dr. Mustafa taş hoca ile tüp bebek denedik fakat olumsuz oldu amh değerim 0.31 di fsh im 22 lerde çıkıyor yaşım 26 erken menopoz teşhisi konuldu ve eşimin de değerleri sıkıntılı çıkıyor 3 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmadı özelde yaptırdığımız için çok masraflı oldu çünkü havuz yöntemi denedik o yüzden bu sefer devlette yaptıralım dedik ama dediğinize göre onlarda masraflı oluyormuş

Merhaba bizde orayı düşünüyoruz ilk başta Dr Cem çelik dedik ama şimdi Dr Remzi abalı ya döndük Dr Özkan özdamar da var

Merhaba biz de merkez araştırıyoruz hangisine karar verdiniz maddi olarak ne kadar tutuyor var mı bilginiz
Merhaba. Ben Eylülde başladım, 3 kasımda tek yumurtam oluştu ve alındı , sonuç negatifle sonuçlandı maalesef. Düşük amh ve ileri yaş problemim var. Tedavinize göre değişebilir.
başladığımdan beri maliyeti yazayım.
Muayene :1350 (eylül fiyatı, 6 ay geçerli)
Vitaminler 1850 (eşime ve bana 1 aylık)
Rahim filmi :1400 dü sanırım
Spermiyogram 440 TL
5 hazırlık 1 çatlatma iğnesi 2000 tuttu
Tüp bebek 24.500 +
Rahim dinlendirme 4400 (yumurta toplama günü ödeniyor)
İlk görüşme sonrası doktor güncel tahliller istiyor eşinize ve size, sgk hastanesinde yaptırın. Sağlık ocağı hepsini yapmıyor. Biz vakitsizlik nedeni ile bazılarını dışarıda yaptırmak zorunda kaldık +2600 civarı tuttu.
Ben bu aşamaya kadar gelebildim. doktorun planladığı tedaviye göre artı ücretler oluyor (yumurta /sperm dondurma, havuz işlemi, genetik analiz vs) İlk görüşmeye geldiğinizde koordinatör detaylı bilgi veriyor.

Bahçeci Altunizade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…