- 28 Eylül 2021
- 356
- 252
- 53
- 27
Bende şuan bahçecide tedavi görüyorum Ankara'da tek kelimeyle berfu demir benim doktorum çok memnunum hem çok ilgililer hem de çok güler yüzlüler hemşireler asistanlar şuan ben transfer beklemesindeyim inanıyorum ki gebelikte olacak inşaallahArkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Merhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim yaşım 40 bizde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz Ankara yada İstanbul olabilir şuan Kars’ta yaşıyorumHerkes genelde cem beyi öneriyor
Geçmiş olsun canım bu süreç nasıl ilerliyor ilk gidince neler istiyor ve yaptırıyorlar çok mu pahalıBende şuan bahçecide tedavi görüyorum Ankara'da tek kelimeyle berfu demir benim doktorum çok memnunum hem çok ilgililer hem de çok güler yüzlüler hemşireler asistanlar şuan ben transfer beklemesindeyim inanıyorum ki gebelikte olacak inşaallah
Canım ilk tedavi 35bine falan geliyo tutmazsa dondurulmuş embriyolardan 20 bine geliyo ortalamaMerhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim yaşım 40 bizde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz Ankara yada İstanbul olabilir şuan Kars’ta yaşıyorumMecbur gidip geleceğim ama hem doktor hem fiyat bilgisi verebilir misiniz teşekkür ederim
Pahalı canım 35 bine geliyo ilk tedavi ortalamaGeçmiş olsun canım bu süreç nasıl ilerliyor ilk gidince neler istiyor ve yaptırıyorlar çok mu pahalı
Çok sağol kuzum sonucu güzel olsun da ne yapalım biraz kemerleri sıkcaz sen yaptırdın mu sonucu ve doktorunu yazar mısınCanım ilk tedavi 35bine falan geliyo tutmazsa dondurulmuş embriyolardan 20 bine geliyo ortalama
Ben sabri hocaya yaptırdım 2. De olumsuz oldu tutunmaya kadar her şey sorunsuz geldi ama tutunmuyorÇok sağol kuzum sonucu güzel olsun da ne yapalım biraz kemerleri sıkcaz sen yaptırdın mu sonucu ve doktorunu yazar mısın
Anladım canım rabbim inşallah herkesin yüzünü güldürsün çok teşekkür ederimBen sabri hocaya yaptırdım 2. De olumsuz oldu tutunmaya kadar her şey sorunsuz geldi ama tutunmuyorsabri hoca iyi güler yüzlü ama doktorlar çok yoğun olduğu için aşırı bi ilgi bekleme canım
Süreç haliyle biraz yorucu oluyor yumurta büyütme toplama derken yoruluyorsun daha çok kafan yoruluyor hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar ama daha çok ilaçlar pahalı 30 u geçmiştir heralde ödediğimizGeçmiş olsun canım bu süreç nasıl ilerliyor ilk gidince neler istiyor ve yaptırıyorlar çok mu pahalı
Çok teşekkür ederim hangi aşamadasınız olumlu oldu mu birde hangi hekimSüreç haliyle biraz yorucu oluyor yumurta büyütme toplama derken yoruluyorsun daha çok kafan yoruluyor hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar ama daha çok ilaçlar pahalı 30 u geçmiştir heralde ödediğimiz
Transfer için ikinci adetimi bekliyorum Aralık ayinda olacak transferim doktorum da berfu demirÇok teşekkür ederim hangi aşamadasınız olumlu oldu mu birde hangi hekim
Merhaba ben de 41 yaşındayım 6 ay önce evlendim. Şişli memorial de tedavi oldum. Orada 20 gün kaldık. 40 yaş üstü olunca embiryoya pgt yapıyorlar. Semra Kahraman hoca hocaların hocası. Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun.Merhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim yaşım 40 bizde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz Ankara yada İstanbul olabilir şuan Kars’ta yaşıyorumMecbur gidip geleceğim ama hem doktor hem fiyat bilgisi verebilir misiniz teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sonuç nasıl canım inş rabbim herkesi sevindirsinMerhaba ben de 41 yaşındayım 6 ay önce evlendim. Şişli memorial de tedavi oldum. Orada 20 gün kaldık. 40 yaş üstü olunca embiryoya pgt yapıyorlar. Semra Kahraman hoca hocaların hocası. Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun.
10 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla pozitifi görürsünüzÇok teşekkür ederim sonuç nasıl canım inş rabbim herkesi sevindirsin
İnşallah canım şuan adetim dün bahçeci merkeziyle görüştüm adetin 2.3 günü muayene olmanız gerekiyor dedi karst a yaşıyorum bir fırsat büküp gidicez inşallah10 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz
Embriyolari genetik test e gönderme ücreti ni de söylediler miBiz geçen konuştuk 24.500 fiyat verdiler rahim dinlendirme ilaç 30 bini rahat geçiyor
Hayır şuan bizde transferi bekliyoruz 12.07.2022 tarihinde kontrolüm var o gün transfer günü kesinlesicekEmbriyolari genetik test e gönderme ücreti ni de söylediler mi
Herşey gönlünüzce olsunHayır şuan bizde transferi bekliyoruz 12.07.2022 tarihinde kontrolüm var o gün transfer günü kesinlesicek
Amin Allah razı olsunHerşey gönlünüzce olsun
Hayırlısı olsun. Benim ablamda 10 sene sonra berfu hoca sayesinde kızını kucağına aldı şuan 1 yaşında ablam şimdi kendiliğinden hamile kaldıBende şuan bahçecide tedavi görüyorum Ankara'da tek kelimeyle berfu demir benim doktorum çok memnunum hem çok ilgililer hem de çok güler yüzlüler hemşireler asistanlar şuan ben transfer beklemesindeyim inanıyorum ki gebelikte olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?