- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Bugün transferin 8 günü 1 Nisan test yapicam çok korkuyorum hiçbir şey hissetmiyorum sadece belim çok ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara sancı başka bir şey yok yaniNe güzel maşallah süreciniz nasıl geçti acaba
Kac embiriyo oluştu sizdeBende Güvenç beydeyim bugün toplama yaptı 13 yumurta çıktı taze transfer cuma yada cumartesi bana rahim dinlendirme söylemedi
9 tane döllenmişKac embiriyo oluştu sizde
İnş olur kaç embriyonuz oluşmuştuBugün transferin 8 günü 1 Nisan test yapicam çok korkuyorum hiçbir şey hissetmiyorum sadece belim çok ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara sancı başka bir şey yok yani
9 benimdeİnş olur kaç embriyonuz oluşmuştu
İnş pozitif görürüz ikimizde9 benimde
İnş olur 3. Güne kadar takip edicez dediler banaİnşallah bu ikinci denemem ilkini Adana'da yapmıştım olmadı 9 yıl oldu hic gebe kalamadım:/
Benin 5btane vbed7nci gün 4 tane Dr 6 gün embiriyosu vardı seni her gün arayıp bilgi vereceklerİnş olur 3. Güne kadar takip edicez dediler bana
Sağolun progestan prednol coraspirin verdiler opu dan sonra transfere kadar kullanıcam inş ikimizde mutlu oluruzBenin 5btane vbed7nci gün 4 tane Dr 6 gün embiriyosu vardı seni her gün arayıp bilgi verecekler
Ben birsey merak ediyorum bu yumurta toplarken iğne veriyorlar iğne yapıyoruz ya hani yumurtaları güçlendiriyorlar bu yumurtaları toplattırmayı bu ilaçları iğneleri kullandıktan sonra hamile kalan var mıAnladım sağolun bugün son kontrolüm vardı pazartesi opu olucam
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı bu yumurta toplama işleminde bir sürü iğne vuruyoruz ya karnımıza o iğneleri vurduktan sonra yumurtayı toplamazsak hamile kalabiliyor muyuz bilgisi olan var mıAynen öyle aslında rahim dinlendirme ücreti değil yumurta dondurma ücreti oluyor o
Nasip işiBen birsey merak ediyorum bu yumurta toplarken iğne veriyorlar iğne yapıyoruz ya hani yumurtaları güçlendiriyorlar bu yumurtaları toplattırmayı bu ilaçları iğneleri kullandıktan sonra hamile kalan var mı
Tehlikeli olur fazla yumurta oluşursa ve toplamazlarsa kist oluşabilir veya çoğul gebelik olurMerhaba ben bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı bu yumurta toplama işleminde bir sürü iğne vuruyoruz ya karnımıza o iğneleri vurduktan sonra yumurtayı toplamazsak hamile kalabiliyor muyuz bilgisi olan var mı
Transfer oldu mu canımSlm kizlar hepimiz muradımıza kavusuruz insalh aranizda mehmet resit asoglunda tupbebek yapdirip gebe kalan var mi bide 4bb kalit 5gun embiryosuyla
Evet cnm dun oldumTransfer oldu mu canım
Ne zmn oldun benim bugün 9 gün oldu 1 Nisan test günü bahçeci fulya da bendeEvet cnm dun oldum
Ayşegül hanım sizinle konuşmuştık sizde Güvenç beyleydiniz değil miNe zmn oldun benim bugün 9 gün oldu 1 Nisan test günü bahçeci fulya da bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?