Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

insallah canim allah hepimizin yuzunu guldursun, en onemlisi de kucagimiza saglikli, hayirli evlatlar almayi nasip etsin. Yarin test yaptirma konusundan biraz sogudum sanki, herkes 12.gunu bekle diyor, beklemeye karar verdim, cunku simdi yaptiririm deger duser 2 gun sonra hayalkirikligi olur. Yada tersi bir durum olur. En iyisi hic riske atmadan direk 12.gun gidip gununde yaptirayim. Hayirlisi canim
Kesinlikle Cok iyi dusunmussun,takipteyim haber ver arkadasim bizlere.umudumuz hic bitmesinnn

Canim ya regl olmadim daha, bu arada 3 gundur test yapiyorum hep silik 2.cizgi var, ama siliklik hic degismiyor:KK43: acaba artmiyor mu degerim ki ya. Cok tedirgin oldum, yarin kan testi yaptiricam 12.gunde de yaptirip karsilastiricam

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin. Insaallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Hamilelik takvimi eklemissiniz :nazar:
Sizin transfer 18 ocak miydi? Ilk kacinci gun cift cizgiyi gordunuz? Benimde 9. Gunum . Sabredemiyorum :eek:

Kizlar cem bey cok iyi.
Ben cok gergin hatta negatif bi insandim bu konularda ee malum yasadiklarimiz kolay degil tabiii. Hep yine olumsuz olacak diye konusoyordum ama beni bile pozitif yaptii. Hatta asena hn a bile gerek kalmiyo artik :)
:KK49::cool:

Arkadaslar sonuc iyi degil:( umarim kimyasal gebelik degildir. Pek umidim kalmadi, artis yok, belirtilerim yok oldu. 88 cikti 12.gun sonucum, ama ben dayanamayip dun de baktirmistim dun 83tu:(( pek umidim kalmadi

Bence yarinki deger onemli. Dun baktirmamis olsaydin 88e sevincektin dimi. 2 gunde 2 katina katlanmasi gerek ama 1 gunde ne olmasi gerektigini bilmiyoruz (en azindan ben bilmiyorum). 1 gunluk artis onemli olsaydi doktorlar da oyle isterdi. Ana 2 gunluk degerlendirme yapiyorlar. Yarin tekrar baktir 83e gore degerlendirilir. Dua et pozitif ol. Allah yardimcimiz olsun. Ben de sabirsizlikla yarini bekliyorum.

10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Bugun 12.gun test gunumdu arkadaslar, yalniz okudugum seyler bu degerlerle pek hayirli seyler olmayacagini soyluyor. Allah korusun dis gebelik ve kimyasal gebelik ihtimallerini okudum. Dr yorum yapmadi, 2 gun sonra yine kan testi istedi. Sanirim oradaki sonuca gore tablo kesin belli olacak, dualariniza ihtiyacim var arkadaslar, saglikli olacaksa birakmasin beni insallah

10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Bugun 12.gun test gunumdu arkadaslar, yalniz okudugum seyler bu degerlerle pek hayirli seyler olmayacagini soyluyor. Allah korusun dis gebelik ve kimyasal gebelik ihtimallerini okudum. Dr yorum yapmadi, 2 gun sonra yine kan testi istedi. Sanirim oradaki sonuca gore tablo kesin belli olacak, dualariniza ihtiyacim var arkadaslar, saglikli olacaksa birakmasin beni insallah
Yuce Rabbim tamamina erdirsin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insaallah. Siz ben hepimiz :nazar::anneadayı::KK51:

10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88

Ben mucizeye Cem bey ile tanık oldum biliyorsun. Biraz daha güzel düşün, olumlu düşün şekerim.
Doktorun dediğini dinle. Her okuduğun doğru olmuyor, internette çok fazla yanlış bilgi dolaşıyor.
Ben de neler okumuştum-ki hepsini de dr a sorduğumda bazılarına gülüp gayet mantıklı açıklamalar yaptı.
Dur bakalım, bekle 2 gün daha.
Unutma ki stres ve üzüntü her güzelliğin düşmanı.

Sana olumsuz bir şey söylememiş, bekle demiş 2 gün daha. Sabır ve sakinlik lütfen

10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Yummy kendini hemen birakma,allagin izniyle guzel seyler dusunki guzel hbrler alasin.dualarim seninle ins degerlerin katlanicak canimm

Arkadaslar degerim 60a dusmus:KK43: cem beyle gorustum, ilaclari biraktirdi 1 hafta icinde de duser dedi:KK43: neyse ne diyelim saglik olsun

Üzülme canım ya, umudunu kaybetme.
Şaşırdım sonucuna, inşallah en kisa zamanda bebis sahibi olman kısmet olur

Üzülme canım ya, umudunu kaybetme.
Şaşırdım sonucuna, inşallah en kisa zamanda bebis sahibi olman kısmet olur
İnsallah canim, ilk farkettigim zamanlarda anormal istahim kapanmisti ve midem bulanmaya baslamisti. Yemek kokusu bile duyasim gelmedi 3-4 gun. Ondan sonra istahim normale donmeye basladi, midem duzeldi, goguslerim indi. Zaten yolunda gitmedigini hissetmistim ama yine de bir umut diyordum, belki de ben yanlis hissediyorumdur, ama ne yazikki dogruymus. Bidik hala karnimda ama yasamiyor:( keske hic tutmasaydi, hic umitlenmemis olurdum boylece:( napalim ya, saglik olsun, boylesi kismetmis. İnsallah en kisa zamanda saglikla bebegimizi kucagimiza aldigimiz zamanlar goruruz.

Oyle
İnsallah canim, ilk farkettigim zamanlarda anormal istahim kapanmisti ve midem bulanmaya baslamisti. Yemek kokusu bile duyasim gelmedi 3-4 gun. Ondan sonra istahim normale donmeye basladi, midem duzeldi, goguslerim indi. Zaten yolunda gitmedigini hissetmistim ama yine de bir umut diyordum, belki de ben yanlis hissediyorumdur, ama ne yazikki dogruymus. Bidik hala karnimda ama yasamiyor:KK43: keske hic tutmasaydi, hic umitlenmemis olurdum boylece:KK43: napalim ya, saglik olsun, boylesi kismetmis. İnsallah en kisa zamanda saglikla bebegimizi kucagimiza aldigimiz zamanlar goruruz.
Oyle dusunme. En azindan tutunabiliyor demekki saglikli kaliteli bir embiryo olunca rahiminde tutunacak demekki. Ben tedaviden once kimyasal gebelik gecirmistim cem bey boyle demisti bana. Bu olaylara pozitif yonunden bakmayi ogrendim ben artik. Siz de otle dusunebilirsiniz. Simdi sira kaliteli saglikli embiryo bulmaya gelmis. Yuce Rabbim sifa versin yardimci olsun. Size bana hepimize

Oyle

Oyle dusunme. En azindan tutunabiliyor demekki saglikli kaliteli bir embiryo olunca rahiminde tutunacak demekki. Ben tedaviden once kimyasal gebelik gecirmistim cem bey boyle demisti bana. Bu olaylara pozitif yonunden bakmayi ogrendim ben artik. Siz de otle dusunebilirsiniz. Simdi sira kaliteli saglikli embiryo bulmaya gelmis. Yuce Rabbim sifa versin yardimci olsun. Size bana hepimize
Evet canim, onu bende dusunuyorum. Ilk kez denedigim icin tutunabilecek mi rahimde bir sikinti olur mu diye dusunuyordum, o endisem gecti ama bizim saglikli bir embriyomuzun olma ihtimali cok zayif:( benden az yumurta cikiyo, esimin de sperm kalitesi cok kotu:( bakalim sidi varikosel ameliyatina umut bagladik, belki sperm kalitesi biraz toparlar

Back
X