Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

Rezerv düşük evet.
Ne yapmam lazım o zaman. Herhangi bi kadın doğum a mı gideceğim devlet hastahanesinde

Bi de devlet ilacı da ödüyor mu, en azından bi kısmına da razıyım. Daha önce pcos teşhisi konduğu için göbekten bazı iğneler vurulmuştum. Devlet hiç karşılamadu.

Rezerv düşük evet.
Ne yapmam lazım o zaman. Herhangi bi kadın doğum a mı gideceğim devlet hastahanesinde

Universite hastanelerinden cikartiliyor heyet raporu.sanirim istanbulda zeynep kamilden veriliyormus.ben kayseride oturuyorum cunku.oranin kadin dogum bolumune gidip rapor cikartmak istedigini soyluyceksin.bazi tahliller tetkikler.ztn ilk etapta rezervlerine baktirirsin adetin 3.gunu hormon tahliliyle alip alamiycagni soylerler.hic ugrasmazsin alamiyorsan.2 ay fln suruyor cunku

Bi de devlet ilacı da ödüyor mu, en azından bi kısmına da razıyım. Daha önce pcos teşhisi konduğu için göbekten bazı iğneler vurulmuştum. Devlet hiç karşılamadu.

Heyet raporun varsa yine bir kismini oduyor iste.ben raporlu yaptirdim s3len hanimin hastasiyim 750 lira tuttu ilaclar.normal yaptiran kisiler 1500 fln diyolar

Heyet raporun varsa yine bir kismini oduyor iste.ben raporlu yaptirdim s3len hanimin hastasiyim 750 lira tuttu ilaclar.normal yaptiran kisiler 1500 fln diyolar
Heyet raporunu da kolay kolay vermezler gibi geliyor. Devlet olcak dimi hastahane. Özel den alsak olmaz mı :)

Heyet raporunu da kolay kolay vermezler gibi geliyor. Devlet olcak dimi hastahane. Özel den alsak olmaz mı :)

Hayir cnm ozelden alamazsin.ama seninde rahminde sekil bozuklugu fln varmis.rezervin dusuk.git bi muayene ol.belki sekil bozukluguda rapor alabilmek icin sebep olabilir.tam bilmiyorum onu.3 kere deneme sansin var.raporlu olarak.alabilirsen.hem raporsuz 1 kere yaptirdigin paraya raporla 2 kez yaptirirsin.maddi durumun cok iyiyse rezervinde dusuk zaman kaybetme ama.iyi degilse bebce cikart raporu.1 kerede tutacagida malum cunku

Hayir cnm ozelden alamazsin.ama seninde rahminde sekil bozuklugu fln varmis.rezervin dusuk.git bi muayene ol.belki sekil bozukluguda rapor alabilmek icin sebep olabilir.tam bilmiyorum onu.3 kere deneme sansin var.raporlu olarak.alabilirsen.
Çok teşekkür ederim. Mutlaka gideceğim. Bi şansımı deneyeyim. Zaten para yok. Erteleyip duruyoruz mecburen bu süreci
Çok teşekkür ederim canım. Çok sağol. İkinize de teşekkür ederim. Öpüyorum. İyi geceler

Günaydın canım sen nerede oturuyorsun İstanbul Anadoluda zeynep kamil kadın hastalıkları hastanesi avrupada Süleymaniye kadın hastalıkları hast rapor veriyor bilgin olsun

Arkadaslar bende 3 aralik tarihine Cem Celik'ten randevu aldim, ilk denemem olacak. Cem bey sayesinde su an bebisleri olan arkadaslar var mi? Iyi, kotu yorumlarinizi alabilir miyim? Acikcasi ben buradan arastirdigim kadariyla bahceci de karar kildim ama birkac kotu yorum da okudum, moralim bozuldu acikcasi.

Bende cem beye gitmeyi düşünüyordum hatta bugun için randevu almıştım fakat eşim izin alamadığı için gidemedik birde İstanbul tüp bebekte Dr Aret Kamar duydum kafam iyice karıştı ikisi içinde güzel.yorumlar var tabi hersey nasip kısmet Rabbim nasip edecekse hiç birsey mani olmuyor

Canim ben ist.da olmadigim icin esim de izin alamadigi icin yalniz gidecegim zaten esim sadece sperm ornegi icin gelecek istanbul tup bebekle ilgili hicbir sey duymadim canim ben. Dr cok onemli tabi ama en az onun kadar laboratuvar kismi da cok onemli. O yuzden biz hep iki yonlu arastirma yaptik ve bahceci de karar kildik, cem beyle alakali da guzel seyler soyleniyor ama iyice emin olmak istiyorum bende.

Merhaba arkadaşlar, ben de ay sonuna doğru adetim başlayınca Cem by.le sürece başlıyorum. Hepimize hayırlı olsun dilerim en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar, ben de ay sonuna doğru adetim başlayınca Cem by.le sürece başlıyorum. Hepimize hayırlı olsun dilerim en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Bir sey soracagim, ben sehir disindan gelecegim, cem beyle gorusme sansim olmadi, randevu aldim sadece kendisine. Surecin nasil isleyecegine dair acikcasi kafamda hicbir sey yok. Siz gorustunuz mu cem beyle?

Bir sey soracagim, ben sehir disindan gelecegim, cem beyle gorusme sansim olmadi, randevu aldim sadece kendisine. Surecin nasil isleyecegine dair acikcasi kafamda hicbir sey yok. Siz gorustunuz mu cem beyle?

Cnm bende sehir disindan geldim.selen hanimin hastasiyim.hic gorusmeden kararimi verdim yani.arastirmalarim sonucunda.oyuzden cok gel git yapmak istemedigim icin.daha onceden gitmeden yaptirmam gereken tum tetkikleri yaptirdim.rahim filmi fln.hazir bi sekilde gittim.hatta gitmeden 1 bucuk ay oncesinde aradim.vitaminlerime basladim.daha hic gorusmeye bile gitmeden.cunku burdan ogrendim.vitaminlere erken baslanmasi gerektigini.ve adetin 2.gunu gittim.direkt tedaviye basladik.yani hazirlikli gidersen.senin icin daha iyi olur

Bende ayni durumdayim, butun tahlil tetkik rahim filmi hormon testleri her sey tamam, folik asitimi de kullaniyorum 1 aydir ama onun disinda kullanmamiz gereken bir sey var mi ki?

Doktorunmu verdi sana folik asiti
Folik asiti normal hamile kalmaya calistigim zaman baslamistim zaten, sonra normal yollarla hamile kalamayacagimi ogrenince biraktim, gecen ay asilama denedik o zaman yine basladim, birakmadim da bir daha. 1 ayi gecti, zaten hamile kalmadan 3 ay once kullanmaya baslamak gerekiyor diye biliyorum. Ama sadece folik asitin bebek gelisimi icin cok onemli oldugunu biliyorum, onun disinda findik ceviz vs. tuketiyorum, ekstra bir vitamin falan onermedi dr. Ama tabi tup bebek icin elstra bir sey kullanmak gerekiyorsa bende arayayim yarin, benim randevum da 3 aralikta, adetimin ilk gunune denk getirdim, umarim sorun cikmaz

Sen direkt ara cem beyle konus.gelmeden vitaminlerime basliyayim dersn..genelde herkese ayni veriliyor bunlar.folik asitin toz olanini,vitamin d3 damla ve previt positive die.3 farkli vitamin ictim ben.bu ay tedaviye baslamak istiyorsan.adetinin 2.yada 3.gunu gitsene.2.yada 3.gunde gidiliyor cunku.madem uzaktan gidiyosun.herseyinde tamamsa.gittigin gun baslarsin tedaviye.tabi bu ay baslamiycaksan bilmemde.

Bu ay baslayacagim insallah, cem beye nasil ulasacagimi bilmiyorum,mail attim sonuclarimi yolladim donus yapsin diye ama donmedi, 1.gun aldim ozellikle randevuyu, sonuclarima baksin ertesi gun de hemen tedaviye baslasin diye. Orayi aradigimizda direk bagliyorlar mi cem beye?

merkezi ara.O seni arar.yeni tedaviye basliycam.gorusmek istiyorum bise sorcam de.onlar arattiriyor musait oldugunda.sen heralde cok uzak biyerden gelmiosun.1 gun sonra tekrar gelmek istedigine gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…