Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

Ben aranıza yeni katıldım, merhaba herkese,
cumartesi ilk kontrolumuz vardı Cem bey ile, yeni tedavimizde onunla yola devam edeceğiz,
yaptırmamız gereken testler ve çekinmem gereken bir rahim filmi var, hepimize kolaylıklar diliyorum
Hayırlı olsun... Ben de ilk denememi Cem byle yapacağım, bir kez görüştük, ay sonu civarı periyodumla başlayacağız. Sizden ne testler istedi acaba?

Sagolun Y Yas41 hepimize hayirli olsun, benim daha once 1 asilama 2 tup ted.yapildi ilk tup denememizde kimyasal gebelik yasadim, onceden de oldugum bir miyom ameliyati var bu yuzden esimden benden genetik tahliller istedi, kan pihtilasma testi, amh vs. Ayrica rahim filmi istedi, bunlari herkesten istemiyorlar bildigim kadariyla

Günaydın canım sen nerede oturuyorsun İstanbul Anadoluda zeynep kamil kadın hastalıkları hastanesi avrupada Süleymaniye kadın hastalıkları hast rapor veriyor bilgin olsun

Çok teşekkür ederim. Ben Büyükçekmece de oturuyorum. Herhangi bi devlet hastahanesi olmuyor muydu?

Sagolun Y Yas41 hepimize hayirli olsun, benim daha once 1 asilama 2 tup ted.yapildi ilk tup denememizde kimyasal gebelik yasadim, onceden de oldugum bir miyom ameliyati var bu yuzden esimden benden genetik tahliller istedi, kan pihtilasma testi, amh vs. Ayrica rahim filmi istedi, bunlari herkesten istemiyorlar bildigim kadariyla

Rahim filmi ve amh ı 30 yaş üstü herkesten istiyorlar. Siden farklı olarak kan pıhtılaşma testi istemişler sadeceç
İnşallah hayırlı haberlerinizi de burdan duyarız.

Rahim filmi ve amh ı 30 yaş üstü herkesten istiyorlar. Siden farklı olarak kan pıhtılaşma testi istemişler sadeceç
İnşallah hayırlı haberlerinizi de burdan duyarız.

Farklı genetik testlerde istedi onlar aklımda olmadığı için yazamamıştım şöle:

Faktör V Leıden Mutasyonu
Anti Kardiolipin IgG
Antı Kardiolipin IgM
Lupus Antikuagulan

Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız

Çok teşekkür ederim. Ben Büyükçekmece de oturuyorum. Herhangi bi devlet hastahanesi olmuyor muydu?
O kadar net bilmiyorum ben Süleymaniye kadın hastalıkları hastde tedavi gordum daha once burada ki yorumlardan falan gordüğüm kadarıyla Anadoluda da zeynep kamil hast. Veriliyor

mrb arkadaşlar ben sayfaya yeni katıldım size de fikir vermek için kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim ben 30 yaşında pko hastasıyım başka bir problemimiz yok ama buna rağmen hamileliği bir türlü elde edememiştim yanlış tercih,kötü hastane kötü doktor sonucu erdem hastanesinde 2 tane tüp bebek işlemi gerçekleştirdim sonuç hep hüsran hem maddi hem manevi büyük kayıplar bildiğiniz üzere pskolojik olarak çok yıprandığım için 2 yıl ara vermiştim sonra çok araştırdım ve bahçeci umut doç.dr. cem çelik ile tanıştım muazzam pozitf bir insan ilk tanıştığım gün odasından çıktıktan sonra zaten olumlu sonuç alacağımızı hissetmiştim özel tedavi protoklu ile en doğru yollarla başarıyı elde etmemizi sağladı ve şuan 6 haftalık ikizlere hamileyim çok şükür cem bey sayesinde bütün hayalime kavuştum ona ve asistanı dilek hanıma hemşirelere ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum cem bey işinde profsyonel sıcak kanlı samimi bir doktor karamsarlığa kapılmadan önce cem beyle bir tanışın derim :)

mrb arkadaşlar ben sayfaya yeni katıldım size de fikir vermek için kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim ben 30 yaşında pko hastasıyım başka bir problemimiz yok ama buna rağmen hamileliği bir türlü elde edememiştim yanlış tercih,kötü hastane kötü doktor sonucu erdem hastanesinde 2 tane tüp bebek işlemi gerçekleştirdim sonuç hep hüsran hem maddi hem manevi büyük kayıplar bildiğiniz üzere pskolojik olarak çok yıprandığım için 2 yıl ara vermiştim sonra çok araştırdım ve bahçeci umut doç.dr. cem çelik ile tanıştım muazzam pozitf bir insan ilk tanıştığım gün odasından çıktıktan sonra zaten olumlu sonuç alacağımızı hissetmiştim özel tedavi protoklu ile en doğru yollarla başarıyı elde etmemizi sağladı ve şuan 6 haftalık ikizlere hamileyim çok şükür cem bey sayesinde bütün hayalime kavuştum ona ve asistanı dilek hanıma hemşirelere ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum cem bey işinde profsyonel sıcak kanlı samimi bir doktor karamsarlığa kapılmadan önce cem beyle bir tanışın derim :)

Ne güzel umut oluyorsunuz bizlere :) Darısı başımıza inşallah, Hayalimumudum demişsiniz rumuzunuzda, kısmet olurda bebişimiz ya da bebişlerimiz olursa isimlerini Hayal ve Umut olarak düşünüyoruz biz de (bu benim bekarlığımdan beri istediğim isimlerdi)
inşallah nasip olur bize de,
Sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşallah

Senin adına çok sevindim canım. Darısı bizlerin başına inşallah.
Allah sağlıklı sıhhatli doğurup güzel günlerde büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Hadi iyisin 1 çocuk parası yatırıp 2 tane doğurucan kız hahaha :)

Senin adına çok sevindim canım. Darısı bizlerin başına inşallah.
Allah sağlıklı sıhhatli doğurup güzel günlerde büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Hadi iyisin 1 çocuk parası yatırıp 2 tane doğurucan kız hahaha :)
cok tesekkur ederım darısı hepınızın basına..hhaha hıc o yonden dusunmemıstım saglıklı sıhhatlı kucagıma alım de 1 2 hıc farketmez:)

cok tesekkur ederım darısı hepınızın basına..hhaha hıc o yonden dusunmemıstım saglıklı sıhhatlı kucagıma alım de 1 2 hıc farketmez:)

Hep ciddi şeyler konuşuyoruz. okudukça geriliyoruz bazen. azcık güldüreyim dedim.
ay ben de ikis istiom ama zor ya. rahim de şekil bozuk bee. benim tek tek ve maliyetli olcak belli. sen tam bir ev hanımısın, gebelikte bilem tutumlusun şekerm :)

Hep ciddi şeyler konuşuyoruz. okudukça geriliyoruz bazen. azcık güldüreyim dedim.
ay ben de ikis istiom ama zor ya. rahim de şekil bozuk bee. benim tek tek ve maliyetli olcak belli. sen tam bir ev hanımısın, gebelikte bilem tutumlusun şekerm :)
Beni de güldürdünüz ☺️ Rahim şekil bozukluğunuz nedir acaba sormamda mahsur yoksa eğer

Beni de güldürdünüz ☺️ Rahim şekil bozukluğunuz nedir acaba sormamda mahsur yoksa eğer

Allah bana 2 kalp vermiş şekerim.
Rahmim de kalp şeklinde ve üstteki kavite oldukça da derin. Bu durumda erken doğum riskim çok yüksek ve biraz sorunlu bi gebelik yaşama ihtimalim de yüksekmiş. Kavite az olsa işler daha kolay olcaktı ama kısmet işte. akut utaris gibi bişi diyorlar bu duruma da.

Rahmim de kalp şeklinde ve üstteki kavite oldukça da derin. Bu durumda erken doğum riskim çok yüksek ve biraz sorunlu bi gebelik yaşama ihtimalim de yüksekmiş. Kavite az olsa işler daha kolay olcaktı ama kısmet işte. akut utaris gibi bişi diyorlar bu duruma da.
Bende de aynı durum var, arkuat uterus, Cem by beni muayene ettiğinde tüplerden birinde sıvı birikmesi olduğunu düşünüp rahim filmi istedi. Rahim filminde gördüğü şeyin sıvı birikimi değil rahmimdeki bahsettiğin kavis olduğu anlaşıldı, filmi çeken doktor hamile kalmakta sıkıntı olmaz ama düşük riski olabilir dedi, sonra tel ile konuştuk Cem byle filminiz temiz dedi ama dr böyle söyledi dedim. Evet olabilir ama önce hamile kalabiliyor musunuz ona bakacağız dedi. Ben de o yüzden bu konuyu merak ediyorum ve evet ben de ikiz istiyorum yaşım ileri ama istiyorum yine de

şekerim belki senin kavite derin değildir. bana da hamile kalabileceğimi söyledi adam. olmaz demiyor. sağ olsun çok moral veriyor zaten elinden geleni de yapıyor.
benim üst kısım bildiğin v şeklinde.

şekerim belki senin kavite derin değildir. bana da hamile kalabileceğimi söyledi adam. olmaz demiyor. sağ olsun çok moral veriyor zaten elinden geleni de yapıyor.
benim üst kısım bildiğin v şeklinde.
Hiç canımızı sıkmayalım olacak inşallah ben inşallah haftaya adetimle başlayacağım gittikçe heyecanlanıyorum

Hiç canımızı sıkmayalım olacak inşallah ben inşallah haftaya adetimle başlayacağım gittikçe heyecanlanıyorum
Hersey ınanmakla baslıyor..ve gercekten guvenın cem hocaya ..ne kadar rahat ve stressız olursanız basarı sansınızı arttırıyorsunuz..ben cok streslı ve panık halınde gıttıgımde o pozıtıf enerjısıyle ustumdekı butun stresı hep alırdı..sonuca en dogru gıdecek tedavıyı sıze yonlendırıyo..gonul rahatlıgıyla bunu soleyebılırım..daha oncekı basarısız denemelerımde yasadıklarımdan tecrubeyle sabıt dıyım yanı..

Peki bu durum normal muayenede belli oldumu?yoksa rahim filmi cekilincemi anlasildi

Back
X