- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu durum normal muayenede belli oldumu?yoksa rahim filmi cekilincemi anlasildi
O iş çok uzun mevzu. İstanbul avcılar ve beylikdüzü nde 2 özel hastahaneye birden gidiyordum bana yanlış teşhis koydular, kaldı ki rahmi fark edecekler, nerdeeee
Yanlış teşhisini yüzünden aldığım hormonlar da cabası, ve beraberinde gelen kilolar. Ben en son brüksel tüp bebeğe gittim, yücel karaman ile görüşmeye, benden hemen rahim filmi istedi. Sonra o filmi hem yücel hoca hem cem bey e gösterdim. Cem bey de ameliyat olmaya karar verdim.tabii benim tek sorun rahim şekli değil. İki yane 4 cm polipim de var.
Muayenede tam teşhis konmaz. Benim öğrendiğim bu şekilde. Rahim filmi şart. Bunun da acısını çıkmış artık.
Rahim farkedilmeden tup bebek fln denedinmi.bosa gitmistir
Yok ama hormonlarım dengesiz çıktığı için bazı iğne ve ilaçlar kullandım.
Zaten tüp bebek merkezleri normal kadın doğumculardan daha iyi hareket ediyor.
Benim herkese önerim mutlaka 1 rahim filmi ve 1 de AMH testi yaptırmaları yönünde. Tabii ki FHS Trioid o bu da önemli ama onlar bazen yanıltıcı olabiliyor. Pcos, düzensiz adet, ağrı, hamile kalamama, akıntı, kürtaj ve düşük gibi sorunlarla konulan teşhislerde eğer ki Rahim Filmi istenmedi ise emin olun bu işte bir yanlışlık vardır.
Kist, polip, minyon, tüp tıkanıklığı gibi bir sürü neden olabilir çünkü. Kaldı ki bunlar daha sayacaklarımın yarısı bile değil.
Maalesef hastalıklar arttı ve çeiştlendi, ama normal hastahanelerdeki doktorlar fazla kendini geliştiremiyor, bu duruma adapte olamıyorlar. Mesai ve hasta fazlalığı buna müsade etmiyor olabilir, etkenler ne olursa olsun hemen yorulup bırakıyorlar kendilerini, elindekilerle yetinip standart prosedüre dönştürüyorlar işi. Oysa gidilen yer vergi dairesi değil hastahane. Tüp bebek merkezleri ise bu durumda daha yenilikçi ve teknolojik altyapıları da çok daha iyi. Ama onlar da çoğu zaman tüp bebeğe getirip işi büyük kazançlar sağlama derdine düşebiliyorlar. Bu nedenle hem klinik hem de dr u iyi seçip mutlaka doğru teşhis için doğru adım atmanın hem zaman, hem paradan hem de duygusal zararlardan koruyacağı kanısındayım.
Sadece 1 film çektirip sıkıntıyı tüp bebek merkezlerindeki düzgün bir dr ile paylaşarak başlamak çok daha iyi olacaktır.
Sonrasında duruma göre bütçeye uygun bir dr ile devam edilebilir.
Ben rahim filmimi kadın doğumcuma gösterdiğimde bana 35 yıllık tecrübesinin bu konuya yetmeyeceğini söyledi ve tüp bebek merkezleri ile konuşmamı tavsiye etimşti mesela.
Benim bu konuda biraz fazla dilim yandı. bu nedenle başkası da yaşasın istemem. Bu nedenle forumda bir kaç başlıkta paylaştım bu olayı.Enteresan.peki bu durum histereskopiyle fln duzeltilemiycek bi bozuklukmuki.kadin dogumcunun yapamamasida daha bi enteresan yani.
Merhabalar kızlar bende mersin tüp bebek merkezinde 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm sonuncusu dondurulmuş embriyo transferiydi ve malesef 3 negatif sonuç aldım ordan ve suan hem maddi hem manevi büyük bir çöküş içindeyim okadar berbat bir merkezki mersin tüp bebek merkezi asla kimseye önermiyorum tek amacları para ve tamamen ilgisizler hasta psikolojisi onlar için hiç önemli değil düşünün paranın ufak bir meblasını bigün sonra vercez diye 1 aylık tedavimi hiçe saydılar okadar hormon ilaçları aldım hepsi boşa gitti transfer yapılacagı gün bana para yoksa bidahaki ay gelin dediler ve daha neler neler diyecegim o ki sakın ha çevrenizden birileri mersinde bu işi yapmaya kalkışır engel olunben yandım başkası yanmasın..ve şimdi araşturma yaptım bahçeci tüp bebek merkezlerini çok öven oldu sizden ricam bana deneyimlerinizi yazarmısınız nereyi önerirsiniz hangidoktoru önerirsiniz çok yoruldum artık güvenebilecegin bir merkez istiyorum..
Çok teşekkür ederim canım evet biraz toparlanayım psikolojik olarak mutlaka geleceğim şansımı oradan yana denemek için inşaallah hepimizin bu hasreti son bulurÇok çok geçmiş olsun. İnanın çok üzüldüm. Allah bu vicdansızları ıslah etsin ne diyelim.
Ben istanbul da 2 yer ile ilgili çok güzel bilgiler aldım. Bunlardan birisi Bahçeci Tüp bebek ve diğeri de Brüksel Tüp bebek.
ve size 3 doktor önerebilirim.
Bahçeci-Cem Çelik (adam paragöz değil ve kesinlikle iyi ilgileniyor)
Brüksel-Yücel Karaman (işinde uzman bi dr ama klinik biraz paragöz bence)
Bahçeci-Mustafa Bahçeci (eski bir hastası çok övdü ama hiç gitmedim)
Ben de 3-5 ay araştırdım, 2 sini gittim bizzat muayene oldum ve bilgi aldım. Cem Bey e karar verdim. Siz de bu doktorları ve klinikleri araştırabilirsiniz.
Fiyatlar aşağı yukarı aynı. ilaçlar dahil (sgk raporunuz yok ise ) 7 000-7500 civarı tutuyor diye bilgi aldım.
Yücel karaman ın muayenesi 450 , Cem çelik in 250 ama ilk görüşme hepsinde ücretsiz.
Gel buralara bi görüş bence. Giden sadece uçak bileti olur, film tahlil her şeyini al gel bence.
En azından doğru dürüst bi bilgi alırsın.
Merhaba cem bey e gittin mi?bugün Bahçeci umutta Cem Beyle görüştüm. Geçen hafta telefonla konuşmuştuk oradan semra hanım diye bir bayanla telefonda herşeyi Anlattı Şaştım kaldım bende bütün sonuçlarımı gönderdim sonra Cem bey aradı sonuçlarımı incelemiş bilgi verdi bügünde görüştük. Doktor doçentmiş bilmiyordum hem çok sevindim hem çok beğendim bir saat ayırdı bana. Benim durum biraz sıkıntılı 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu tabi maddi durum iyi olmayınca heyet raporuyla uğraştık. Ilkinde biyokimyasal oldu ikincide 1,5 aylıkken kalbi durdu kromozom bakıldı pıhtılaşma çıktı. Cem bey bugün genetik testte yapmanın gerekli Olduğunu söyledi. Herşey iyi olursa embriyolara genetik test yapılacak sonra transfer yapılacak dedi. 2 denememizde eurrofertilde yaptırdık ama bu sefer Allah nasip ederse bahçeciye gitmeye kararlıyım. En azından inanılmaz ilgi alaka var ve bana çok güven verdi. Telefonda konuştuğun bayan bile herşeyi Detaylı Anlattı herkes işini iyi biliyor bence. Önümüzdeki hafta adetimi bekliyorum inşallah bu sefer olacak
Kizlar cem bey gercekten cok guleryuzlu sevecen guven verici bi dr. Kendisini seviyorum guveniyorum ama sonucta gormek istiyorum. Tedavi olup hamile oln yada doguran var mi biliyor musunuz
Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ben de cts günü ilaçlarıma başladım, 5 gün kullanacağım, perşembe günü tekrar kontrol, muhtemelen haftaya çarşamba opu... Çok heyecanlıyım rabbim hepimizin rüyasını gerçekleştirsin
Hayırlı olsun öncelikle, evet güler yüzlü bir dr ama dediğin gibi sanırım negatife hazırlamak için çok da olumlu konuşmuyorKizlar bugun cem beyle ilk randevuma gittim, soylendigi gibi guleryuzlu bir dr. ama acikcasi bana cok optimist bir tablo cizmedi, belki de sonuc husran olursa hazirlamak icin olabilir. sans %40 dedi, bakalim hayirlisi kizlar, bugun ilaclara basliyorum. Sali gunu de kontrolum var, bu ilaclari kullanan arkadaslarda herhangi bir yan etki oldu mu acaba?
Heralde canim ya, bana da gonal f 300luk verdi, bir de yumurtanin erken catlamasini onlemek icin cetrotide diye bir ilac verdi. Bugun yaptirdim igneyi ama simdilik bir etki olmadi, insallah da olmaz canim ya. Hadi bakalim hakkimizda hayirlisi. Senin kac gun kaldi ilaclarin bitmesine canim? Bana 10 gunluk igne yazmisHayırlı olsun öncelikle, evet güler yüzlü bir dr ama dediğin gibi sanırım negatife hazırlamak için çok da olumlu konuşmuyor
İlaçlara ben de geçen cts başladım gonal f ve merional ben de ciddi gaz sancısı yaptı ki normalde hiç gaz sıkıntısı çekmem, başka da bir şey hissetmedim