- 17 Şubat 2012
- 34
- 32
- 88
Merhaba arkadaslar bende pazartesı 21 aralık cem beye randevu aldım :) cok heyecanlıyım daha once baska bır dr. la ılk tup bebek deneyımı yasadım ve olumsuz sonuclandı eylul de yasamıstık... evıme yakın olması ve genel olarak cem bey hakkında yazılan olumlu gorusler etkıledı benı sansımı denemek ıstıyorum.benım yasımda oldukca ılerı 43 yasındayım esım cok ıstıyor cocuk sahıbı olmayı tabı bende ıstıyorum bu benım ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden kocaman bır oglum var rabbım bagıslasın onu..ıkıncı esım hıc evlenmemıs ve babalık elbette onunda hakkı benım sorun malum yumurta rezerv azlıgı 1-2 tane var yumurtam ılk tedavı de 7 tane olustu 3 tane saglam olanları dollendı ıkısı transfer oldu ama negatıf oldu
bılıyorum benım ısım cok daha zor yasım ve rezerv yetersızlıgınden ama yınede dogru yerlerde dogru ellerde olursam rabbımın de yardımıyla o mutlulugu yasayacagıma ınanıyorum
rahım fılmı benden ıstememıstı eskı dr mutlaka cektırmek gerekıyor mu ve nasıl bısey cok mu acılı zor mu ? Cem bey mutlaka rahım fılmı ıstıyor mu bılen var mı...
bılıyorum benım ısım cok daha zor yasım ve rezerv yetersızlıgınden ama yınede dogru yerlerde dogru ellerde olursam rabbımın de yardımıyla o mutlulugu yasayacagıma ınanıyorum
rahım fılmı benden ıstememıstı eskı dr mutlaka cektırmek gerekıyor mu ve nasıl bısey cok mu acılı zor mu ? Cem bey mutlaka rahım fılmı ıstıyor mu bılen var mı...