- 13 Ekim 2015
- 71
- 42
- 18
- 40
Benimde aynı tarihlere geliyor biz bi sözleşme yaptık şimdiden 5500 tl verdik 2015 fiyatlarından yararlanacağız yani 1000 tl az ödemeyiz5 ocak gibi adetim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı tarihlere geliyor biz bi sözleşme yaptık şimdiden 5500 tl verdik 2015 fiyatlarından yararlanacağız yani 1000 tl az ödemeyiz5 ocak gibi adetim
Benimde aynı tarihlere geliyor biz bi sözleşme yaptık şimdiden 5500 tl verdik 2015 fiyatlarından yararlanacağız yani 1000 tl az ödemeyiz
Ben görüştüğüm için içim rahat biz ertesi gün hemen ödemelerini yaptık önce yönetimle görüşüp bize bilgi verdiler ben 3-5 gün için 1000 tl fazladan vermem dedim onlarda yönetimle görüşüp dönüş yaptılar erken ödeme ile kabul ettilerçok iyiymiş ya bizde öyle şey isteyelim gerçi içimiz sinmesi gerekiyor merkeze ve doktora.
Ben görüştüğüm için içim rahat biz ertesi gün hemen ödemelerini yaptık önce yönetimle görüşüp bize bilgi verdiler ben 3-5 gün için 1000 tl fazladan vermem dedim onlarda yönetimle görüşüp dönüş yaptılar erken ödeme ile kabul ettiler
Brüksel tüp bebek merkezinde Prof. Dr Yücel Karaman yaptı ilk denemeyi sonuç negatif bizimkisi sebepsiz infertelite bi sebebi yokbenim 5.deneme olacak maddi yönden bittik. çok dikkatli davranmak zorundayız siz hemen parayı vermişseniz bizimde içimize siner sanırım. sizde sorun neydi daha önce yaptınızmı tüp bebek
Brüksel tüp bebek merkezinde Prof. Dr Yücel Karaman yaptı ilk denemeyi sonuç negatif bizimkisi sebepsiz infertelite bi sebebi yok
Evet canım iyi bir merkez Yücel hocada iyi bir Dr. Ama biraz soğuk ve suratsız fazla ciddiorasıda iyi merkezmiş heralde. bizimde kimi sebepsiz diyor kimi pko diyor her doktor farklı bişey diyor keşke bilsek sorunumuzuda ona göre tedavimiz olsak
Evet canım iyi bir merkez Yücel hocada iyi bir Dr. Ama biraz soğuk ve suratsız fazla ciddi
Aynen öyle bütün merkezler görüşme ücreti istiyorlardoktorun stcaklığı samimiyeti de önemli, o teki türlü bizi para gözüyle bakıyorla
sıze gonul rahatlıgıyla cem beyı tavsıye ederım..ben kendısının hastasıydım suan 12+4 ıkız gebelıgım var..cok sukur..ısınde uzman sızı bosyere asla oyalamayan guler yuzuyle super motıvasyon veren ne kadar yogun olsa bıle sıze candan vakıt ayıran bı dr..Bu ısler gercekten hem bedenen hem maddı anlamda cok yıpratan bı yol..ınsallah emeklerınız cabanız bosa gıtmesın ..cem beyle guzel sonuclarınızı beklıyorum :)Selam Arkadaşlar. Biz Bahçeci Fulya Erbil Beyin hastasıyız. İlk denememiz başarısız oldu maalesefErbil bey Çok iyi bir doktor fakat, yoğun olduğu için ilgi alaka yok denecek kadar az. Buda rahatsız edici bir durum oluşturuyor tabi. Dondurulmuş bir tane embriyomuz var çok şükür. İkinci denememizi Cem beyde yapmayı düşünüyoruz. Hasta diyalogları ve hekimliği hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsanız seviniriz.
Hayalimumudum.. Cok tesekkur ederim. Bugun Cem bey ile gorusmemiz vardi. Cook memnun kaldik. Pozitif ve elektirikigi muhtesem bey. Kismet olursa Cem bey ile devam edicez. Allah hayirlisiysa bebegini kucaginiza almayi nasip etsin. Buzzing icinde dua edin.sıze gonul rahatlıgıyla cem beyı tavsıye ederım..ben kendısının hastasıydım suan 12+4 ıkız gebelıgım var..cok sukur..ısınde uzman sızı bosyere asla oyalamayan guler yuzuyle super motıvasyon veren ne kadar yogun olsa bıle sıze candan vakıt ayıran bı dr..Bu ısler gercekten hem bedenen hem maddı anlamda cok yıpratan bı yol..ınsallah emeklerınız cabanız bosa gıtmesın ..cem beyle guzel sonuclarınızı beklıyorum :)
Masmara merhaba, biraz geç olacak ama ben de Cem by in hastasıyım 2. Denememize şubatta başlayacağız, sanırım senin sürecin başladı, başarılar diliyorum, çok güzel geçsin inşallah bebeğine kavuşursun, gelişmelerimizi paylaşalım buradanMerhaba arkadaşlar dun Doç.Dr.Cem Celık beye gıttım:) cok samımı dogal ve ılgılı ve doktor anlayıslı ve net yaklasımı ınanılmaz guven verdı bana..Benım ılk denemem negatıf sonuclanmıstı baska bır dr da yapmıstık ve 2.gun emrıyosu transfer edılmıstı cem bey benı muayne ettı yasım ve rezerv azlıgım zaten gozonune alındı tek sanssızlıgı bu zaten
43 yasındayım ve 2-3 tane yumurtam var fakat cem bey sansım oldugunu ve denemeız gerektıgını soyledı bu arada rahım fılmı ıstemedı gerek yok dedı gecmısde dogum yaptıgım ıcın tuplerımın tıkalı olmadıgını ve bır saglıklı dogum gerceklestırdıgım ıcın rahımde tutunmama sorunu olmayacagını soyledı benım tek problemım ılerı yas ve rezerv azlıgıymıs
ocak 12 den ıtıbaren ılk reglımın 2.cı gunu cagırdı muayne edıp tadavıye baslarız dedı cok sevındım esımle bır kez daha denemeye karar verdık..ozellıkle benım aklıma takılan sey bana 5.gun embrıyosu transfer edeceklerını soyledı labaratuvar ortamında gelısımını takıp edıp eger bır sorun cıkmazsa embrıyorlar 5 gune kadar canlı saglıklı gelısırse o sekılde transfer edeceklermıs ınternetten de arastırdım genel olarak 5.gun transferlerı daha ıyıymıs tutma sansı fazlaymıs buda bır umut oldu benım ıcın ınsallah rabbım yardımcımız olur..sızlerde 5 gun transferı hakkında bılgınız var mı? yada yaptıran ve hamıle kalan var mı ?
Bu arada bahcecı umut tup merkezınde son fıyatı da verıyım bıze o sekılde evrak verıldı ve anlastık
6500 paket fıyatı ılave 1500-2000 tl ılaclar tutuyormus ılaclar paketten ayrı( 8000 tl ye enaz mal oluyor )bılgınız olsun arkadaslar dondurma ıslemı 1 yıllık 1300 tl buda ayrıca verılıyor bızde dondurma olmayacak ..350 tl docent dr muayne ucretı ocak 2016 sonuna kadar muayne ucretlerı yok almıyorlar ben dun ucret odemedım ...
eskı dr um bana bır ara baskasının yumurta transferını yapın demıstı hungur hungur aglatmısdı benı ınanamadım o kadar kotu olamam dedım yanı sıfır degıl kı yumurta rezervım ve mıllet 50 yasında regl bıtmıs menepozda yıne tedavıyle cocuk sahıbı oluyor benım moralımı cok bozmustu cok agır sozler soylemıstı ne olursa olsun dr un yaklasımı cok onemlı bız cocuk degılız elbette bılıyoruz sansımızın az oldugunu ama ımkansız degılız ınanmıyorum once kurban oldugum rabbıme ınanıp sıgınıyorum ondan hayırlısını ıstıyorum sonrada ısının ehlı dr lara guvenıyorum..ne olur bu ıslemlerde sectıgınız dr cok onemlı ınanın moral ve dr a guven cok onemlı...Cem bey cok mutevazı ve guven veren bırı eger sansınız olmasa ınanın 2.cı denemeyı teklıf etmezdım dedı yazık neden umutsuzsunuz bu kadar dedı bu sansı bebegınız ve kendınıze vermelısınız ılerde pısman olmayın dedı bende 2cısını denemek ıstıyorum eger rabbım kısmet ederse olur olmazsada bır sure daha ara verıcem belkı sonra tekrar denerım denemesem bıle en azından ben sansmı denedım ama kısmet degılmıs derım...ne bıleyım veren allah her sekılde verır kımbılır belkı de kendılıgınden bıle olabılır bunu yasayan tanıdıklarım oldu 2 3 defa denedıler olumsuz ve sonra kendılıgınden hamıle kaldılar ve ınanın 46 yasındaydı 2si hersey kısmet dıyorum.
Yummy hayırlı uğurlu olsun haklısın herşey çok koştur koştur, ilk denememizde çok fazla konuşamadık bile, ben de çok şey bilmiyordum, ama şimdi okuya okuya öğrendim, bu defa baştan konuşacağım şeyler varArkadaslar dun transferim oldu, cem beyin hastasiyim bende. Gayet memnunum, tutmazsa yine ona gidecegim ama bastan soyleyeyim, basi cok kalabalik oldugu icin biraz aceleyle oluyor her sey, ama o durum genelde her dr da yasaniyor![]()
Canim bende de ayni durum oldu,hatta bir ara bu kostur kostur hal yuzunden ufak bir anlasmazlik bile yasandi ama simdi bende dedigin gibi arastirip sordukca tatmin edici cvplar aldim, bu arada senin kacinci gun embriyosuydu?donmusun var mi? Benim tek embriyom yasadi,o da 2.kalite, dun transfer ettiler iste, hayirlisi. Olmazsa her seye bastan baslayacagizYummy hayırlı uğurlu olsun haklısın herşey çok koştur koştur, ilk denememizde çok fazla konuşamadık bile, ben de çok şey bilmiyordum, ama şimdi okuya okuya öğrendim, bu defa baştan konuşacağım şeyler var
Ben 42 yaşındayım 3 embriyom vardı maalesef 5. Güne kadar gidemediler, 3. Günde iyi oldukları söylenmişti ama mesela 1. Kalite miydi nasıldı bilmediğim şeylerden birisi bu da. Neyse 5. Güne ulaşan olmayınca transferi iptal etti Cem by. Benim yaşımda 5. Güne kadar ulaşamayan embriyoda zaten bir anomali olduğunu düşünüyor Cem by. Her seferinde böyle olacak diye bir şey yok, tekrar deneyelim dedi, %10-15 gibi sağlıklı embriyo oluşturma şansınız var dediCanim bende de ayni durum oldu,hatta bir ara bu kostur kostur hal yuzunden ufak bir anlasmazlik bile yasandi ama simdi bende dedigin gibi arastirip sordukca tatmin edici cvplar aldim, bu arada senin kacinci gun embriyosuydu?donmusun var mi? Benim tek embriyom yasadi,o da 2.kalite, dun transfer ettiler iste, hayirlisi. Olmazsa her seye bastan baslayacagiz
Bana da ayni seyi soyledi,5.gune ulasamazsa hic uzulme zaten onda bir sorun vardir dedi bana, benimde sadece 1 tane ulasti 5.gune, o da 2.kalitede kaldi, sorunca soyluyor cem bey, kendi belki de moral bozmamak icin yada surece daha fazla sokup stres yaratmamak icin cok detay vermiyor,gerci simdi dusunuyorum da bilsem de bir seyi degistirmiyorBen 42 yaşındayım 3 embriyom vardı maalesef 5. Güne kadar gidemediler, 3. Günde iyi oldukları söylenmişti ama mesela 1. Kalite miydi nasıldı bilmediğim şeylerden birisi bu da. Neyse 5. Güne ulaşan olmayınca transferi iptal etti Cem by. Benim yaşımda 5. Güne kadar ulaşamayan embriyoda zaten bir anomali olduğunu düşünüyor Cem by. Her seferinde böyle olacak diye bir şey yok, tekrar deneyelim dedi, %10-15 gibi sağlıklı embriyo oluşturma şansınız var dedi