Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umutta Cem Çelik 'e gidenler yoruma bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb arkadaşlar tüp bebek için Cem beye gidenler veya giden yakınları tanıdıkları olanlar olumlu olumsuz nelerle karşılaştınız bilmek istiyorum çünkü doktor çok önemli bende ona karar verdim şimdiden teşekkürler hoşçakalın

Merhabalar, ben eski bir cem celik hastasiyim. Önce rabbim sonra onun sayesinde şuanda kızımı büyütüyorum ve buradanda her sorana kendisini tavsiye ediyorumki bizim yaşadığımız mutluluğu herkes tatsın.. Cem bey gerçektende işinde çok iyi, iletişimi çok güçlü, çok ilgili bir doktor. Arayıp da ulaşamadığım zaman olmadı, tedaviyi baştan sona sabırla anlattı, moral ve güç verdi, sonundada başarılı olduk. Oyuzden gözüm kapalı öneririm kendisini, allah ondan razı olsun darısı başınıza inşallah

Ben de bu hafta başlıyorum bana pozitif enerji verdi açıkçası ayrıca olumsuz bir yorum bende görmedim

Merhabalar, ben eski bir cem celik hastasiyim. Önce rabbim sonra onun sayesinde şuanda kızımı büyütüyorum ve buradanda her sorana kendisini tavsiye ediyorumki bizim yaşadığımız mutluluğu herkes tatsın.. Cem bey gerçektende işinde çok iyi, iletişimi çok güçlü, çok ilgili bir doktor. Arayıp da ulaşamadığım zaman olmadı, tedaviyi baştan sona sabırla anlattı, moral ve güç verdi, sonundada başarılı olduk. Oyuzden gözüm kapalı öneririm kendisini, allah ondan razı olsun darısı başınıza inşallah
Canım çok sağol gözün aydın bende Nisa'n sonu inşallah görüşmeye gideceğim mayıs adetimle de tedavim olacak inşalah bi heyecan sardı Cem beyi çok araştırdım ama burada da yazıp fikir almak istedim çünkü gerçekten tedavi çok alışılagelmiş birşey artık dua edin inşallah pozitif sonucu burada size müjde edeyim inşallah

Ben de bu hafta başlıyorum bana pozitif enerji verdi açıkçası ayrıca olumsuz bir yorum bende görmedim
Canım benim de az kaldı senin problem nedir benim tüplerim bağlı

Canım benim de az kaldı senin problem nedir benim tüplerim bağlı
ya bizim ne sorun var bilmiyoruz elimizdeki raporlara göre aebepsiz dedi
Tedavi sürecinde çıkar bişey varsa dedi cem bey
Ben ilk kez başlıyorum senin için de benim için de herkes için hayırlısını diliyorum

ya bizim ne sorun var bilmiyoruz elimizdeki raporlara göre aebepsiz dedi
Tedavi sürecinde çıkar bişey varsa dedi cem bey
Ben ilk kez başlıyorum senin için de benim için de herkes için hayırlısını diliyorum
Amin canım benim benim de ilk olacak inşallah son olur canım benim rabbim ol dedikten sonra hepsi boş dua edelim bol bol

Merhaba, bende Cem Hoca'ya gidiyorum, bu ay ki reglemi bekliyorum tedaviye başlayacağım size ilaç olarak ne verdi ilk görüşmede bana sadece OmePa-Q10 verdi sabah akşam birde folik asit 1 ay kullan öyle başlayalım dedi.. kendisini ilk gördüğümde bu kadar ısınacağımı düşünemezdim hatta sorularınız olursa whatsaptan yazın dönerim dedi. ve gerçektende öyle oldu burda olmamasına rağmen hemen dönüş oldu soru sorduğumda, inşallah sonucu da güzel olur:) umutla bekkliyoruz...

Merhaba, bende Cem Hoca'ya gidiyorum, bu ay ki reglemi bekliyorum tedaviye başlayacağım size ilaç olarak ne verdi ilk görüşmede bana sadece OmePa-Q10 verdi sabah akşam birde folik asit 1 ay kullan öyle başlayalım dedi.. kendisini ilk gördüğümde bu kadar ısınacağımı düşünemezdim hatta sorularınız olursa whatsaptan yazın dönerim dedi. ve gerçektende öyle oldu burda olmamasına rağmen hemen dönüş oldu soru sorduğumda, inşallah sonucu da güzel olur:) umutla bekkliyoruz...
HAYRLI OLSUN BENDE CEM HOCANIN HASTASIYIM HAMİLEYİM DARISI BAŞNIZA

Dün bende rahim filmini çektirdim ölecektim az daha mahvetti beni Akşama kadar serum takıldı yoksa gelemedim kendime eşim de sperm testi verdi çok şükür hepsi temiz çıktı şimdilik bazı testler kaldı bende Cem beyin hastasıyım adetimle başlayacak iğnelere inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben gitmeden kullanmaya başladım folik asiti hayıt suyu kullanıyorum bir de önlem amaçlı hepimize başarılar

arkadaşlar ben yarın selen hanımla görüşeceğim ama cem bey de varmış onun yorumlarını da okuyorum hep çok güzel yorumlar var ama çok kararsızım ama sanırım kadın doktor benim için daha uygun olcak hayırlısı bakalım

arkadaşlar ben yarın selen hanımla görüşeceğim ama cem bey de varmış onun yorumlarını da okuyorum hep çok güzel yorumlar var ama çok kararsızım ama sanırım kadın doktor benim için daha uygun olcak hayırlısı bakalım
Selen hanım da çok iyi onu da gördüm orda ve hastası oldukça fazla kimseden olumsuz bişey duymadım tabi yine siz bilirsiniz ben ilk Cem beyi araştırdım bidaha dönmeyelim dedim riyaya bile yattım hayırlı çıktı değiştirmek istemedim memnunum da geçen bazı testler verdi onları adetliyken mi yaptırmam lazım hocam diye mesaj yazdım hemen cevap yazdı yani doğru seçim inşallah hepimizin hayırlı haberleri gelsin

Canım ben de cem beyin hastasıyım. cem bey doçent doktor yani profösör olmak üzere. ama selen hanım henüz operatör doktor. eğer kadın erkek hassasiyetin yoksa ben şiddetle cem beyi tavsiye ederim.

Canım ben de cem beyin hastasıyım. cem bey doçent doktor yani profösör olmak üzere. ama selen hanım henüz operatör doktor. eğer kadın erkek hassasiyetin yoksa ben şiddetle cem beyi tavsiye ederim.

açıkçası ben muayene bile olamıyorum :( o yüzden selen hanımı seçtim biraz da gerçi o da belki muayene etmek isteyecek ama en azından belki beni daha iyi anlar diye düşündüm bilmiyorum o kadar stresliyim ki şimdiden :(

açıkçası ben muayene bile olamıyorum :KK43: o yüzden selen hanımı seçtim biraz da gerçi o da belki muayene etmek isteyecek ama en azından belki beni daha iyi anlar diye düşündüm bilmiyorum o kadar stresliyim ki şimdiden :KK43:
Hiç korkmayın stres oluyor bende çok gerginim bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani başım ağrıyor günlerdir akşamları ama sadece hemen sinirleniyorum her şeye şu sıralar sakin olmakta fayda var canım çünkü yumoşlarımıza zarar

Bende internetten araştırdım. Hatta bi tanıdığımız aynı benim gibi burda çok denmesi olmuş ve mustafa bey de denemesinde altı aylık bi oğluşu var. Ama ben nedendir bilmiyorum cem beyi istedim içimdeki ses yorumlar. Ve çok heycanlanıyorum. Ve o kadar umutsuzun ki psikolojim bozuldu. Çok üzülüyorum. Kendimi toparlayamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bende internetten araştırdım. Hatta bi tanıdığımız aynı benim gibi burda çok denmesi olmuş ve mustafa bey de denemesinde altı aylık bi oğluşu var. Ama ben nedendir bilmiyorum cem beyi istedim içimdeki ses yorumlar. Ve çok heycanlanıyorum. Ve o kadar umutsuzun ki psikolojim bozuldu. Çok üzülüyorum. Kendimi toparlayamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hiç öyle umutsuz olmayın Allah var Allah yar inşallah her şey güzel olacak amiiin

3419 3419 İnşallah. cem beye o kadar umut bağladım ki. İnşallah o vesile olur. Görüyorum üçüncü dördüncü denemede cem beye tedavi olup hamile olanları umutlanıyorum heycanlanıyorum ve çok korkuyorum yine olmazsa. Ben anne olamayacak mıyım. Bende anne olmak istiyorum. benden çok iyi anne olur biliyorum. Yorgunum herşeyden dünyam karanlık gibi anlamsız. Gizli gizli akan gözyaşlarıma gıcık oluyorum. İlk gördüklerinde karnıma bakıp bebek var mı diyen insanlardan tiksiniyorum. Defalarca sorup birde telden arayıp var mı bi haber diyen insanlardan nefret ediyorum. İşine geldiklerinde takdir ilahi ama bize gelince " amaaaa niye olmuyosa. " olduda biz mi istemedik nedir bu acımasız kırıcı merakınız nedir bu katı kalbinizin kini.

Back
X