- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sağol gözün aydın bende Nisa'n sonu inşallah görüşmeye gideceğim mayıs adetimle de tedavim olacak inşalah bi heyecan sardı Cem beyi çok araştırdım ama burada da yazıp fikir almak istedim çünkü gerçekten tedavi çok alışılagelmiş birşey artık dua edin inşallah pozitif sonucu burada size müjde edeyim inşallahMerhabalar, ben eski bir cem celik hastasiyim. Önce rabbim sonra onun sayesinde şuanda kızımı büyütüyorum ve buradanda her sorana kendisini tavsiye ediyorumki bizim yaşadığımız mutluluğu herkes tatsın.. Cem bey gerçektende işinde çok iyi, iletişimi çok güçlü, çok ilgili bir doktor. Arayıp da ulaşamadığım zaman olmadı, tedaviyi baştan sona sabırla anlattı, moral ve güç verdi, sonundada başarılı olduk. Oyuzden gözüm kapalı öneririm kendisini, allah ondan razı olsun darısı başınıza inşallah
Canım benim de az kaldı senin problem nedir benim tüplerim bağlıBen de bu hafta başlıyorum bana pozitif enerji verdi açıkçası ayrıca olumsuz bir yorum bende görmedim
ya bizim ne sorun var bilmiyoruz elimizdeki raporlara göre aebepsiz dediCanım benim de az kaldı senin problem nedir benim tüplerim bağlı
Amin canım benim benim de ilk olacak inşallah son olur canım benim rabbim ol dedikten sonra hepsi boş dua edelim bol bolBen de bu hafta başlıyorum bana pozitif enerji verdi açıkçası ayrıca olumsuz bir yorum bende görmedim
ya bizim ne sorun var bilmiyoruz elimizdeki raporlara göre aebepsiz dedi
Tedavi sürecinde çıkar bişey varsa dedi cem bey
Ben ilk kez başlıyorum senin için de benim için de herkes için hayırlısını diliyorum
Ne yaptın başladın mı tedaviye?Amin canım benim benim de ilk olacak inşallah son olur canım benim rabbim ol dedikten sonra hepsi boş dua edelim bol bol
Salı günü muayene olacak inşallah rahim filmi istemez inşallah çünkü tüplerim bağlı başka bi sorun yok sizden istedi mi acabaNe yaptın başladın mı tedaviye?
HAYRLI OLSUN BENDE CEM HOCANIN HASTASIYIM HAMİLEYİM DARISI BAŞNIZAMerhaba, bende Cem Hoca'ya gidiyorum, bu ay ki reglemi bekliyorum tedaviye başlayacağım size ilaç olarak ne verdi ilk görüşmede bana sadece OmePa-Q10 verdi sabah akşam birde folik asit 1 ay kullan öyle başlayalım dedi.. kendisini ilk gördüğümde bu kadar ısınacağımı düşünemezdim hatta sorularınız olursa whatsaptan yazın dönerim dedi. ve gerçektende öyle oldu burda olmamasına rağmen hemen dönüş oldu soru sorduğumda, inşallah sonucu da güzel olur:) umutla bekkliyoruz...
Selen hanım da çok iyi onu da gördüm orda ve hastası oldukça fazla kimseden olumsuz bişey duymadım tabi yine siz bilirsiniz ben ilk Cem beyi araştırdım bidaha dönmeyelim dedim riyaya bile yattım hayırlı çıktı değiştirmek istemedim memnunum da geçen bazı testler verdi onları adetliyken mi yaptırmam lazım hocam diye mesaj yazdım hemen cevap yazdı yani doğru seçim inşallah hepimizin hayırlı haberleri gelsinarkadaşlar ben yarın selen hanımla görüşeceğim ama cem bey de varmış onun yorumlarını da okuyorum hep çok güzel yorumlar var ama çok kararsızım ama sanırım kadın doktor benim için daha uygun olcak hayırlısı bakalım
Canım ben de cem beyin hastasıyım. cem bey doçent doktor yani profösör olmak üzere. ama selen hanım henüz operatör doktor. eğer kadın erkek hassasiyetin yoksa ben şiddetle cem beyi tavsiye ederim.arkadaşlar ben yarın selen hanımla görüşeceğim ama cem bey de varmış onun yorumlarını da okuyorum hep çok güzel yorumlar var ama çok kararsızım ama sanırım kadın doktor benim için daha uygun olcak hayırlısı bakalım
Canım ben de cem beyin hastasıyım. cem bey doçent doktor yani profösör olmak üzere. ama selen hanım henüz operatör doktor. eğer kadın erkek hassasiyetin yoksa ben şiddetle cem beyi tavsiye ederim.
Hiç korkmayın stres oluyor bende çok gerginim bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani başım ağrıyor günlerdir akşamları ama sadece hemen sinirleniyorum her şeye şu sıralar sakin olmakta fayda var canım çünkü yumoşlarımıza zararaçıkçası ben muayene bile olamıyorumo yüzden selen hanımı seçtim biraz da gerçi o da belki muayene etmek isteyecek ama en azından belki beni daha iyi anlar diye düşündüm bilmiyorum o kadar stresliyim ki şimdiden
![]()
Hiç öyle umutsuz olmayın Allah var Allah yar inşallah her şey güzel olacak amiiinBende internetten araştırdım. Hatta bi tanıdığımız aynı benim gibi burda çok denmesi olmuş ve mustafa bey de denemesinde altı aylık bi oğluşu var. Ama ben nedendir bilmiyorum cem beyi istedim içimdeki ses yorumlar. Ve çok heycanlanıyorum. Ve o kadar umutsuzun ki psikolojim bozuldu. Çok üzülüyorum. Kendimi toparlayamıyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.