Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umutta Cem Çelik 'e gidenler yoruma bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3419 3419 İnşallah. cem beye o kadar umut bağladım ki. İnşallah o vesile olur. Görüyorum üçüncü dördüncü denemede cem beye tedavi olup hamile olanları umutlanıyorum heycanlanıyorum ve çok korkuyorum yine olmazsa. Ben anne olamayacak mıyım. Bende anne olmak istiyorum. benden çok iyi anne olur biliyorum. Yorgunum herşeyden dünyam karanlık gibi anlamsız. Gizli gizli akan gözyaşlarıma gıcık oluyorum. İlk gördüklerinde karnıma bakıp bebek var mı diyen insanlardan tiksiniyorum. Defalarca sorup birde telden arayıp var mı bi haber diyen insanlardan nefret ediyorum. İşine geldiklerinde takdir ilahi ama bize gelince " amaaaa niye olmuyosa. " olduda biz mi istemedik nedir bu acımasız kırıcı merakınız nedir bu katı kalbinizin kini.
Canım aynen öyle akraba ziyareti istemiyorum düşün özellikle eşimin akrabaları şükür bu aralar kaynanam kayınbabam bişey demiyorlar haşladım bi kere eşim de zaten 1 hafta sonra ilaçlara başlayacağım Haziran'ın 2. Haftası bitmiş oluyor tedavi Allah'ın izniyle üzülme bizi ancak biz anlar insanlar sınanmadığı acılar üzerinde yorum yapınca böyle oluyor işte ebediyyen susturmak mümkün değil görüşme duyma cahile laf anlatmak suya yazı yazmak gibidir allahtan korkmaz utanmazlar

kızlar sonuç alan var mı?
burası sadece cem beyin hastaları sanırım, malesef ilk denemede sonuç alamadım reglemi bekliyorum yine başlıyorum tedaviye, inşallah bu sefer olur siz ne durumdasınız?

burası sadece cem beyin hastaları sanırım, malesef ilk denemede sonuç alamadım reglemi bekliyorum yine başlıyorum tedaviye, inşallah bu sefer olur siz ne durumdasınız?

benim cuma günü toplama işlemim var, ben de cem beyin hastasıyım. bu ilk denemem olucak.
taze transfer yapabiliriz diye konuşmuştuk ama dün gittiğim kontrolde dondurma yapılacak dedi. toplama sonrasında biraz ilaç içip adet olacağım sanırım sonrasında da transfer. tabi toplanan zımbırtılarım sağlıklı embriyo olursalar :)

sen de mi cem beye geliyorsun? problemin nedir?

benim cuma günü toplama işlemim var, ben de cem beyin hastasıyım. bu ilk denemem olucak.
taze transfer yapabiliriz diye konuşmuştuk ama dün gittiğim kontrolde dondurma yapılacak dedi. toplama sonrasında biraz ilaç içip adet olacağım sanırım sonrasında da transfer. tabi toplanan zımbırtılarım sağlıklı embriyo olursalar :)

sen de mi cem beye geliyorsun? problemin nedir?
hayret onlar pek taze transfer yapmıyor zaten dondurma daha sağlıklı dediler.. hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaç genetik test olacak mı size? benim sorun yok, 2 yıllık evliyim yaş 41 tabi yumurtalar 6. güne gelemedi sağlıklı benden genetik istedi yapılacak inşallah kaliteli yumurtular bulunursa.. bakalım bende bu reglemde gideceğim inşallah hayırlısı..

hayret onlar pek taze transfer yapmıyor zaten dondurma daha sağlıklı dediler.. hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaç genetik test olacak mı size? benim sorun yok, 2 yıllık evliyim yaş 41 tabi yumurtalar 6. güne gelemedi sağlıklı benden genetik istedi yapılacak inşallah kaliteli yumurtular bulunursa.. bakalım bende bu reglemde gideceğim inşallah hayırlısı..

32 yaşındayım, herhangi genetik vs birşey demedi, bende pko var, eşimin herşeyi olması gerektiği gibi.
aslında farkındamısın her süreci ayrı bir stres, ilk kontrollerde ilave tedavilik bir sorunum var mı? sonra yumurta gelişecek mi? gelişti toplandı nasıl kalitede ? döllendi kaçı sağlam ? ne zaman transfer olacak? oldu tutacak mı? vallahi allah yardımcımız olsun.

cem bey değil mi doktorunuz? yanlış anlamadıysam hiç transfer olmadı sanırım değil mi?

Kızlar merhaba bende cuma.gunu ilk gorusmemi yapacağım cem beyle bende de pko var asılan yaptım.tutmadi sizler memnun kaldinizmi

merhabalar Tugba6034 Tugba6034 ben de Cem beyin hastasiydim, kendisi sayesinde evlat sahibi oldum. Benim daha once baska merkezlerde denemelerim vardi fakat rahim filmi istememislerdi. Cem hocam istedi ve filmin sonucuna gore rahim icine bakildi sonrada tedavime basladi. Kizimi onun sayesinde kucagima aldim, hocama guvenin ve moralinizi yuksek tutun. Dualarim sizlerle rabbim sizlere de nasip etsin insallah :emir_bebek:

sevgili Tugba6034 Tugba6034 baska merkezlerde denemelerim vardi fakat Cem beyde ilk seferde tuttu. darisi sizin de basiniza, Cem hocam sizinde sans meleginiz olur insallah.. guzel haberlerinizi bekliyoruz :anneadayı:

Inşallah canım çok teşekkür ederim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum canım eğer özel olmazsa ne kadar ödediniz toplamda ilaçlar falan A ayseyildirim

canim benim biraz maliyeti yuksek oldu, histeroskopi, genetik analiz gibi seylerde yaptirdim ben, guzel haberlerle insallah

Rahim filmin yoktu canım onu yaptirman gerekiyormus hastalığım yeni bitti o yüzden 3 hafta sonra ilaçla adet olucam sonra rahim filmi cekinecekmisim

Rahim filmin yoktu canım onu yaptirman gerekiyormus hastalığım yeni bitti o yüzden 3 hafta sonra ilaçla adet olucam sonra rahim filmi cekinecekmisim

Mrb arkadaşlar tüp bebek için Cem beye gidenler veya giden yakınları tanıdıkları olanlar olumlu olumsuz nelerle karşılaştınız bilmek istiyorum çünkü doktor çok önemli bende ona karar verdim şimdiden teşekkürler hoşçakalın

ben Cem Bey'in hastasıym. 2kez zeynepkamilde tüp bebekdenemem oldu. son olarak mayıs ayında Bahçeci'de tedavi gördüm. ama oda tutmadı. tedavi sırasında hiç bir sorn olmamasına rağmen tutbmadı. yumurtalık rezervim az. başka hiç bir sorunum yok. şimdi genetik testler yaptırıyorm. sonuçları çıkınca tekrar deneme yapıcam. Cem Bey'den memnunum. ilgili ve de bilgili bir doktor.

arkadaşlar merhaba,
3 kez tüp bebek denemem oldu. maalesef başarı ile sonuçlanmadı. sgk üzerinden tedavi hakkı dolanlar için elimde fazlaaldıüım ganol f 300 pen var, eğer isteyen olursa görüşebilirz. 0555 650 4298

Back
X