Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLI olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende haftaya pazartesi başlıyorum nasipse. Merak ettiğim iğneleri göbekten mi yaptırdınız biraz korkuyorum da
Merhaba kimseye vermediyseniz bana gonderebilirmisiniz?Kızlar crinone jele ihtiyacı olan varmı evde 3 kutu varmış ihtiyacım yok isteyen varsa kargo yapabilirim
Tuğba hanım merhabalar. Ben de bu ay Cem beye başlıyorum. Transferiniz oldu mu? İnşallah güzel haberler almışsınızdır?
Hadi yaa üzüldüm. Vardır bunda da bi hayır. Histeroskopi neden yapılacak peki? Kaç yumurtanız döllendi kaç tane donduruldu? Bi de dondurma ücreti ne kadar? Çok soru sordum kusura bakmayınMerhaba canım benim transfer oldu ama sonuç negatif 1 ay sonra histereskopi ve histereskopiden 1 ay sonra tekrar transfer olacak
Iyi bir doktor fakat cok ilgili bir dlktor degil cok fazla hastasi var cok yogun sadece. Bende ilk denememi orda yaptm kimyasalla sonuclandi dusuk yaptm 1 ay once hakkinizda hayirlisi olur insallah basarili bir hekimCem bey ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar![]()
Yaaa üzüldüm canım. En güzel zamanda yavrunu kucagına alman dileğiyleIyi bir doktor fakat cok ilgili bir dlktor degil cok fazla hastasi var cok yogun sadece. Bende ilk denememi orda yaptm kimyasalla sonuclandi dusuk yaptm 1 ay once hakkinizda hayirlisi olur insallah basarili bir hekim