- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
- Konu Sahibi hafizehanim25
-
Anladım canım inşallah artış olurKeseyede gitmedim valla daha işte yarın ikinci kanı vericem insallh artış görürurum ondan sonraa pazartesi doktora aticam ondan sonra o ne zman derse ozman artık gider görürüm insallh bakalım insallh yükselme olur valla şuan bacaklarım belim ve karnım agriyo korkuyorum da
Erkek canımCanım bebeğim cinsiyeti ne maslalh ins bende gelebilirim
Yaa masallh bende erkek istiyorum kaynanamlqrin hiç erkek torunu yok tabi önceliği sağlıklı olsundaErkek canım
Hayırlısı olsun hakkında sağlıklı olsundaYaa masallh bende erkek istiyorum kaynanamlqrin hiç erkek torunu yok tabi önceliği sağlıklı olsunda
Canım naptınYok testim yok elimde yoksa yapardm erken gebelik testin de artk silikte olsa birşeyler olmasi lazm yoksada yoktur.Direk kan vericem napiyim dayancam birgün daha cumartesi gidip vericemsendende güzel haberler alırız insallah
Merhaba yumurta toplama işlemimiz aynı gün olmuş da siz âdet oldunuz mu acabaYa canım çok sevindim yeni mi test yaptın bize de fotoğrafını at belirtin neler beni de bugün aradılar üçüncü gün diye
Evet evet oldum pazartesi günüMerhaba yumurta toplama işlemimiz aynı gün olmuş da siz âdet oldunuz mu acaba
Ben hala olmadım beş gün sonra olursunuz demişlerdi oysa kiEvet evet oldum pazartesi günü
İlaçlar hariç 21 bindi sanırım zam dan önce ama şuan zam yaptılar diye biliyorumArkadaşlar merkezde tüp bebek fiyatları ne kadar şu an....
Olursun ya bazılarında geç oluyormuş kaç embriyon oluştuBen hala olmadım beş gün sonra olursunuz demişlerdi oysa ki
Nasıl ya yılbaşnda ancak zam gelir diye düşünüyordm şimdi neye göre zam yaptılar ki acabaİlaçlar hariç 21 bindi sanırım zam dan önce ama şuan zam yaptılar diye biliyorum
6 taneOlursun ya bazılarında geç oluyormuş kaç embriyon oluştu
Valla canım ben gittiğimde bana öyle dediler ki siz son bu fiyattan yararlanıyorsunuz artacak bu fiyattaNasıl ya yılbaşnda ancak zam gelir diye düşünüyordm şimdi neye göre zam yaptılar ki acaba
Bende perşembe gidicem inşallah bakalım ne zaman olacak transfer6 tane
Merkezdeki bilgi veren hemşire hemen olursunuz demişti ona göre transfer için tedaviye baslanacakti o yüzden merakla bekliyorum...
Sizin kaç embriyonun olustuOlursun ya bazılarında geç oluyormuş kaç embriyon oluştu
Hayırlısıyla güzel olur inşallah..Bende perşembe gidicem inşallah bakalım ne zaman olacak transfer
İlaçlar dışında 23 bin verdim bende Ekim de arttı zamlı fiyat demişlerdiValla canım ben gittiğimde bana öyle dediler ki siz son bu fiyattan yararlanıyorsunuz artacak bu fiyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?