Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci zeki akkum hoca

Evet bende o yüzden belirti diyp hayal kirikligina uğramiycam sen nasl oldun canm

Çok ağrım var ya

Çok ağrım var ya sağdan sola dönemedim gece karnım çok şiş ve otobüsle o kadar saat yol gitmem lazım ben oturtamıyorum bile ne yapıcam hiç bilmiyorum
Kızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ? 16 gün oldu bi kaç gün önce kahverengi akıntım oldu devamı gelmedi.Ne zaman sökülecek ilaç mı kullanmam lazım ?

Canım sen nerde tedavi oldun ? Benim hiç embriyomda oluşmadı. İnan öyle üzülüyorum ki artık. Takmıyorum diyorum ama neye el atsak olmuyor sanki .
Benn diyarbakır bahçeci de oldm benmde tek embriyom oluştu onuda transfer ettiler olmadı malesef,sizin sıkıntınız nedir acaba

Bizim bir sıkıntımız yok ama yumurtan kalitesizmiş dedi doktor dört yumurtanın hiç biri döllenmedi.25 görünce erzurum sandım
O zaman sende yumurtalarının kalitesini artırck vitaminler falan kullanıp tekrar deneme yap o zaman olur Allahın izniyle kaç kez deneme yaptınz

Hayır oraya gitmeyi hiç düşünmedim canım . Siz kaç senedir evlisiniz ilk tedavi mi ?
Biz 5 yıllık evliyiz ilk denemeye eylül ayında başladk ve bir hafta önce negatifle bitirdik malesef,geçen hafta bugün kan vermştim.Umarım o yaşadığım durumu kimse yaşamadan anne olur tez zamanda.2.deneme için kendimi toparlıyorm sizlerde dualarınızı eksik etmeyin

Amin canım bizimde dört senemiz doldu geçiyor.. evet erzurumluyuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…