- Konu Sahibi hafizehanim25
-
Ayy anlamıştım 25 tenAh senin canın yiyim hemşehrim
Benimde 11 gün oldu adet ağrılarım var ama hala olmadım merkezi aradım pazartesiye kadar olmazsa tekrar arayın dedilerOkuyorum herkes erken olmuşinş bi sıkıntı yoktur ya iyice canım sıkıldı.
Test yaptım sonra kan verdim hamileyim şuan şoktayız şaşkınızBenimde 11 gün oldu adet ağrılarım var ama hala olmadım merkezi aradım pazartesiye kadar olmazsa tekrar arayın dediler
Aaa çok sevindim adınaTest yaptım sonra kan verdim hamileyim şuan şoktayız şaşkınız
Test yaptım sonra kan verdim hamileyim şuan şoktayız şaşkınız
Ben hamilelik ihtimali yok adet belirtilerim de var ama henüz olmadı değeriniz kaç çıktı acabaAaa çok sevindim adına
MerhabaBende perşembe gidicem inşallah bakalım ne zaman olacak transfer
Progeston fitil iğne ve kan sulandırıcı verdi ek olarak onlara başladım çarşamba günü transfer inşallah bekliyoruz şimdilik siz nasılsınızMerhaba
Kontrole gittiniz mi süreç nasıl ilerliyor acaba ?
P
Progeston fitil iğne ve kan sulandırıcı verdi ek olarak onlara başladım çarşamba günü transfer inşallah bekliyoruz şimdilik siz nasılsı
İyiyim bende teşekkür ederim adet oldum 5 Kasım da gidicez bizde acaba transfer gününu neye göre belirliyorlar birde progesteron hem fitil hem iğne şeklinde mi verdilerP
Progeston fitil iğne ve kan sulandırıcı verdi ek olarak onlara başladım çarşamba günü transfer inşallah bekliyoruz şimdilik siz nasılsınız
Rahim kalınlığına göre üç gün sonra yadaİyiyim bende teşekkür ederim adet oldum 5 Kasım da gidicez bizde acaba transfer gününu neye göre belirliyorlar birde progesteron hem fitil hem iğne şeklinde mi verdiler
Anladım canım teşekkür ederimRahim kalınlığına göre üç gün sonra yada
Beş gün sonraya gün veriyorlar o arada hem fitili hem iğneyi kullanıyorsun
Aaaa ınanmıyorum,Test yaptım sonra kan verdim hamileyim şuan şoktayız şaşkınız
Bizim de aynı şekildeBende Pcos var ama bunu sorun olarak görmedi doktor maalesef benim eşim azospermi
Geçmiş olsn canm ne durumdasnz şimdi azospermi sebebi belli miBizim de aynı şekilde
Canm sen naptn gebelik oluştumuRahim kalınlığına göre üç gün sonra yada
Beş gün sonraya gün veriyorlar o arada hem fitili hem iğneyi kullanıyorsun
eşimde testisler hacimsel olarak yetersiz dediler tese olmalısınız dediler ne yapacağız bilmiyorumGeçmiş olsn canm ne durumdasnz şimdi azospermi sebebi belli mi
Maalesef oluşmadıCanm sen naptn gebelik oluştumu
Merhabalar. Yorumlardan gördüm. Sizin eş kaynaklıydı değil mi? Zeki akkuma gitmeyi düşünüyoruz ama bize mikro tese yapacak iyi bir ürolog gerekiyor. Size mikro tese yapıldı mı?Bahçeci Diyarbakır zeki akkum da tüp bebek yaptıranlar sürecimizi beraber takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?