• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Aminnn. Geçmiş olsun tekrardan. Genetik test dedigin nedir tam olarak peki adi ne
Benim kizligimdan beri pihti problememim var mesela ve dosyalar mecvut 6 sene ilac kullandim doktorum evlenince iyiye gitmis dedi kesti eger gebe kalabilirsem kan sulandirici igne olacam karnimdan mutlaka kime gidersem gosteriyorum ve kromozomda yapılmıştı 46xx çıktı genetik saptanmadi ve bir hekim yumurta rezerv azlığımi 20 yaşında oldugum apandist ameliyatima bagladi kanama zarar vermis olabilir dedi o dönemde eger boyleyse kullandığım ilaclardan yumurtalar geri dönebilirmiş 10 15 doktor gezince kime inancagimida şaşırdım açıkçası Allah yardımcmız olsun

Ben testleri cok yaptirdim. Cok önemsiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Umarim yine bebeginiz sizinle olur
Bahceci ile görüştüm 10.500 tup bebek 3 yada 4bin ilaclar 7.500 havuz sistemi arti embriyolar incelenmesi icin herbirisi 325 euro dedi resmen bu umut tacirliği sanırım memorialde ameliyat oldugum hekime yaptiracam 7 sağlıklı embriyo 1 canlı doguma denk gelir dedi

Canim embriyo incelemesi hangi kriterlere gore yapiliyo bilio musun?Yaş,anne babada kromozom anomalisi bu gibi seyler varsa mi yapiliyor?@Gzmyldrm

Ben de yaptırdım genetik test ama daha çıkmadı sonuçlar. Ve yarın tedaviye başlamam lazım adetin 2. Günü olacak yarın. Bu genetik sonuçları çıkmadan başlamasam mi diye düşünüyorum. Bir de labaratuvar konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterince iyi mi?

Benim kizligimdan beri pihti problememim var mesela ve dosyalar mecvut 6 sene ilac kullandim doktorum evlenince iyiye gitmis dedi kesti eger gebe kalabilirsem kan sulandirici igne olacam karnimdan mutlaka kime gidersem gosteriyorum ve kromozomda yapılmıştı 46xx çıktı genetik saptanmadi ve bir hekim yumurta rezerv azlığımi 20 yaşında oldugum apandist ameliyatima bagladi kanama zarar vermis olabilir dedi o dönemde eger boyleyse kullandığım ilaclardan yumurtalar geri dönebilirmiş 10 15 doktor gezince kime inancagimida şaşırdım açıkçası Allah yardımcmız olsun
Bu konuları ihmal etmeyim ben de sagolun

Bahceci ile görüştüm 10.500 tup bebek 3 yada 4bin ilaclar 7.500 havuz sistemi arti embriyolar incelenmesi icin herbirisi 325 euro dedi resmen bu umut tacirliği sanırım memorialde ameliyat oldugum hekime yaptiracam 7 sağlıklı embriyo 1 canlı doguma denk gelir dedi
Umutlu konuşmuş. Bahçeci soymaya mi çalışıyor niye öyle. Havuz sistemi sperm toplama işimi? Embriyolar 3. Tüp de tutmazsa öyle inceleniyor diye biliyordum

Canim embriyo incelemesi hangi kriterlere gore yapiliyo bilio musun?Yaş,anne babada kromozom anomalisi bu gibi seyler varsa mi yapiliyor?@Gzmyldrm
Canım bende pgt yapıldı. 35 yaş üstü, birden fazla düşük öyküsü, ailede engelli biri ve dediğin gibi kanda genetik anomali çıktıysa doktor genetik test öneriyor. Biz iki yıl önce kanda genetik test yaptırdık sorun yoktu ama yaşım 38 geçmişte de düşük olduğu için doktorum istedi.

Canım ben önce Özel bi hastanede sonrada bahçecide tedavi gördüm. İkisi arasında 2.500-3000 civarı bir fark var. Benim deneyimim ciddi profesyonellik farkı var, bence bu farka değer. Pgt konusuna gelince ilk doktorumdan istemiştim gerek yok demişti ama bir negatif bir kimyasalla sonuçlanan iki denemem oldu sonuç olarak. Keşke pgt yaptırsaydık boşuna öyle umutlanmazdım, iki kere 10ar gün yatmazdım, ikinci transfer için 3 bin TL harcamazdım. Neden tutmadı acaba diye kendimi yemezdim.

blueaqua blueaqua kuzum hangisi daha professional di.Bahceci mi digeri mi.Ben de Istanbul Tup Bebekle ,Bahceci arasinda kaldim.Sali gunu Bahceciden Guvenc beyle randevum var bakalim hangisi aklima yaticak

blueaqua blueaqua kuzum hangisi daha professional di.Bahceci mi digeri mi.Ben de Istanbul Tup Bebekle ,Bahceci arasinda kaldim.Sali gunu Guvenc beyle randevum var bakalim hangisi aklima yaticak
Canım ben ilk olarak Emsey Hospitalda yaptırdım. Çok tavsiye edilmişti bana bi de o dönem de sağlıklı düşünemedim. Şimdiki aklım olsa hiç orada o kadar zaman ve para kaybetmezdim. Bahçeci daha profesyonel. Sonra İstanbul tüp bebek, Brüksel, bahçeci, Şişli memorial arasında çok kaldım. Bence bunlar aynı kalitede. Karar veremeyince düşünme fazla dedim, evime bahçeci umut yakın diye oraya gittim. Şuan bu dördünden başka bi yerde tedavi olmak istemiyorum, ilkinde çok sinirim bozuldu çünkü.

Umutlu konuşmuş. Bahçeci soymaya mi çalışıyor niye öyle. Havuz sistemi sperm toplama işimi? Embriyolar 3. Tüp de tutmazsa öyle inceleniyor diye biliyordum
Benim amh 0.1 esimde sorun yok az yumurtam çıktığı icin havuz sistemi şart ama cok pahalı yarin bende suleymaniyede rapor islemine baslicam bakalim be kadar surede çıkacak

Aminnn. Geçmiş olsun tekrardan. Genetik test dedigin nedir tam olarak peki adi ne

1) MTHFR C677T
2) MTHFR A1298C
3) PAI / 4G4G
4) FAKTÖR 13 V34L
5) FAKTÖR 5 ELİDEN
BUNLAR HEP GEN TESTLERİ bu testler homozigot ya da heterozigot çıkarsa kan pıhtılaşması eğilimi oluyormuş ve bebeğin kalbi duruyormuş. bunun için transferden hemen sonra kan sulandırıcı iğne oksapar ve coraspin hap kullanılması gerekiyormuş.

embriyo genetiği incelemesi tekrarlayan tüp bebek olumsuzluklarında, sperm sayısı azlığında ve anne ve babadaki genetik sorunlar olduğunda bakılıyor ama siz isterseniz normal embriyolarada genetik test yaptırabiliyorsunuz ama fiyatı baya yüksek. 320 euro fiyat cekiyorlar embriyo başına.

Benim amh 0.1 esimde sorun yok az yumurtam çıktığı icin havuz sistemi şart ama cok pahalı yarin bende suleymaniyede rapor islemine baslicam bakalim be kadar surede çıkacak
Allah yolunuzu acik etsin ne diyim. Bizde pek bi problem yok ama olmuyor iste. Insallah dilediğiniz gibi olur

1) MTHFR C677T
2) MTHFR A1298C
3) PAI / 4G4G
4) FAKTÖR 13 V34L
5) FAKTÖR 5 ELİDEN
BUNLAR HEP GEN TESTLERİ bu testler homozigot ya da heterozigot çıkarsa kan pıhtılaşması eğilimi oluyormuş ve bebeğin kalbi duruyormuş. bunun için transferden hemen sonra kan sulandırıcı iğne oksapar ve coraspin hap kullanılması gerekiyormuş.
Cok sagolun. Bu konuyu araştıracağım. Peki benim azda olsa pıhtılaşmaya yatkinligim var yine de bu testleri yapmalimiyim

1) MTHFR C677T
2) MTHFR A1298C
3) PAI / 4G4G
4) FAKTÖR 13 V34L
5) FAKTÖR 5 ELİDEN
Bende 3üncüsü homozigot, 1,2 heterozigot. Sende homozigot var mı?

Eklentiler

• 20180823_134446.webp
    20180823_134446.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 56
Back
X