• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Cok sagolun. Bu konuyu araştıracağım. Peki benim azda olsa pıhtılaşmaya yatkinligim var yine de bu testleri yapmalimiyim
yapmanda fayda var. tek tek genlerin durumlarını görmüş olursunuz devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümü ya da hamatoloji bölümleri bu testleri yapıyorlar. 3 haftaya sonuçlar çıkıyor.

yapmanda fayda var. tek tek genlerin durumlarını görmüş olursunuz devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümü ya da hamatoloji bölümleri bu testleri yapıyorlar. 3 haftaya sonuçlar çıkıyor.
Benim bezmialemde yapildi ama baska yerlere gonderilmis hep tibbi genetik dr gozde yesil bakmıştı cocuk birimi icerisinde hatta 160 lira vermistim kac sene once

bende faktör 5 leiden heterozigot diğerlerini yaptırmadım daha şu virüs yüzünden. ama en kısa zamanda yaptıracam onları da.
Teyzem faktor 5 leiden 2 ölü dogumu var 7 aylik 1 düşük var sisli florence nightingle hastanesinde bir doktor farketti bu durumu ve gebe kaldi doguma kadar clexane yapildi 6.5 aylik dogdu su an 8 yasinda ve rahimi yarımdı

Teyzem faktor 5 leiden 2 ölü dogumu var 7 aylik 1 düşük var sisli florence nightingle hastanesinde bir doktor farketti bu durumu ve gebe kaldi doguma kadar clexane yapildi 6.5 aylik dogdu su an 8 yasinda ve rahimi yarımdı

evet clexane ya da oksapar iğne kullanmam gerekiyor benimde doğuma kadar. bir defa başıma geldi bebeğimin kalbi durdu bu yüzden.

sizinde değerlerinizde homozigot ve heterozigotlar mevcut. tüp bebek tedavisine başlarken bunları doktorunuzla paylaşın. mutlaka size clexane iğne ve coraspin versin. sadece iğne yada sadece aspirin yetersiz gelebilir. 3 geniniz de mutant var çünkü.

sizinde değerlerinizde homozigot ve heterozigotlar mevcut. tüp bebek tedavisine başlarken bunları doktorunuzla paylaşın. mutlaka size clexane iğne ve coraspin versin. sadece iğne yada sadece aspirin yetersiz gelebilir. 3 geniniz de mutant var çünkü.

Bana yazdıysan canım, ilk düşüğümden sonra yaptırmıştım ben, doktor gerek yok dedi ama ben rahat edemedim yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. İki tüp bebek denememde de transfer gününden itibaren oksapar iğne oldum.

Hic bilmiyorum trombositlerim bazen sınıra yaklaşıyor o yüzden yatkinligim var dedim ama belki de bu testleri ben de yaptırmalıyım
Kesinlikle yaptır canım, bilmiyordum ben kalbi durdur 9 hastalıkken kürtaj oldum. İki yıldır bi daha hamile kalamıyorum. Benim canım yandı sizin yanmasın.

Bana yazdıysan canım, ilk düşüğümden sonra yaptırmıştım ben, doktor gerek yok dedi ama ben rahat edemedim yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. İki tüp bebek denememde de transfer gününden itibaren oksapar iğne oldum.
Gizem hanıma yazmıştım fotoğraf paylaşan arkadaşa.

Kesinlikle yaptır canım, bilmiyordum ben kalbi durdur 9 hastalıkken kürtaj oldum. İki yıldır bi daha hamile kalamıyorum. Benim canım yandı sizin yanmasın.
Benim de canım yandı aynı durumdan ötürü heterozigot genlerin varmış coraspin yeterli olmadı oksapar kullanmam lazımdı doktor vermediği için kullanamadim. Bu forumu takip eden arkadaşlar aman dikkat edin bu genler çok önemli mutlaka doktorunuzdan oksapar iğne isteyin bir müddet kullanın. Coraspin yetersiz geliyor ve bebeklerin 8 haftadan sonra kalbi durabiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın..

Maalesef evet ecopirine en azindan tekrar başlamalıymışım ama emin olamadim su anlık onu icmiyorum

Maalesef evet ecopirine en azindan tekrar başlamalıymışım ama emin olamadim su anlık onu icmiyorum
Tedaviden 2 ay önce ecopirin ve folik asite başlamakta fayda var. Çünkü vücudun hamileliğe hazırlanması lazım. Transferden sonrada mutlaka oksapar iğne kullanmalısın yoksa kalp durma sorunları yaşayabilirsin. Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor gerçekten. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun insAllah..

Back
X