Bahçe kapısından girer girmez sağ tarafımızdan ekili alan başlıyor. Ayrıca bizim giriş kapımız hemen arka binanın bahçesine açılıyor.Apartman gibi düşünmeyin lütfen.Müstakil binalar.Yani emin olun konulabilecek en uygun yer benim koyduğum yer. Çöp bidonunun altına koydum.Ona bile laf söylediler. Delirmek üzereyim.
Bu tamamen hitaptı. Ayrıca ne yazık ki yan alanı Türkçe olan bir öğretmenim.
Sizin yaşadığınız ortamı hiçbirimiz görmedik anlattığınız kadarıyla arkadaşlar yorum yapıyor neden tepki gösteriyorsunuz anlamadım?
Bence komşularınız rahatsızsa onlarla konuşup bir çözüm bulabilirsiniz...Şahsen ben anlayamadım nasıl bir bahçe mahalle ortamı olduğunu...Yolun kenarına bırakınca diğer insanların bahçelerinden nasıl geçebilirler..
Bakın bende sizin anlattığınız gibi bir sitede oturuyorum.
Yanyana müstakil evler,her evin 3 tarafı bahçe.
Ama arabayla evlerin önüne kadar gelinen bir yol var.Yani sokak diyebileceğimiz bir yer.Ben bu kısmı anlamadım,siz arabanızı sitenin dışına mı park ediyorsunuz.?
Site değil. Eki Görüntüle 506848 Bu evler gibi. Yan yana. Arabamızda bu duvarın dışında. Önümüzdeki, yanımızdaki yollar iki arabalık.
Site değil. Eki Görüntüle 506848 Bu evler gibi. Yan yana. Arabamızda bu duvarın dışında. Önümüzdeki, yanımızdaki yollar iki arabalık.
anlamdıgım şu acaba sen oraya yemek koymasan sebzelerden hiç kedı gecmıycekmıymıs
heryer bahce anlattıgına göre bos en uygun yere koymuusn . bence ınsanlar oraya gelen kedılerden rahatsızlar nerde beslenırse beslensınle ama oralara kedıler yaklasmasın ıstıyorlar
ektikleri şeyleri hiç yıkamadanmı yiyorlar ??
kedi geçmesede üstünden kuş geçiyor ..
toprak arasında kurt böcek yokmu ?
Kaldırıma da uçarak gelmeyecekler ki.Yine bahçe içinden geçecekler.
anlamdıgım şu acaba sen oraya yemek koymasan sebzelerden hiç kedı gecmıycekmıymıs
heryer bahce anlattıgına göre bos en uygun yere koymuusn . bence ınsanlar oraya gelen kedılerden rahatsızlar nerde beslenırse beslensınle ama oralara kedıler yaklasmasın ıstıyorlar
Niye ?
Çift taraflı çıkmaz sokaktamı oturuyorsunuz?
Bahçelerden kedi geçme ihtimali başka birşey,kedilerin hergün ordan mutlaka geçmeleri başka birşey bana göre.
Ne yazık ki sokağımızın sonu tamamen bahçeye açılıyor. Çıkmaz sokak gibi.Yani bizim önümüzden geçen yolun iki ev sonra sonu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?