Bahçeli: Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler

AKP yede atıp tutabilir ben kendisini zaten yıllardır ciddiye almıyorum Hdp konusunda lafı gediğine koymuş olması begeni haketmediği anlamına gelmez o lafını begendim budur sadece..
 
AKP yede atıp tutabilir ben kendisini zaten yıllardır ciddiye almıyorum Hdp konusunda lafı gediğine koymuş olması begeni haketmediği anlamına gelmez o lafını begendim budur sadece..

Bu lafin nesini begendin? Lafi nasil gedigine koymus? "AKPnin olmasin diye oyunu MHPye vermeyen ama HDP yi meclise tasiyan zavallilar" diyerek mi? "Bogazda yalilarda viskisini yudumlayip oyunu HDPye veren serefsizler!" diyerek mi?

Ben de bildigim butun hakaretleri bu ulkeyi bugune getirdigine inandiklarima etsem, ya da bu kokusmus duzenin yali sahibi ettiklerine etsem lafi gedigine koymus olur muyum? Hakaretlerden mi besleniyoruz biz? Yoksa millete hakaret etme hakki sadece o milletin secilmis vekillerine mi verilmis? Onlar soylediginde mi ancak guzel laf edilmis oluyor? Devletin meclisi millete hakaret etme meclisi midir?
 
Halk sayesinde o koltukta oturan adam halka kufur ediyor.
 
Kusura bakmayın bu kadar vatan evladı ölürken daha kibar düşünemiyorum ..
size göre hepsinin sorumlusu akp butun yazılarınızı destan gibi bunu anlatıyorsunuz o yüzden mutabık olacağımız bır durum yok..
Kibarlık sizin olsun..villarlarda oturup vatan hainliği yapanlara bu sözü tamda bu makamda söylemek gerek..
 
Hakaret etmenin zit anlamlisi kibarlik mi oluyor? Bu makam devlet makamidir, ciddiyet gerektirir. sirf boyle kelimeleri rahatlikla kullanabildigi icin ben boyle bir devlet adamina asla prim vermem. Insanlar hakettikleri sekilde yonetilmeliler cunki. Hakaretlerle yonetilmek, azarlanmak isteyenlere bu tip adam cok bugun devletin tepesinde..

Sadece bana gore degil, Bahceliye gore de Turkiyenin bugun icine dustugu cikmazin sorumlusu AKP. Bu yazida bile ustune basmis, daha da bir cok soylemleri var bu konuda.. Oyleyken sadece kolay lokmaya hakaret edip cekilmek erdem degildir. Sikiysa diger sucladiklarina da etsin boyle laflar da o zaman gorelim. Ya da daha dogru bir deyisle kendisi gorsun, bir meclis nasil oy coklugu ile birinin dokunulmazligini kaldirip yargilar cani istediginde, nasil adami Silivriye gonderir (bilir de yapmaz zaten).. Cogunlugu olmayan adamlara ya da halka hakaret etmek bedava bu ulkede.. Korku Cumhuriyetinde.. Sikiysa kendinden guclu gordugune de hakaret etsin, serefsizler desin madem orasi tam yeri. Zavallilarmis.. Acaba kim zavalli?


Ayrica bu kadar vatan evladinin olmesinde tek suclu da HDP veya Demirtas degildir. Herkesin de soyledigi gibi.. Cezasini da hepsi birlikte cekmelidirler, adalet varsa tabi. (ama maalesef yok)

Sana gelince.. Adaleti once halk istemeli, sen ben istemeliyiz, baskasina istemedigin adaleti kendine de isteme hakkin yoktur.
 
Bunu diyen arkadaşın siyasi dehasını ve öngörüsünü ilk kez 2002 seçimlerinden önce fark etmiştik.
Unutanlar ve genç arkadaşlar için hatırlatayım.
kendisi 2002 yazında koalisyonu bozup krizden yeni yeni çıkan ülkeyi seçime götürmüştü.
taraftarlarına "oyunu bozduk" diyerek iktidar vaat ediyordu.
sonra ne mi oldu ? oyları yarı yarıya azaldı. baraj altında kaldılar.
akp' nin 13 yıllık tek başına iktidar dönemi başladı.
akp tek başına iktidarı kaybetti.
13 yıl sonra deha yine iş başında.
tarihi tekerrür ettirmeye çalışıyor.

Cevabı da gelmiş zaten: "bu parti türkçeyi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden istanbul’da daha fazla oy almıştır. Seçim öncesi hırsızdan hesap sorarız deyip, seçim sonrası hırsızın sarayında zevki sefa sürenler midir şerefli olanlar? şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar, hadlerini bilsinler."
 
Peki viskilerini yudumlarken ticari kaygıları uğruna oyunu akpye verenleri napalım? Ya da yurtdışında yaşayıp orda solcu gezen faşist politikaları eleştirip burda akpye oy verenleri?

Eğer bahçelinin dediği tip insanlar gerçekten hdpyi meclise taşımayı başarabildiyse -ki uç bir ihtimal- adamlar siyasi bir ideoloji uğruna taktiksel oy kullanmış.

Ayrıca hdp meclisteydi. kendi başarısızlığın yüzünden milleti suçlama bahçeli.
 
Sozlerinde hakli ya da degil orasinda degilim ama milyonlarca oy veren insanlarin arasindaki bir kesime kalkip "serefsizler" diye hitap edemez bir parti lideri.Onun tanimini yapmak Bahceliye kalmadi.Suc duyurusunda bulunulmus zaten.Agizlarindan cikana bi baksinlar artik.Sicaktan mi ne iyice zivanadan ciktilar.
 
bir bana tercüme etsin,bu adam mhpllerıın hdp ye oy verdiğinmi söylüyor,bu adam sıcak baışna vurmuş,antropozu geçti,hayır mhp seçmen akp ye verdi dese doğruda,hdp ye verdi,yok yok,chp+paralel+mhp+hdp işbirliğini ifsa etmiş,
 
Bu acidan bakmamistim olaya.. Dogru soyluyorsun. MHPye oy vermeyip HDPye oy verenler MHPliler oluyor dedigin gibi.. Hani MHP ile HDP tamamen zitti? Hani dusuncesi bile oy kaybettirirdi? Ahanda bak, kendi agziyla soyluyor MHPliler vermis HDPye oylari diye..
 
Siyaset ulkemizde kufurden de besleniyor bunu desteklenecek birsey degil tmm.siz chp yi destekliyosunuz su anda dimi ?peki kilicadaroglunun secim mitinglerinde rte ye hakaret eden bir grubu konusmasini ara ara kesip gulumseyerek dinlemesine musade etmesini nasil aciklarsiniz keza altin klozet yalanlarini keza kendi secmenine tipis tipis yani e...k gibi gidip oy vereceksiniz tabirlerini...siyaset ulkemizde boyle napaicaz bitane boyle olmayan gosterin..mhp nin sozunde kimin oyu kime gitmis kismiyla ilgilenmiyorum o cumlenin icindeki tek bir kelime hakedenlere karsi soylenmeliydi sadece bu kadar.
 
Evet, siyaset hakaretten, kufurden besleniyor yeni Turkiye'de.. Ne yazik ki sizler de buna alistiniz, normal kabul ediyorsunuz. Bu daha kotu. Yillar once ANAP'in bir milletvekili ANAP dustugu siralarda halka: "biraktigimiz yerde otluyorsunuz!" demisti ve bu hakaret olay olmustu zamaninda.. Artik siyasetin o kadar rezilligi cikti ki ne soylersen soyle farketmiyor. Balik bastan kokuyor.. Bil bakalim kim sayesinde?
 
Herkes kendi konusmasindan mesuldur sarayli
Faturayi baskasina kesmek kolay ve adil olmayandir.Kilicdaroglu ve karsi partiler dogru duzgun kibar konussalardida madem halkda alismasaydi yalns konusuyo bu adam diye 3 donem iktidar yapmasaydi.Bu senin tezine cvp tabi ben yine oyle dusunmuyorum.
 
13 yil.. Hakaretlerle, asagilamakla gecen 13 yil.. Bu adami halktan biri gibi konustugu icin, argo konustugu icin sevmediniz mi en basinda? Herkesin kulagi alisti artik. Devlet adamligi bu duzeyde.. Turkiyede bu prim yapiyor, oy topluyor. CHP de, diger partiler de artik halkin sevdigi gibi konusuyorlar, herkese anlayacagi dilden, sevdigi gibi. Onceki mesajimda da yazmistim ya, herkes hakettigi sekilde yonetilir, kendine uygun yoneticiler tarafindan.

Benim gibi dusunmeni beklemiyorum. Yasadigim ulkenin baskani Obama, Amerikan halkinin her hangi bir bireyine veya secmen gurubuna bu tarz konusmalar yapmasi imkansiz otesi, o yuzden farkli dusunmemiz dogal. Edeplisini yasiyorken edepsizini alkislamam mumkun degil. Turkiyenin tarihindeki devlet adamligi duzeyini bilerek bugununu alkislamam da.. Eskiden her devlet adami Ataturk'u ornek almaya calisirdi, simdi Erdogan'i ornek alan devlet adamlari ve bunu alkislayan bir toplum var ne yazik ki..
 
Konu dışı olacak ama sen orada oy kullanıyor musun Saraylım?Amerikan başkanı seçimlerinde yani.Onların da seçimler yakın bildiğim kadarıyla,o yüzden adaylarla ve olabileceklerle ilgili düşüncelerini merak ettin
 
Amerikan siyaseti ile ilgileniyorum desem yalan olur. Kalbim ve aklim o kadar Turkiye ve su icinde bulundugu durum ile dolu ki donup de bakmadim bile..
 
Erdoganin ornek alinma kismina katiliyorum yada taklitmi desem kilicdaroglunun ilk zamanlarda harketleri sirf taklitti hakaret olarak soylemiyorum bana oyle geliyordu.
Obama konusunda onlar halkin onunde konusmaz direk kafalarina sikarlar enbasit tabiriyle..
Onlar ancak musluman oldurmeyi bilir keske tek kusurlari kufurlu konusmak olsaydi
 

şimdi ki Türkiye ne kadar küfürlü konuşursan o kadar mert ve delikanlısın kılınçdarogluyla atışmaları ise tam cennet mahallesi ağzı hatta daha beter...bu küfürler ediyor hepimiz duyuyoruz okuyoruz ama en ilginç olanı ise bir anda o küfürler nereye nasıl gidiyorsa örtülüp üstü küfrettiği şeye bu seferde övgüler yağdırıyor.yanı yine cennet mahhallesi kıvırmaları tam roman havası...komik yada saf yerine koymak...


Müslümanlarda rahat durmuyor.yani kendini mislüman gibi gösteren örgütler islamiyeti kullanıyor evet olan masumlara oluyor ama bunun altında yine ABD olsa da çok hemde çok cahil dinini bilmeyenlerin katılımıyla bu örgütler büyüyor büyüdükçe de Müslüman düşmanlığı artıyor.maalesef
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…