Kendi yillardir secilemeyen ve Halkin sectigi Cumhura cekip gitsin diyen utansin
yeeeeaaahhhhHayirrr
Hayirrr
Yine uslubunuz cok kotuTayyip gitsin isteniyorsa ülkeyi kan gölüne çevirdiği için isteniyor.
Sizse olayı sidik yarışına çevirmişsiniz.
Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
yeeeeaaahhhh
Ablam ben herseyi goruyrm asil isyanim gormeyene ama karsimdakini incitmiyrm.Karsi fikre tepki gostericem diye kisilige saldirmiyrm.Evla ya bu kadar görmezden gelmen hayret bişi yani..
Yine uslubunuz cok kotu
Ablam ben herseyi goruyrm asil isyanim gormeyene ama karsimdakini incitmiyrm.Karsi fikre tepki gostericem diye kisilige saldirmiyrm.
Buda benim.
Ben seçmedim vicdanım çok rahat seçenler düşünsün.
Yine uslubunuz cok kotu
Ablam ben herseyi goruyrm asil isyanim gormeyene ama karsimdakini incitmiyrm.Karsi fikre tepki gostericem diye kisilige saldirmiyrm.
Buda benim.
Şu günlerde beni mutlu eden rahatlamamı sağlayan tek şey ne akp ye ne hdp ye hiç oy vermemiş olmam.Onun utanması varmı ki gitsin hala çıkmış 400 vekil deyip duruyor Allah ıslah etsin hepinizi
aynen benimde vicdanım pürü pakBen seçmedim vicdanım çok rahat seçenler düşünsün.
Veremeyecek!aynen benimde vicdanım pürü pak
ne bunları seçtim nede terorist hdpyi
herşey göz önündeyken ısrarla bunları seçenler yarın nasıl hesap verecek
Arkadaşlar RTE bir parti başkanı değil. Hepinizin cumhurbaşkanı. Ve bunca şehit varken siyasilerinde halkında derdi RTE. size mantıklı geliyor mu benim aklım almıyor kusura bakmayın. Bu televizyonlar gazeteler neyi nasıl isterlerse öyle algılamamızı ve o olaya o taraftan bakmamızı istiyor. Ya çok taraflı gazete okumak lazım her yayından yada durun vicdanınla konuşmak lazım. Şuan taşlanacak kişi demirtaş. İki gün önce seçim olmasada olur dedi 2 gündür şehitler susmuyor. Yani seçim olmayacak demek istemedi mi sizcede. Birlik zamanı. Dağılma değil. Geçmişte yapılan hataları bizler yapmayalım. Türkiye olarak bir araya gelelim. Şahıslarımızı unutup biz olabilelim.
Benim c.başkanım değil...
Yahu bilmiyorum kaç yaşındasınız ama bunun mantığı olmadığını sizde biliyorsunuz. Sevmiyorum dersiniz tamamda. sizin cumhurbaşkanı olmaması gibi bir hakkınız mı var. Kabul etsenizde etmesenizde cumhurbaşkanınız. Dediğim gibi sıradan günlerde nefredinizi kamçılayın ama şu günlerde değil. Şimdi dışarıya birlik olmak zamanı.
51 yaşındayım..
Benim oyumla gelmedi o makama.
Peki ne deseydim söylermisiniz,bunlara çanak tutan kim acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?