Bahçeli: Cumhurbaşkanı ya sesini kesmeli ya da çekip gitmelidir

Tayyip gitsin isteniyorsa ülkeyi kan gölüne çevirdiği için isteniyor.

Sizse olayı sidik yarışına çevirmişsiniz.

Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
Yine uslubunuz cok kotu

Evla ya bu kadar görmezden gelmen hayret bişi yani..
Ablam ben herseyi goruyrm asil isyanim gormeyene ama karsimdakini incitmiyrm.Karsi fikre tepki gostericem diye kisilige saldirmiyrm.

Buda benim.

Yine uslubunuz cok kotu

Ablam ben herseyi goruyrm asil isyanim gormeyene ama karsimdakini incitmiyrm.Karsi fikre tepki gostericem diye kisilige saldirmiyrm.

Buda benim.

Bizim içimiz şehitlere kan ağlarken şurada yorumlara gülücüklü sarılmalı smileyler koyabilip şu durumda dahi aynı efendiniz gibi olayı sidik yarışına çeviren birinin Allah'tan ıslahını istiyorum siz beğenmeseniz de.

Arkadaşlar RTE bir parti başkanı değil. Hepinizin cumhurbaşkanı. Ve bunca şehit varken siyasilerinde halkında derdi RTE. size mantıklı geliyor mu benim aklım almıyor kusura bakmayın. Bu televizyonlar gazeteler neyi nasıl isterlerse öyle algılamamızı ve o olaya o taraftan bakmamızı istiyor. Ya çok taraflı gazete okumak lazım her yayından yada durun vicdanınla konuşmak lazım. Şuan taşlanacak kişi demirtaş. İki gün önce seçim olmasada olur dedi 2 gündür şehitler susmuyor. Yani seçim olmayacak demek istemedi mi sizcede. Birlik zamanı. Dağılma değil. Geçmişte yapılan hataları bizler yapmayalım. Türkiye olarak bir araya gelelim. Şahıslarımızı unutup biz olabilelim.

Benim c.başkanım değil...

Benim c.başkanım değil...

Yahu bilmiyorum kaç yaşındasınız ama bunun mantığı olmadığını sizde biliyorsunuz. Sevmiyorum dersiniz tamamda. sizin cumhurbaşkanı olmaması gibi bir hakkınız mı var. Kabul etsenizde etmesenizde cumhurbaşkanınız. Dediğim gibi sıradan günlerde nefredinizi kamçılayın ama şu günlerde değil. Şimdi dışarıya birlik olmak zamanı.

51 yaşındayım..
Benim oyumla gelmedi o makama.
Peki ne deseydim söylermisiniz,bunlara çanak tutan kim acaba..

Rte kendisi zamanında sadece %50 nin Başbakanı olduğunu açıklamış seçim zamanı cumhurbaşkanı kimliği ile akp propagandasi yapmış bir insandır.

Yani dolayisi ile benim cumhurbaşkanım değil olamazda.

Lütfen akp li saygı değer kişiler bir düşünün eskiden bu olaylarda herkes pkk ta lanet yagdirirken şimdi neden önce pkk ya sonra erdogan a geliyor bu sözler?

Gerçi hepsi dış mihraklarin oyunu değil mi?

51 yaşındayım..
Benim oyumla gelmedi o makama.
Peki ne deseydim söylermisiniz,bunlara çanak tutan kim acaba..

Biz şuan oturduğumuz yerden hiçbirşey yapamıyoruz malesef. Bence yapabileceğimiz tek şey. İçimize kin sokmamak. Sevin savunun demiyorum tabiki sevmeyin nefret edin hatta ama şuan çözülme zamanı değil. Birlik olma zamanı. Sizin mesajınızdan alıntı yapıyorum diye yanlış anlamayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…