Bahçeli: Cumhurbaşkanı ya sesini kesmeli ya da çekip gitmelidir

Yani ne olacağını tam olarak bilmiyorsunuz varsayım ve vaatlere göre hareket ediyorsunuz öyle mi?

Ben size söyleyeyim yapılan tüm çalışmalar söylediğinizin aksine anayasanın en temel maddelerini değiştirip başkanlığı yani federatif sistemi getirebilmek için.

Keza tayyip yakın zamanda siz isteseniz de istemeseniz de rejim değişmişir diyerek darbe yaptı zaten.

Var olan rejim cumhuriyet. Tüm şehirler merkezden yönetiliyor, hepsinde aynı hukuk kuralları geçerli. Irk, din ,dil ayırımı yok.

Getirilmek istenen başkanlık sistemi=federasyon demek. Federasyonda iç işlerinde merkeze bağlılık ortadan kalkar. Şehir diye bir kavram kalmaz onun yerine eyaletler olur. Her eyaletin kendine has hukuk kuralları olur yani Ankarada hırsızlığın cezası 3 yılken Adanada 5 yıl olur atıyorum. Her şehir kendi içinde bir devlet olur isteyen istediği dili konuşur istediği türden okul açar. kürdistan rahaaat rahaat resmiyet kazanır.

Yani görmesi zor olmasa gerek, başkanlık sistemi gelirse hepten bölünür parça pinçik olur gideriz. O kürdistan denen yerde israilin tevratta geçen vaadedilmiş kutsal topraklardır.

Buyurun bakın bakalım Türkiye'nin hangi bölgesine denk geliyor? A aa kürdistan?

Hedef 2023 dedikleri zırva da büyük israil planıdır.

O çok güvendiğiniz lideriniz israilin maşası anlayın artık şunu.

Düzeltme: kürdistan değil kürdistan olarak bölünmek istenen bölgemiz diyecektim.

Secim oncesi suresince bile akp ile mitinglere giden,baskanlik sistemi bu ulkwye gelecektir diye,cok degil kisa bir sure once ulkenin yonetim sekli fiilen degismistir diyen bir cumhurbaskaninin anayasayi degistirecek sayiya ulasilmasi !! Lafindan niyetinin aslinin baskanlik olmadigini sezmissiniz demek.Hmm.Guzel bir niyet okuyuculugu olmus.Kendisi bile soylemedi aciklamasinin devaminda siz hissetmissiniz onu soyledigini.Valla tebrikler.Baska ne denir tebrik disinda.

Guvenlik ordu duzenlemeleri demissiniz kritik noktalardaki tum askerleri,komutan ve rutbelileri yerlerinden eden guc neydi acaba ?Pensilvanya degil mi? Kisisel husumet ugruna ordunun,askerin haline bak..Yazik cidden.

Edit:Bir de vaktiniz varsa temmuz ayinda mecliste toplanildiginda chp'nin sundugu teror meclis arastirmasini neden akp ve diger 2 parti red karari verdi.Bir de bunun tahminini yaparsaniz ??

Son düzenleme:
bnm cumhurbaskanim degil hanimefendi..ben kendi hur irademle secmedim..siz sectiniz..sizin cumhurbaskaniniz...sarayinda sefasini suruyo..bu kadar can gitmis analar aglams cocuklar yetim kalmis umrunda degil..yine szin basbakaniniz sehit hberleri geldigi sirada son derece sorumsuzca mac izliyodu..akp ye de hdp ye de oy vermedm asla vermem.icim rahat..ama sdece hdp taslanirken buna canak tutanlara oy verenlerin ici rahatmi onu bilemiyrm..

bahceli!! dustun gozumde toz zerresi kadar degerin yok! sende ayni b*kun rengisin!

ana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-08-09-05-29.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 189
Ya Allahaşkına sen ne yaptında, belki öyleydi böyleydi demeden koalisyona kapağı atsaysınız bunlar olmazdı, herkes baştakinin ekmeğine yağ sürdü arkadaş

bari bugün de birlik olun düşmanı sevindirmeyin birbirinize düşerek..

Adamın biri çıkmış diyor mhp oyları arttırmak için şehitler yükseliyor, öbürü abuk subuk konuşuyor, diğeri zaten Allahsız.

Bi insanları kendi haline bırakın oy mu istiyorsunuz mal mı istiyorsunuz para mı istiyorsunuz alın tüm mal varlıklarımızı alın paramızı alın ya alın

ülkemi insanlarımı bırakın 3 günlük dünya da biraz rahat yaşayalım.

Ne mutlu aynı benim gibi hdpyi geç ona zaten oy vermem 2 dünya bir araya gelse. akpye zaten vermem vermedim vermicem

akp burnunu sürtsün diye hdp ye oy vermek .. birini öldürüp sonra pişman olmakla eş değer.

başımızdakiler çok mu allahlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…