Bahçeli: Cumhurbaşkanı ya sesini kesmeli ya da çekip gitmelidir

valla bu konuya bence Allahı karıştırmayın derim, anlım secdeli diyenleride gördük, görünenene değil kalbe bakmak lazım kalbi görecek gücümüz olmadığına göre...

valla bu konuya bence Allahı karıştırmayın derim, anlım secdeli diyenleride gördük, görünenene değil kalbe bakmak lazım kalbi görecek gücümüz olmadığına göre...

o canilerin içinde az buçuk Allah varsa ben de müslüman değilim. Kalbi görecek gücümüz yok sa da idrak edecek beynimiz var.

Hala daha tayyibi savunan inaanlarin yasadigi bi ulkede yasiyoruz kusura bakmayin tayyipciler ama sizin gbi insanlarin bu ulkede yasamasindan nefret ediyorum bu ulkeyi kirleten kor cahiller az kaldi tayyip devri bitiyor bitince hepinizi gorcem ataturk dusmani olan bi adami basiniza tac etmissiniz bu ulkede yasamaya hakkinoz yok bilin

Kimi sevdiğiniz sevmediğiniz, kime içten içe küfrettiğiniz beni hiç ilgilendirmiyor, kendi kendinize veya arkadaş çevrenizde istediğinizi deyin ama sitede Cumhurbaşkanınından parti liderlerine kadar kimseye hakaret edemez, saygısızlık yapamaz, beddua edemezsiniz.

yahu bir kere de kimse kimseyi bir yerden kovmasın da şaşırayım.. biri diğerini istemiyor ben de hiç birinizi istemiyorum ne yapacağız şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…