Biz şuan oturduğumuz yerden hiçbirşey yapamıyoruz malesef. Bence yapabileceğimiz tek şey. İçimize kin sokmamak. Sevin savunun demiyorum tabiki sevmeyin nefret edin hatta ama şuan çözülme zamanı değil. Birlik olma zamanı. Sizin mesajınızdan alıntı yapıyorum diye yanlış anlamayın lütfen.
Size sormak istiyorum onca şehit varken bir cumhurbaşkanının 400 vekil verilse idi bunlar olmazdı açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?Biz şuan oturduğumuz yerden hiçbirşey yapamıyoruz malesef. Bence yapabileceğimiz tek şey. İçimize kin sokmamak. Sevin savunun demiyorum tabiki sevmeyin nefret edin hatta ama şuan çözülme zamanı değil. Birlik olma zamanı. Sizin mesajınızdan alıntı yapıyorum diye yanlış anlamayın lütfen.
Size sormak istiyorum onca şehit varken bir cumhurbaşkanının 400 vekil verilse idi bunlar olmazdı açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ya da bir şehit babasına karaktersiz diyen bir lidere saygı mi duymalıyiz nasıl öfkemizi kontrol edebiliriz bize anlatın lütfen.
Evet maalesef hatta tv yi kapattım.Önce size bir soru sorup öyle cevaplamak istiyorum. Lütfen doğruyu söyleyin. ATv yada a haber CANLI YAYINında izlediniz mi o programı.?
Önce size bir soru sorup öyle cevaplamak istiyorum. Lütfen doğruyu söyleyin. ATv yada a haber CANLI YAYINında izlediniz mi o programı.?
ben izlemedim,kocam izledi.sonraki açıklamayı izlerken lafı değiştirdi,dedi.Önce size bir soru sorup öyle cevaplamak istiyorum. Lütfen doğruyu söyleyin. ATv yada a haber CANLI YAYINında izlediniz mi o programı.?
%52 nin seçtiği bir Cumhurbaşkanı'nı değil eleştirmek, ona öfke duymak biz naçizane Kullarının harcı hiç değil.Size sormak istiyorum onca şehit varken bir cumhurbaşkanının 400 vekil verilse idi bunlar olmazdı açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ya da bir şehit babasına karaktersiz diyen bir lidere saygı mi duymalıyiz nasıl öfkemizi kontrol edebiliriz bize anlatın lütfen.
Evet maalesef hatta tv yi kapattım.
.Yalnız erdogani savunacaksaniz lütfen alıntı yapmayın daha.
Oldu.Hanımfendi cidden kininiz çok tuhaf boyutlarda. Yorum yapma gereği hissetmiyorum şu lafınızdan sonra. Sevmeyin nefret edin zaten kimse size sevin demiyor diyemezde banane yahu sevmişsiniz sevmemişsiniz. Benim fikrim bana sizinki size. Baştan beri yazdığım tekşey var Birlik olma zamanı.
birlik olmayı engelleyeni ,halkı ötekileştireni savunanın, birlik olalım çağrısı.Hanımfendi cidden kininiz çok tuhaf boyutlarda. Yorum yapma gereği hissetmiyorum şu lafınızdan sonra. Sevmeyin nefret edin zaten kimse size sevin demiyor diyemezde banane yahu sevmişsiniz sevmemişsiniz. Benim fikrim bana sizinki size. Baştan beri yazdığım tekşey var Birlik olma zamanı.
ben izlemedim,kocam izledi.sonraki açıklamayı izlerken lafı değiştirdi,dedi.
birlik olmayı engelleyeni halkı ötekileştireni savunana, birli olalım çağrısı.
ağır ironi içeriyor
anlayamadım ne demek istediğinizi. yani lafı değiştirme kısmını anlayamadım. Programı bende izledim ne demek istediğini anladım adamın. Bilmiyorum sanırım artık tahammülle alakalı birşey. Anlamak istediğimiz insanları anlayıp istemediklerimizi anlamıyoruz hepimiz. Zaten programa katılırkende bunları göze almıştır diye düşünüyorum. A dese suçlayan bir kesim var bence.
Madem anladınız rica etsem bize de anlatırmısınız?
Cumhurunbaşkanı 400 mv olsaydı bunlar yaşanmazdı ve şehit babalarına karaktersiz derken ne demek istiyordu?
Bir de sizce zamanında hdp mecliste falan değilken neden terörist başına sayın şehitlerimize kelle demiş olabilir?
Baya öngörülü biri sanırım tepemize çıkacaklarını ta o zamanlardan bilip saygılı davranmış.
Siz nasıl bakıyorsunuz bu olaylara?
400 mv hariç diğerlerini kesinlikle savunmuyorum. Her ikiside çok yanlış sözler. Her ne amaçla söylendiysede kabul edilmeyecek sözler. Şehit babalarının acılarına saygı duymak ve sessiz kalmak zorunda herkes. Davutoğlu'nu aynı yerden sıkıştırdıklarında onların acısı var her şeyi söyleyebilir dedi aynı yaklaşım lazım. Kimsenin yanlışı asla savunmam. Ki mesajımdada bu konularla alakalı birşey yazmadım savunmam mümkün değil. Her neyse 400 mv ne gelince daha öncede söyledi anayasa değişikliği için 400 mv lazım biliyorsunuzdur. Programda dediğide anayasa değişikliğiydi. Ki sohbet tamamen anayasa değişikliği üzerinden gidiyordu. Zaten bu haberi böyle çekenlerde biliyorsunuzdur sonrasında haberi geri çekti. Ama halkta algı oluşturmayı başardılar.
Anayasa değişikliği olunca ne olacak sizce? Ülkede ne değişecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?