- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bahçeli nin 4şartına siz neden hayır dediniz öznur hanım
İşte ihaleyi bahçeliye yıkmaya çalışıyorlar ve milletimiz de inanacak medcezircim malesefAsıl soru bu aslında değil mi?
Bahçeli kuyu kazmaz ki. MHP'yi sevin ya da sevmeyin, Bahçeli kadar efendi bir siyasetçi var mı cidden soruyorum. Bel altından vurmayan, yüzünde hala masumluk olan bir siyasetçi gösterin bana.
AKP karşıtları Erdoğan vs. kişilerinin böyle suratları nefretle, hırsla şekilden şekle girmiş fotolarını bulur kullanır; keza Kılıçdaroğlu karşıtları da onu küçük düşürecek hallerini vs. Ama ben 1 tane bile Bahçeli'nin öyle bir anına rastlamadım.
Ülkede iç savaş çıkmıyorsa Bahçeli sayesindedir. "İnin" demesini bekleyen insanlar var ve bu adam onları dizginliyor. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
Kendisine "Bahçeli aile olmak ne demektir bilmez" dendiğinde bile efendiliğini bozmamış bir insan. Bel altından vurulmuş yine de terbiyesinden gıdım ödün vermemiş insan. Allah aşkına adam fi tarihinden kalma araba kullanıyor, kendi arabası. Bu kadar gözünüz, kalbiniz kara olmasın.
Biz anlamazlar diye anlatmıyorduk ama sen anlatmışsın neymiş efendim evlenmemeişte evet diyecem diyede ama bir sorun neyini beğenmiyorlar adamın bilmem araba değiştirir gibi sevgilimi değiştirseymiş hem sevdiğide durumuş Allahım ahirette buluştursun inşallah...
E hani evlenmek kader kısmet işiydi? Burada bdv bölümünde akıl veriyorlar herkese. Neden aynı şey tutmadıkları parti lideri için geçerli değil? Sınırlı Müslümanlık mı bu? Sevmediğim biri evlenememişse kaderden kısmetten değildir, defoludur o düşüncesi mi? Yazık.Biz anlamazlar diye anlatmıyorduk ama sen anlatmışsın neymiş efendim evlenmemeişte evet diyecem diyede ama bir sorun neyini beğenmiyorlar adamın bilmem araba değiştirir gibi sevgilimi değiştirseymiş hem sevdiğide durumuş Allahım ahirette buluştursun inşallah...
Ölenlere fıtratında var demeyi biliyorlar demi amaE hani evlenmek kader kısmet işiydi? Burada bdv bölümünde akıl veriyorlar herkese. Neden aynı şey tutmadıkları parti lideri için geçerli değil? Sınırlı Müslümanlık mı bu? Sevmediğim biri evlenememişse kaderden kısmetten değildir, defoludur o düşüncesi mi? Yazık.
Ya ben de ona akıl sır erdiremiyorum ki neylerse güzel eyler modunda insanlar hepE hani evlenmek kader kısmet işiydi? Burada bdv bölümünde akıl veriyorlar herkese. Neden aynı şey tutmadıkları parti lideri için geçerli değil? Sınırlı Müslümanlık mı bu? Sevmediğim biri evlenememişse kaderden kısmetten değildir, defoludur o düşüncesi mi? Yazık.
Ölenlere fıtratında var demeyi biliyorlar demi ama
Aman boşver gece gece ne arıyorum ben burada yahu
Kardelen kız sen yaşıyormsun epeydir yoktun ortalıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?