Bahçeli kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü

kib i kullanmamayı tercih ediyorum.herkesin kendi düşüncesidir diyorum taaa ki aşırı terbiyesizleşmeye kadar.açıkçası bugün konularda 1-2 kişiyi kiblemek istedim ama bana gerek kalmamış,

kib i kullanmamayı tercih ediyorum.herkesin kendi düşüncesidir diyorum taaa ki aşırı terbiyesizleşmeye kadar.açıkçası bugün konularda 1-2 kişiyi kiblemek istedim ama bana gerek kalmamış,
Kib butonu kullanılsın, site kurallarına uymayan biri olduğunda gerekenin yapılması için kib yapılmalı.
Kimse kimseyi bildirmesin demiyoruz.

Burda mevzu, her 2 taraftanda ben şunları banlatayım diye gerekli gereksiz yapılan kibler.

Atıyorum misal sen bir topikte : "Ama bunlarda fazla oluyor yetti artık" dedin farzedelim, bu yorumda birşey yok değil mi? Bir eleştiri, anlık bir kızgınlıkla yazılmış yorum, işte bu yorumu hakaret etti diye bildiriyorlar veya sen siyasi topiklerde görsel paylaşımlar yapıyorsun ya, paylaştıklarında gayet usturuplu, düşün öyle bir paylaşımın laf Çakma denerek kiblendiğini.
Banlanmayınca da neden banlanmıyor denip defalarca bildirim yapılıyor, kib sayısına göre banlamıyoruz ki biz.

Neyse, konuyu amacından çok saptırdım. Öyle işte deyip konuya Dönelim.

Ya şehit var şehit hala bahçeliymiş kuyuymuş uğraştıkları işe bak. Bahçeli kuyu kazacak adam mı allasen. Az kuyu kazsaydı bişey olurdu. Ne terbiyesizsiniz. Bırakın partileri artık.

güzel tespitlerr..

Mhp'ye ve Bahçeli'ye seçimden sonraki uzlaşmaz tavrı yüzünden çok ayar oldum, Akp'nin ekmeğine yağ sürdüğünü düşündüm, burada da fikirlerimi, eleştirilerimi yazdım. Ama Mhp'yi Akp'ye 1000 kere tercih ederim en azından yanlış bulsam da tutarlılar.

Devlet Bahçeli'nin de neyini gördük ayrıca şimdiye kadar, iyi bir lider değildir belki ama dürüst biri ne yolsuzluğu ortaya çıktı ne hırsızlığı. Tavrını yanlış bulsam da insaf yani, Akp kendi suçunu atacak yer arıyor her zamanki gibi.

En beğendiğim yorum çok güzel yapmissiniz bnm hislerimi

Şu olayı gıdıklamayın artık hanımlar, üye sordu, biz cevapladık mevzu bitti, kible kiblemem polemiğine girmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…