- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Hangi konudaki oylama için hayırı birlikte kullandılar
Saolsun beni yıkamayacagını anlayınca bel altı vurmaya kalkan bazı arkadaşlardan dolayı cezalıydımKardelen kız sen yaşıyormsun epeydir yoktun ortalıkda
Ha bugün seçim olsa oyum kime topiğini gördün mü orayada bekleriz seni...
Canım soruma cevap alamadımHangi konudaki oylama için hayırı birlikte kullandılar
Gündemi takip etmiyor musun?Hangi konudaki oylama için hayırı birlikte kullandılar
Bakanların yemin törenini izle öğrenirsinCanım soruma cevap alamadım
Yapma ya o kötü olmuş işte neyse geçmiş olsun Allah düşürmesin bi dahaSaolsun beni yıkamayacagını anlayınca bel altı vurmaya kalkan bazı arkadaşlardan dolayı cezalıydım
Yarım sayfa yazdıgım yorumun arasından ufacık bir kısmı cımbızlayıp yönetime şikayet ettiler
Benim tarafım belli canım sen hala bilmiyor musun? Benim bin tane oyum olsa binide Resise Uzun ADAMA Feda Olsun
canım hadi bakayım hangi konuda ortaklaşa hayır demişler bilmiyorum aydınlat beniGündemi takip etmiyor musun?
Arada forumdan çıkıp tv haberlerden gündem takip etmeni tavsiye ederim sana
Kardelen daha mantıklı delillerle gel bana lütfenBakanların yemin törenini izle öğrenirsin
İşte siz bunu anlayamadınız anlayamazsınız da. Bizim sevdamız ''VATAN SEVDASIDIR'' ve benim Vatanıma sahip çıkan bu ülkenin çıkarları için gecesini gündüzüne katıp çalışan insanların ''VATAN AŞKINA '' Sevdalıyız biz. Yoksa biz Erdoğanın kara kaşına kara gözüne boyuna bosuna sevdalanmadık ama siz bizdeki bu sevdayı anlayamadınız anlayamazsınız daYapma ya o kötü olmuş işte neyse geçmiş olsun Allah düşürmesin bi daha
Diğer konu hakkındada Allahım akıl fikir versin diyorum ben bu adama aşık insan gördüm ama böylesinin görmedim
Mesala??!!!Kardelen daha mantıklı delillerle gel bana lütfen
Vatan aşkı vatan sevdası hım...İşte siz bunu anlayamadınız anlayamazsınız da. Bizim sevdamız ''VATAN SEVDASIDIR'' ve benim Vatanıma sahip çıkan bu ülkenin çıkarları için gecesini gündüzüne katıp çalışan insanların ''VATAN AŞKINA '' Sevdalıyız biz. Yoksa biz Erdoğanın kara kaşına kara gözüne boyuna bosuna sevdalanmadık ama siz bizdeki bu sevdayı anlayamadınız anlayamazsınız da
Bu ülkede bu şehid haberleri bugün gelmeye başlamadı. Bu ülke neredeyse 38 yıldır şehid kanları akıyor. O zamanlar mhp ne yapıyordu acaba?! Sokakta sagcılık solculuk diyerek milletin gencecik fidanlarını öldürerek milliyetcilik mi yapıyordu? Yada apoyu teslim aldığında idam edilmesin diye imza atarak öldürmeyip beslemeyi kabul ederek mi milliyetci oluyordu acaba?!Vatan aşkı vatan sevdası hım...
Ben nedense bu ülkede günlerce şehit verilirken vatan evlatları şehit olurken ne erdoğanın ne arıncın göz yaşı döktüklerinin görmedim meğri meğriye anıranlara ağladıkları kadar elin arabına Suriyelisine ağladıkları kadar bumu bana anlatmak istediğiniz vatan aşkı vatan hizmeti şehidin babası konuştu diye gözaltına alındğı ve hapse atıldığı bir ülke bana hangi vatandan ve vatan sevdalısı aşkından bahsediyorsunuz acaba
Erdoğanın boyuna posuna değil ama ağzınızdan uzun adam lafı hiç eksik olmuyor yane....
Siz biz ?Bu ülkede bu şehid haberleri bugün gelmeye başlamadı. Bu ülke neredeyse 38 yıldır şehid kanları akıyor. O zamanlar mhp ne yapıyordu acaba?! Sokakta sagcılık solculuk diyerek milletin gencecik fidanlarını öldürerek milliyetcilik mi yapıyordu? Yada apoyu teslim aldığında idam edilmesin diye imza atarak öldürmeyip beslemeyi kabul ederek mi milliyetci oluyordu acaba?!
Elin Arabı dediğin kişi senin ''DİN KARDEŞİN'' işte sizin anlayamadıgınız nokta da budur!..
Bizler Resulullahın veda hüdbesinde söylediğine inandık iman ettik ve tüm Müslümanları ''KARDEŞ BİLDİK'' Sizler gibi türkcülüğü üstün bir ırkmış gibi görüp diğer ırkları hor görmedik!..
Bizzat mhp olan osmaniyeli bir şehit yakının agzından '' Kardeşim şehit oldu ve biz bahçeliden bir telefon bekledik ama bizi tek arayan Erdoğan ve Davutoğlu oldu bundan sonraki seçimlerde mhp oy verme konusun da bir daha düşünüp öyle karar vereceğim'' Demiş..
Yani Erdoğan birileri gibi gösteriş yaparak gözlerine soka soka yapmıyor..
Yaa.. HDPli bakanlara bakan olma teklifini Davutoglu mu yoksa Bahceli mi goturdu?
İŞTE FARK ORTADA GÖRMEK İSTEYENE!!!..
Siyasetten bir şey anlamadığınız bu yorumununuzla belli etmiş oldunuz.Yaa.. HDPli bakanlara bakan olma teklifini Davutoglu mu yoksa Bahceli mi goturdu?
Ben Kilicdarogluna gorev vermek yerine ille de secim hukumeti kurma isteginin Tayyipten, partilerin icinden bakan secme isinin de Davutoglu tarafindan yapildigini saniyordum, yanlis mi?
Komedi gibisiniz.. Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz valla.. Ha gayret, belki birilerini kandirirsiniz..
Bu ülkede bu şehid haberleri bugün gelmeye başlamadı. Bu ülke neredeyse 38 yıldır şehid kanları akıyor. O zamanlar mhp ne yapıyordu acaba?! Sokakta sagcılık solculuk diyerek milletin gencecik fidanlarını öldürerek milliyetcilik mi yapıyordu? Yada apoyu teslim aldığında idam edilmesin diye imza atarak öldürmeyip beslemeyi kabul ederek mi milliyetci oluyordu acaba?!
Elin Arabı dediğin kişi senin ''DİN KARDEŞİN'' işte sizin anlayamadıgınız nokta da budur!..
Bizler Resulullahın veda hüdbesinde söylediğine inandık iman ettik ve tüm Müslümanları ''KARDEŞ BİLDİK'' Sizler gibi türkcülüğü üstün bir ırkmış gibi görüp diğer ırkları hor görmedik!..
Bizzat mhp olan osmaniyeli bir şehit yakının agzından '' Kardeşim şehit oldu ve biz bahçeliden bir telefon bekledik ama bizi tek arayan Erdoğan ve Davutoğlu oldu bundan sonraki seçimlerde mhp oy verme konusun da bir daha düşünüp öyle karar vereceğim'' Demiş..
Yani Erdoğan birileri gibi gösteriş yaparak gözlerine soka soka yapmıyor..
Siyasetten bir şey anlamadığınız bu yorumununuzla belli etmiş oldunuz.
bahçeli hükumete destek vermediği için maalesef seçim hükumeti kurulmak zorunda kaldı ve seçim hükumetinin nasıl kuruldugunu bakıyorum ki bilmiyorsunuz o yüzden araştırın derim. Seçim hükumetinde mecliste olan tüm partilerden vekillerin olduğu bir bakanlık kurulmak zorundadır.
Eğer bahçeli destek vermiş olsaydı hdpkk bakanlıkta adamı olmayacaktı yani.
Ne kadar yüzsüz insanlar var bunu anlayamıyorum. Hem destek vermeyeceksin hemde mecburi yapılmış bir durumu sanki Ak parti isteyerek yapmış gibi iftira atacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?