Bahçeli kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü

Aksarayı ve Cumhurbaşkanını tanımayan bir adama hükumeti kurması için devlet teslim edilemez!...
Dogru.. Onun yerine HDPye bakanlik verilir, daha iyi.. Ulke kaosa sokulur daha iyi.. Hergun onlarca insan sehit olur, daha iyi.. Sizin bu reis kac sehit eder?

İşte size devlet bahçelinin apoyu ipten kurtardığının kanıtıdır.

İşte mhp kendi içinden birisi olan ali güngörü bu konuşmasından dolayı partiden ihraç etmiştir.
Şimdi çıkıpta bana mhp milliyetci bir parti oldugunu söyleyemez söylese de asla inanmam..

Koydugun videodaki 2:15 inci dakikadaki soruya dikkat et: "Sayin Bahceli, bu durumda oyunuzu degistirecek misiniz?"
Biraz akli olan bu sorudaki anlami cozer. Gene soyluyorum, MHP asilmasi yonunde kulis yapan, oy kullanan tek parti idi. 7.5 saatlik gorusme onu ikna gorusmesidir, anladin?

Terörüstle sonuna kadar mücadele mi dedi birisi?!
hı hı terörüst başını ipten kurtararak en güzel mücadeleyi yaptınız
17 aralık 25 aralık yolsuzluğun üstüne gitmek için Ak partiye ihtiyacınız yok!... Yüzde 60 oy çokluğu sizlerin elinde oy çokluğuyla yüce divana göndermek için neyi bekliyorsunuz?!.
Onlarda biliyor ki, bunun altında herhangi bir pislik çıkmayacak ve seçim meydanlarında oy toplamak için ellerinde malzeme kalmayacak.
Erdoğan cumhurun REİSİ ve onu Cumhurdan yani halkından kimse ayıramaz!...
Erdoğan seçilmeden öncede açık açık dedi, Ben diğerleri gibi olmıyacağım halkımla iç içe olacağım dedi

Şimdi ben hdpkk oldugu hiç bir çalışmada yokum diyerek her şeye hayır diyen bahçeli o gün neden bu kararlılığını göstermedi acaba?!....
İşine geldiği gibi davranıyor desenize siz şuna
ay aman aman 7 saat ikna görüşmesi yapmış mışta mış. Yahu Allahtan korkun bu adam haftalarca hatta 45 gündür bu millete kan ağlattı her şeye hayır hayır diyerek
O gün neden masaya yumrugunu vurmadı ASLA ve ASLA Ben bu kararın arkasında yokum ve imza atmam demedi!...
ecevitin kuklası gibi o ne derse onu yapıyordu. Seçimlerde başörtülü bir vekili aday gösterip daha sonra seçildikten sonrada meclise başını açtırarak girdirerek nasıl milletin duygularıyla oynayıp oy topladıgını gösterdi..

Ayrica kardelen2780 hanim.. Aponun cezasi o gorusme sonucunda AIHM karari aciklanana kadar ertelendi. Idam cezasi o tarihte "teror suclulari haric olmak uzere" kaldirildi. Apo'nun idamini imkansiz hale getiren yasa, yani teror suclularini da idam cezasindan muaf tutan yasa TBMM’de sadece MHP’nin ret oyuna karşılık AKPnin ezici cogunlukla verdigi evet oylari sayesinde3 Ağustos 2002’de kabul edildi. Kanun numarası 4771. Yani Tayyip ve AKP Apo'yu sonsuza kadar idamdan kurtardilar.

Peki meclis konuşmasında pkk destek verdiğini açıklayan kendi vekilinin ihraç edilmesinide mi ecevit istedi?!
Ali güngörü neden partiden ihraç etti bahçeli?!

Ben her daim doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim ve bunu yapmaktan beni ne sen nede senin gibi baskıcı zihniyet engel olamaz!!!...
Bu ülkede evet çok doğru ifade özgürlüğü yok ama bu özgürlüğü kısıtlayan devlet değil sizin gibi diktatörlerdir...
O kadar rahatsız olduysan kıb yaparsın

Tamam mı bitti mi aranızdaki diyalog, artık konuya yorum yapacaksanız yapın, yok biz birbirimizle aşk yaşayacağız diyorsanız mapus orda.

Bahçeli hangi kuyuya düştü ki şimdi?

Türkeş kendi babasının partisinden atıldı?!!?? Arkadaş bu ne onursuzluk, yıllarca taşladığın ideolojiye makam aşkına git katıl?!? Türkeş'in neresi siyasetçi,rüzgar nerden eserse yelkeni oraya açıyor. O adam gitse ne , kalsa ne MHP "adam" kaybetmedi.

Babasının mezarını MHPliler dezenfekte ettiler bence iyi de yaptılar.

Saraylim , tüm yazdiklarina katiliyorum, fakat bir konuda aciklik getirmek istiyorum :
Akp hic bir zaman kürt sorununu ciddiye alip bir cözüm bulma cabasinda olmadi, sadece Amerika sen bunu yapacaksin baris süreci olsun dedigi icin, yani Emir büyük yerden gelince, bir dönem sustular ve cözüm süreci varmis gibi bir hava yaratildi. Ama cözüm aranmadi, baris olusmadi.
Yani secimleri iyi gittigi sürece bu sorun öylesine yan tarafda bekledi, ne zamanki hdp yüzünden tek basina baskan olamadi iste o zaman kürtler pkk oldu, Pkk da terörist. Buna karsilikda pkk`a azdi.
Gercekten samimi olsalardi, her konuda oldugu gibi, cogu seyler iyi gidebilirdi Türkiye`de.
Biz hala arka kapilarda ne konusuldu, ne yapildi haberimiz yok. Yani biz halk olarak hic bir sey bilmiyoruz hic bir konuda, cünkü bize aciklama geregi bile duymuyorlar.
Ayakkabi kutularida Fethullah tarafindan desifre edildigi icin ögrendik. Telefon konusmalarda öyle.
Tekrar konuya dönecek olursak, bence Türkesin gitmesi mhp icin büyük bir kayip degil, partisini iki gün icinde satan bir adam.
Hadi gttin bari arkadaslarin hakkinda kötü konusma. Bu insanin gercek yüzünü gösterir yeterince.

Doğru bildigini soyle de tarihi gercekler var. Onlar senin bildigin doğrularla pek ortusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…