- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Dogru.. Onun yerine HDPye bakanlik verilir, daha iyi.. Ulke kaosa sokulur daha iyi.. Hergun onlarca insan sehit olur, daha iyi.. Sizin bu reis kac sehit eder?Aksarayı ve Cumhurbaşkanını tanımayan bir adama hükumeti kurması için devlet teslim edilemez!...
İşte size devlet bahçelinin apoyu ipten kurtardığının kanıtıdır.
İşte mhp kendi içinden birisi olan ali güngörü bu konuşmasından dolayı partiden ihraç etmiştir.
Şimdi çıkıpta bana mhp milliyetci bir parti oldugunu söyleyemez söylese de asla inanmam..
Şimdi ben hdpkk oldugu hiç bir çalışmada yokum diyerek her şeye hayır diyen bahçeli o gün neden bu kararlılığını göstermedi acaba?!....Koydugun videodaki 2:15 inci dakikadaki soruya dikkat et: "Sayin Bahceli, bu durumda oyunuzu degistirecek misiniz?"
Biraz akli olan bu sorudaki anlami cozer. Gene soyluyorum, MHP asilmasi yonunde kulis yapan, oy kullanan tek parti idi. 7.5 saatlik gorusme onu ikna gorusmesidir, anladin?
Banla bu kizi bence de yane..Son golü kim attı
Maç daha devam eder mi, bitiş düdüğünü çalayım mı
Sonrada bu ülkede ifade özgürlüğü yok basın susturuluyor ve Erdoğan dikdatör dersiniz ama en büyük Diktatör sizlersinizBanla bu kizi bence de yane..Cok iftira atiyor.. Tarihi saptiriyor.. Yani ben olsaydim yanlis bilgi vermekten banlardim.
Son golü kim attı
Maç daha devam eder mi, bitiş düdüğünü çalayım mı
Tamam mı bitti mi aranızdaki diyalog, artık konuya yorum yapacaksanız yapın, yok biz birbirimizle aşk yaşayacağız diyorsanız mapus orda.
Doğru bildigini soyle de tarihi gercekler var. Onlar senin bildigin doğrularla pek ortusmuyorBen her daim doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim ve bunu yapmaktan beni ne sen nede senin gibi baskıcı zihniyet engel olamaz!!!...
Bu ülkede evet çok doğru ifade özgürlüğü yok ama bu özgürlüğü kısıtlayan devlet değil sizin gibi diktatörlerdir...
O kadar rahatsız olduysan kıb yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?