- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bahçeli hangi kuyuya düştü ki şimdi?
Türkeş kendi babasının partisinden atıldı?!!?? Arkadaş bu ne onursuzluk, yıllarca taşladığın ideolojiye makam aşkına git katıl?!? Türkeş'in neresi siyasetçi,rüzgar nerden eserse yelkeni oraya açıyor. O adam gitse ne , kalsa ne MHP "adam" kaybetmedi.
Babasının mezarını MHPliler dezenfekte ettiler bence iyi de yaptılar.
Şu trolleri temizleyin lütfen Düdük mü çalarsınız, banlarmısınız, bilmiyorum ama 8-10 troll para alacak diye sitenin kalitesi düşüyor farkındamısınız?
şunu biraz açar mısınız ?
Kazen Bey
Bir grup sitenizde örgütlenmiş trol olarak yalan yanlış haberler yazarak hem kendi görüşünde olmayan üyeleri tahrik ediyor, hemde psikolojik savaş yapıyorlar. Ama editörler defalarca kib lememe rağmen işlem uyarı yapmıyor. Sadece tahrik olan arkadaşlar banlanıyor.
Bazı partilerin trollerinden de haberiniz vardır. Belli paralarla internette psikolojik savaş yapma amaçlı görevlendirilen.
Bu seviyesiz yazılar, mesnetsiz yapılan yorumlar, yalanlar iftiralar sitenizin kalitesini düşürdüğünün farkındasınızdır.
Ek olarak burada yazdığım mesajda size cevap değil gizli bir oluşumadır cevabım. Yani ben ne alaka derseniz anlarım bu sebeple zaten sizi de tenzih ederim... ben sadece bir mesaj verdim mesajı alması gerekenler aldı. Siz aracı oldunuz bu sebeple lütfen üzerinize alınmayın.
Ek olarak burada yazdığım mesajda size cevap değil gizli bir oluşumadır cevabım. Yani ben ne alaka derseniz anlarım bu sebeple zaten sizi de tenzih ederim... ben sadece bir mesaj verdim mesajı alması gerekenler aldı. Siz aracı oldunuz bu sebeple lütfen üzerinize alınmayın.
Gizli bir oluşum mu ? Ne trajedik çocukça bir durum,aynı görüşten üç beş kişinin gizliden toplanıp topikte üstünlük sağlama çabaları...Acınası...Onlar adına üzüldüm,demekki hayatları boyunca tek başlarına bir varlık gösterememişler...
daha da ilginci her yazdığımı üzerine alınan bir kitle var...
Gizli oluşumun amaci ne ve kimler? Madem boyle bir sey var biz de bilelimEk olarak burada yazdığım mesajda size değil gizli bir oluşumadır cevabım. Yani ben ne alaka derseniz anlarım bu sebeple zaten sizi de tenzih ederim... ben sadece bir mesaj verdim mesajı alması gerekenler aldı. Siz aracı oldunuz bu sebeple lütfen üzerinize alınmayın.
Ek olarak burada yazdığım mesajda size değil gizli bir oluşumadır cevabım. Yani ben ne alaka derseniz anlarım bu sebeple zaten sizi de tenzih ederim... ben sadece bir mesaj verdim mesajı alması gerekenler aldı. Siz aracı oldunuz bu sebeple lütfen üzerinize alınmayın.
Gizli oluşumun amaci ne ve kimler? Madem boyle bir sey var biz de bilelim
Kazen bey cidden üslubuyla irrite eden bariz tipler var. Tamam herkes aynı görüşte olduğu kişilerle doğal bir dayanışma içine giriyor konu işbirlikçilikten çok üslubun basitligi. Bazen cidden seviye o kadar düsüyor ki cevap versen bir türlü vermesen bir türlü. Mecbur kibliyoruz.
tarafsa konu her iki tarafında bir grubu var whatsup üzerinden veya facebook üzerinden sanki hadi şu konuya gidelim kib yapalım gibi bir cümle kuruluyor ve bir bakıyorsunuz X bir kişiye önce 10 kişi KİB'e basıyıor aksini yazan kişiye de 10 kişi kib yapıyor. her kib arası 2-3 dakika acaba aynı üyemi diye bakıyoruz yok değil ... Belli ki beraber bir hareket var.
Bir başka örnek 2 sene önce yazılmış konuya bile aynı 10 kişi kib yapınca ister istemez böyle düşünüyuruz.
birde bu tipler cümle kurmayı bilmiyor sanırım hepsinin dilinde aynı cümle
Aynı cümleyi kurmaları trol olmalarının ve örgütlü saldırma yapmalarının delili olabilir kanımca.
tarafsa konu her iki tarafında bir grubu var whatsup üzerinden veya facebook üzerinden sanki hadi şu konuya gidelim kib yapalım gibi bir cümle kuruluyor ve bir bakıyorsunuz X bir kişiye önce 10 kişi KİB'e basıyıor aksini yazan kişiye de 10 kişi kib yapıyor. her kib arası 2-3 dakika acaba aynı üyemi diye bakıyoruz yok değil ... Belli ki beraber bir hareket var.
Bir başka örnek 2 sene önce yazılmış konuya bile aynı 10 kişi kib yapınca ister istemez böyle düşünüyuruz.
İşte konu taraf olmak değil. İstediği kadar taraf olsun, sağa yatsın hatta sorun bu değil. Misal geçen biri bana durduk yere adana çekil aradan dedi. E hadi bunu görmezden geldim oliviaya mikserlik yapma diyor.. Üstü kapalı rencide ediyor. Üslup rezalet. Şu durumda oturup ağız dalaşına girmektense kib butonuna basıyoruz. Bu tip durumlarda banlanmadan önce bir uyarı olsa fena olmaz aslında.
Ne yalan soyleyeyim şaşırdım valla.tarafsa konu her iki tarafında bir grubu var whatsup üzerinden veya facebook üzerinden sanki hadi şu konuya gidelim kib yapalım gibi bir cümle kuruluyor ve bir bakıyorsunuz X bir kişiye önce 10 kişi KİB'e basıyıor aksini yazan kişiye de 10 kişi kib yapıyor. her kib arası 2-3 dakika acaba aynı üyemi diye bakıyoruz yok değil ... Belli ki beraber bir hareket var.
:)) yok onu yapamazlar, en azından bize işlemez. Kurallar ne derse onu uygularız çünküDemekki çok kib yapıp Mune.ye psikolojik baskı yapmayı amaçlıyorlar :) Bugünden itibaren 15'er dk.arayla ve farklı cümlelerle kib yaparlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?