Bahçeli kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü

yercekimli karanfil , örtüsmesine gerek yok, dogru olmasinada gerek yok, biz herseyi oluruz o bir tek adamin.
Dogru yalan ne fark eder ??? Sen ask nedir bilirmisin karanfil ??? Iste öyle birsey, askda mantik yoktur sadece hayranlik vardir.
Sabah Sabah, Orhan Veli geldi aklima :
ANLATAMIYORUM siiri ...
Aglasam sesimi duyarmisiniz misralarimda ?
Dokunabilir misiniz, gözyaslarima, ellerinizle?
Bilmezdim sarkilarin bu kadar güzel, kelimelerinse kifayetsiz oldugunu
Bu derde düsmeden önce. Bir yer var, biliyorum, her seyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklasmisim, duyuyorum; Anlatamiyorum.

Iste Karanfilim böyle birsey ..... gercekleri göremiyorsun

Ne zaman kendi kazdığı yada başkasının kazdığı kuyuya düşmediki

Eee? Ne anlam buluyorsun bu fotograflarda? Foto ile birsey kanitlanacaksa bunlardan internette cok var..

N'ooldu simdi?

İşte sizin aklınızı bu kadar çalışıyor.
Erdoğan, Davutoğlu bir Ülke yönetiyor ve yediden yetmişe tüm kesimle görüşmek zorunda ama bahçeli hangi ülkeyi yönetiyor acaba ki, bu adamlarla görüşmek zorunda hissediyor kendisini?!..
Hani hdpkk oldugu hiç bir oluşumun içinde yer almam demişti ve her şeye '' HAYIR'' ''HAYIR'' diyerek sanal alemde gırgır konusu olmuştu. Peki bu fotografdakiler hdpkk değil mi ki, onlarla el sıkışıyor

Sikisacak tabii.. Ayni meclis catisi altinda toplanmislar sizinkilerin cok iyi yonetim yapmalari sayesinde, mecburlar dolayisiyla.. Tayyip'e sor, nasil olmus da bunca HDPPKK li yillardir onun yonettigi Turkiyede Turkiye Buyuk Millet Meclisine girebilmis diye.. Demek ki onlar da herseye EVET, EVET demisler..

TBMM kavga edilecek degil, sorun cozulecek yerdir. sizler buna alisik olmadiginiz icin liderlerin her karsilastiklarida birbirine yumuk sallamalarini beklemeniz dogal tabii..

yeminle beynim error verdi senin şu yazın sayesinde
Lütfen bilmediğin bir konu hakkında yorum yazma olur mu?

Şu trolleri temizleyin lütfen Düdük mü çalarsınız, banlarmısınız, bilmiyorum ama 8-10 troll para alacak diye sitenin kalitesi düşüyor farkındamısınız?
O nasıl bir üsluptur gulay_gulay?
Yorumlarını beğenmediğiniz insanları okumazsınız, yorum yapmazsınız olur biter ama para almakla itham edip siteden atılmalarını istemeyiniz, biz yorum yapan herkesi görüyoruz.
Maşallah dillerin kemiği yok, lakin tek taraftan bakınca sadece Karşıt görüşün yazdıkları Göze batıyor tabii.

Siteyle ilgili sorununuz varsa Bize Ulaşın'a yazın rica ediyorum, burda böyle şeyler yazıpta yeni bir kavganın fitilini ateşlemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…