- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Eee? Ne anlam buluyorsun bu fotograflarda? Foto ile birsey kanitlanacaksa bunlardan internette cok var..
N'ooldu simdi?
Kardelen lütfen evlenmemek kişisel tercihtir özel hayattır dalganızı geçin ama sınırınızı da aşmayınBahçeli sırf nikah masasında ''EVET'' dememek için evlenmemiştir diye gırgırın kralı olmuştu adam
Bunu ben demiyorum dikkatini çekerim bunu sanal alemde gırgıra alanlar var diyorum...Kardelen lütfen evlenmemek kişisel tercihtir özel hayattır dalganızı geçin ama sınırınızı da aşmayın
Ama sonuna koyduğun smileylara ne diyorsunkahkaha atan gerçekten üzülüyorum çocuğunun olmayışının evlenmeyişinin ağıza alınmasındanBunu ben demiyorum dikkatini çekerim bunu sanal alemde gırgıra alanlar var diyorum...
Sikisacak tabii.. Ayni meclis catisi altinda toplanmislar sizinkilerin cok iyi yonetim yapmalari sayesinde, mecburlar dolayisiyla.. Tayyip'e sor, nasil olmus da bunca HDPPKK li yillardir onun yonettigi Turkiyede Turkiye Buyuk Millet Meclisine girebilmis diye..İşte sizin aklınızı bu kadar çalışıyor.
Erdoğan, Davutoğlu bir Ülke yönetiyor ve yediden yetmişe tüm kesimle görüşmek zorunda ama bahçeli hangi ülkeyi yönetiyor acaba ki, bu adamlarla görüşmek zorunda hissediyor kendisini?!..
Hani hdpkk oldugu hiç bir oluşumun içinde yer almam demişti ve her şeye '' HAYIR'' ''HAYIR'' diyerek sanal alemde gırgır konusu olmuştu. Peki bu fotografdakiler hdpkk değil mi ki, onlarla el sıkışıyor
yeminle beynim error verdi senin şu yazın sayesindeSikisacak tabii.. Ayni meclis catisi altinda toplanmislar sizinkilerin cok iyi yonetim yapmalari sayesinde, mecburlar dolayisiyla.. Tayyip'e sor, nasil olmus da bunca HDPPKK li yillardir onun yonettigi Turkiyede Turkiye Buyuk Millet Meclisine girebilmis diye..Demek ki onlar da herseye EVET, EVET demisler..
TBMM kavga edilecek degil, sorun cozulecek yerdir. sizler buna alisik olmadiginiz icin liderlerin her karsilastiklarida birbirine yumuk sallamalarini beklemeniz dogal tabii..
O bana bagli degildir.. Biraz da sucu kendinde arasan diyorum..yeminle beynim error verdi senin şu yazın sayesinde
Lütfen bilmediğin bir konu hakkında yorum yazma olur mu?
Nerelerdeydin karanfil? Ozlettin kendini..
Yok yav..
Isin aşırı aşırısı zorYok yav..Biz de ugrasiyoruz iste burada, banlanmadan fikrimizi yazalim diye.. Uyarilar arasinda..
Son golü kim attı
Maç daha devam eder mi, bitiş düdüğünü çalayım mı
O nasıl bir üsluptur gulay_gulay?Şu trolleri temizleyin lütfen Düdük mü çalarsınız, banlarmısınız, bilmiyorum ama 8-10 troll para alacak diye sitenin kalitesi düşüyor farkındamısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?