Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

ne demek canım öğrendiklerimizi paylaşmak en güzeli :1hug: evet şu anda öndeyim inş dediğin gibi bebeğimide kucağıma almak nasip olur dualarım hepimiz için :Saruboceq: bende tanıştığımıza memnun oldum kaydirigubbakcemile5 a.s.

evet sera cım birbirimizi takip edelim sana bir şey sormak istiyorum toplama işlemi ve transfer de süha bey mi giriyor bunu merak ediyorum hemşireye sordumda değişiklik olursa haber veririz demişti ben istiyorum tek dr olsun senin öncekilerde nasıl olmuştu anlatırmısın

canım hoş geldin aramıza. Tedavin hayırlı olsun. Ben de mayısın 22-24 arasında dr.a tekrar gideceğim. Burdan haber veririz ve karşılaşırsak görüşürüz inşallah. İnsan aynı sorunlarla gittiği merkezde tanıdık birisiyle konuştuğunda daha cesaretli oluyor. Sera ile tanıştık biz çok mutlu oldum. tonya, gülend ve seninle de tanışırız inşallah. Allah yardımcımız olsun. İnşallah tez zamanda ikizlerimizi de kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.:Saruboceq:

hayatım tüp bebek özele gel yaz oardan cevap yazacağım orası daha çok takip ediliyor aşkımmmmm

kızlar ben yine yumurtlayamadım :1no2: 4 tane oluşmuş biri çok ilerde büyümüş endometrium 6.89 bu gün cetrotıde iğneyi vurulcam menegona aynı doz devam yarın tekrar gitcem kontrole senağlama ben bu ara sık gidip gelcem gibi görünüyor denk gelirsek tabiki tanışırız :1hug:

canım üzülme herşey yoluna girer inşallah. Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun. serayla görüşürsün herhalde. Ben bu ay sonuna kadar yokum hastanede. tanışırız inş bir gün

canım üzülme herşey yoluna girer inşallah. Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun. serayla görüşürsün herhalde. Ben bu ay sonuna kadar yokum hastanede. tanışırız inş bir gün
inş canım moralimi bozmak istemiyorum bu duruma alıştım desemde üzülüyorum yinede :1no2: bellimi olur belki benim test gününde denk geliriz sengözlerimebaksanab

hayırlısı olsun hayatım ama 4 tane diyorsun süha bey 1 de olsa razı yeterki kaliteli olsun
hadi yarın hayırlı haberlerle gelllll

slm kızlar medicana nın elazığda olan şubesine giden varmı ben oraya gidecemde yardımcı olabilirmisinz

slm kızlar medicana nın elazığda olan şubesine giden varmı ben oraya gidecemde yardımcı olabilirmisinz

Tatlım biz hepimiz istanmuldaki şubelerine gidiyoruz
şu anda sana yardımcı olabilmem mümkün değil

ama netten medicana hastaneleri ne girip ordan merkez hakkında bilgi alabilirsin
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun

arkadaşlar bende medicana bahçelievler şubesinde süha beyle görüşmeyi planlıyorum bakalım kısmet tüpbebkfiyatı nedir raporlu ve raporsuz yazarsanız çok mutlu olurum sevgilerimle...

Süha Beyi ısrarla tavsiye ediyorum. Bugün şükürler olsun ki mutlu haberi aldım. Süha Bey inanılmaz iyi bir insan. İşinde de çok iyi. Elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Onu tanımaktan ve orada tedavi görmekten çok mutluyum. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

mrh bende medicanaya gidenlerdenim ve çok memnunum doktorum süha hocazemuszemus

Süha Bey işinin ehli. Kim ne derse desin. Kendisini çok seviyorum. tonya da Süha bey in hastası idi. Ve şu an o da hamile. Çok ilgili, bilgili, en önemlisi de güven verici. Her insanın dr seciminde aradığı en önemli nokta da bu zaten. Tamamen içten duygularımla, dr. arayışı ve bebek özlemi içersinde olan tüm arkadaşlarıma ısrarla tavsiye ediyorum. Bana tavsiye eden olmamıştı. Ama kısmet bişekilde kendi arayışlarımla buldum Süha Beyi. Allahıma şükürler olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…