- Konu Sahibi shoksheker
-
ne demek canım öğrendiklerimizi paylaşmak en güzeli :1hug: evet şu anda öndeyim inş dediğin gibi bebeğimide kucağıma almak nasip olurmerhaba gül@end
öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)) sanırım sen benden daha ileri bir tedavi aşamasındasın ve benden önce bebeğini kucağına alacaksın inşallah:))))) ben seni takip edeceğim gibi görünüyor......aynı doktorun hastası olmak birbirlerimize danışabilmek çok güzel.. tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşım........
evet sera cım birbirimizi takip edelim sana bir şey sormak istiyorum toplama işlemi ve transfer de süha bey mi giriyor bunu merak ediyorum hemşireye sordumda değişiklik olursa haber veririz demişti ben istiyorum tek dr olsun senin öncekilerde nasıl olmuştu anlatırmısınhoş geldinnnnnn aramıza canım
kesin adet söktürücü verdi sana doktorumuzzzz
bende kendisinin hastasıyım bu gün bende merkezdeydimmm
ben ve elitu burdaki arkadaşlardan biri bugün tanıştık ve kaynaştık senide bekleriz
bu arada ben 2.ci tüp bebek tedavime başlayarak aranızda en kıdemli oluyorum
merak ettiğin her konuda yardım edebilirimmmm
güzel duaların hepimiz için olsun
birde tüpbebek özelde bu tedavimle ilgili konu açtım gün be gün yazıyorum ordanda bizleri takip edebilirsin hepimiz ordayızzz senide bekleriz değilmi
elituuuuuuu
gülennnnn
tonyaaaaa
burada herkese merhaba,,
Ben KKda çok yeni bir üyeyim.. Ve bu topik sayesinde, bende önce sedat beyle bir öngörüşme yapıp testlerimi yaptırdım..Bugünde ilk kez Süha beye muayene olup test sonuçlarımıda gösterdim(ancak yazılanlardan çok korktuğumdan rahim filmimi çektirmemiştim:))) Süha bey kesinlikle onu istedi..eşimin sonuçları bomba gibi ancak bende adet düzensizliği var.. şimdi 10 günlük bir ilaç verdi bırakınca adet görüp rahim filmi çekip işe başlıyacağız 25 mayıs gibi inşallah..Süha Bey bana çok güven verdi doğrusu..bugün ultrasonda çok temiz çıktı hatta birsürü yumurtada gördü..kendisi çok sakin bir insan ve çok yardımcı...çok korkarak gitmiştim ama amin adımlarla çıktım diyebilirim..inşallah buradaki herkesle bu yaz bebeklerimizden bahsederiz...
...ayrıca çok yoğun tempolu bir işte çalışıyorum ve bu tedaviyide zaman ayırmak benim için oldukça zor .. o yüzden belki bir kez deneyebileceğim bir şans olarak görüyorum...çok araştırdım ve medicanada karar kıldım..ve tabiki Süha beyde..zaten eğer olacaksa bunların hepsi bir vesile diye düşünüyorum..daha önce başımdan bir dış gebelik düşük geçtiği için (ölümden döndüm) bir korkum vardı tekrarlama riskinden dolayı... ama şuan çok rahatım ve çok istekliyim...Medicanada tedaviye başlayan arkadaşlarla yazışmak ve görüşmek isterim arkadaşlar...
evet sera cım birbirimizi takip edelim sana bir şey sormak istiyorum toplama işlemi ve transfer de süha bey mi giriyor bunu merak ediyorum hemşireye sordumda değişiklik olursa haber veririz demişti ben istiyorum tek dr olsun senin öncekilerde nasıl olmuştu anlatırmısın
kızlar ben yine yumurtlayamadım :1no2: 4 tane oluşmuş biri çok ilerde büyümüş endometrium 6.89 bu gün cetrotıde iğneyi vurulcam menegona aynı doz devam yarın tekrar gitcem kontrole senağlama ben bu ara sık gidip gelcem gibi görünüyor denk gelirsek tabiki tanışırız :1hug:
inş canım moralimi bozmak istemiyorum bu duruma alıştım desemde üzülüyorum yinede :1no2: bellimi olur belki benim test gününde denk geliriz sengözlerimebaksanabcanım üzülme herşey yoluna girer inşallah. Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun. serayla görüşürsün herhalde. Ben bu ay sonuna kadar yokum hastanede. tanışırız inş bir gün
kızlar ben yine yumurtlayamadım :1no2: 4 tane oluşmuş biri çok ilerde büyümüş endometrium 6.89 bu gün cetrotıde iğneyi vurulcam menegona aynı doz devam yarın tekrar gitcem kontrole senağlama ben bu ara sık gidip gelcem gibi görünüyor denk gelirsek tabiki tanışırız :1hug:
evet canım büyümeye devam ederse 1 yada 2 olur dedi şansımızı denicez inş kaliteli olurlar hayırlısıhayırlısı olsun hayatım ama 4 tane diyorsun süha bey 1 de olsa razı yeterki kaliteli olsun
hadi yarın hayırlı haberlerle gelllll
evet canım büyümeye devam ederse 1 yada 2 olur dedi şansımızı denicez inş kaliteli olurlar hayırlısı
slm kızlar medicana nın elazığda olan şubesine giden varmı ben oraya gidecemde yardımcı olabilirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?